Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.06.29. 11:33:52

neobarca írta:Nem tudom mi a valóság tartalma de elviekben Sánchez megvan!

http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... barcelonae
3 hozzászólással alattad linkeltél. :)
Messithebest írta:
Sanama írta:
Nem hülye ez a Rosell figura, csak mindent, amit mond el kell osztani kettővel.
Tehát akkor 22,5 misi van átigazolásra? :D :D
Szerintem úgy értette, hogy szorozni kell 2vel :D Jól gondolom?
Nem. :) Az igazságtartalmára értettem, hogy el kell osztani 2-vel.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.29. 11:32:51

neobarca írta:Lenne egy tiszteletteljes kérdésem:

A többi nagy klubnak, pl a reklám madridnak honnan a francból van ennyi pénzük? És nekünk miért csak 45 millánk van igazolásra? Kétségtelenül 2004 óta mi vagyunk a legsikeresebb csapat Európában. Millió számra veszik a mezeket. Nyerjük a fontos kupákat amik mellé nem kevés pénzt szakítunk. Továbbá nem elhanyagolható a min 60000 fős nézőközönség.
És most nem kell azzal jönni, hogy óriási az adósság és azt kel törleszteni. Kb. az összes valamire való klubnak hatalmas tartozásai vannak. És nem szak Spanyolországban...
Lehet én vagyok a hülye de eskü nem értem...
Mivel itt Spanyolországban egyenlőre még a klubok javarésze a culék kezében van, tagsági díjjal, és nem egy olajmágnáséba aki nyomatja a pénzt a csapatba, itt nincs tulajdonos (kivéve 1-2 csapat, pl Málaga, de asszem, ott is csak egy bizonyos százalékban tulajdonos az arab(?) fazon). Szóval hatalmas adósságokat halmaztunk fel az ezredforduló környékén, amit kompenzálni tudtunk azzal, hogy sikeresek voltunk, ha nem lettünk volna úgy járunk, mint pl a Dortmund anno. Asszem 400 milliós adósságuk volt, felröppent a hír, hogy meg is szűnhet. A Realnál más a helyzet, mert ott van aki beleöli a pénzt. Nem jön több bevételük mezeladásból, meg reklámból vagy csak nagyon minimális a difi szerintem hozzánk képest, de van aki pumpálja a pénzt. Olaszország dettó, Anglia dettó. Vannak tulajdonosok, részvényesek, akik fizetnek. Spanyolországban más a helyzet, ezért is nincs több - Európai szinte is - meghatározó spanyol csapat, pl a Valencia. Eszük ágában se volt eladni Silvát vagy Villát, de felhalmoztak egy tetemesnek mondható adósságot és muszáj volt törleszteniük. Lehet, hogyha tulajdonosi kézbe kerülne a klub, akkor nem lennének ilyen költségvetési sapkáink, mint az idei 45 millió, és nem kéne se a mezszponzor, se a reklámozás. De én inkább nem kérek belőle. Inkább ne jöjjön Fábregas negyvené, de azt nem tudnám elviselni, hogy egy bajszos olajosfarkú arab milliárdos kezében legyünk.

Szerk.: Még azt hozzátenném, hogy az Abramovics-Chelsea féle üzletpolitika óta az átigazolási piac, a Realon kívül nem a spanyol csapatoknak kedvez. Míg egy Valencia és a nagyjából vele azonos erőt képviselő City között ég és föld a különbség. Előbbi meggondol egy 5-6 millió eurós igazolást is hiányposztra, míg a City a kispadra vesz embereket 30-ért. Ezért röpködnek ezek a 40 meg 50 milliós árak, és az a baj, hogy ha ezt nem szabályozza a FIFA vagy az UEFA ez csak emelkedni fog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2011.06.29. 11:37:57-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tomsa
Entrenador del Barça

2011.06.29. 11:28:38

A sport.es is csak feltételes módban beszél, szóval közel nem 100% az ügy.
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.29. 11:19:09

Így van, és Ibráért is csak 12 millát kaptunk :D Na jó, igazából nyilván nem így értette :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.29. 11:15:22

Sanama írta:
Szerintem úgy értette, hogy szorozni kell 2vel :D Jól gondolom?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Sanama
Llegenda del Barça

2011.06.29. 11:13:50

Mikaos
Director del Fútbol

2011.06.29. 11:06:37

Na, végre valami mozgás a Sanchez-ügyben!
Egyre több kételyem tűnik el vele kapcsolatban. Egyetlen dolog kérdéses (talán a legfontosabb): mennyire fog beilleszkedni a passzjátékunkba? Mert a többi fontos elemben (letámadás, gyorsaság, induló sebesség, sok futás, hozzáállás, cselezés) biztos kiemelkedő lesz - elnézve a videókat róla.
Egy nagyon fontos láncszeme lehet a csapatunknak, aki valamilyen szinten újat is tud hozni a játékba - amellett, hogy (remélhetőleg hamar) elsajátítja a mi stílusunkat.

Alapvetően a dél-amerikaiakkal mostanában bajban vagyok, mert már egy jó ideje csak tehetségtelen, a média által felfújt, nagyképű, agresszív, ostoba kölköket termelnek, de úgy látom, hogy Sánchez egyáltalán nem ez a kategória. És ennek szívből örülök.
neobarca
Director del Fútbol

2011.06.29. 10:47:44

Nem tudom mi a valóság tartalma de elviekben Sánchez megvan!

http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... barcelonae
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
d
Entrenador del Barça

2011.06.29. 10:42:04

Egyértelmű, hogy kamuhír volt, hogy Jeffrenért bármilyen csapat is 8 milliót fizetett volna. 3 millió reális ár egy olyan játékosért, aki szinte alig lépett pályára idén is és már nem aggatható rá 23 évesen a tehetség jelző.

Nem tűnik rossznak ez a hír, de legyen előbb valami hivatalos. 2 nap múlva startol a copa, mikor fog Sanchez részt venni az orvosin és az aláírásokon?
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.06.29. 10:37:00

A többi nagy klubnak, pl a reklám madridnak honnan a francból van ennyi pénzük? És nekünk miért csak 45 millánk van igazolásra? Kétségtelenül 2004 óta mi vagyunk a legsikeresebb csapat Európában. Millió számra veszik a mezeket. Nyerjük a fontos kupákat amik mellé nem kevés pénzt szakítunk. Továbbá nem elhanyagolható a min 60000 fős nézőközönség.
És most nem kell azzal jönni, hogy óriási az adósság és azt kel törleszteni. Kb. az összes valamire való klubnak hatalmas tartozásai vannak. És nem szak Spanyolországban...
Továbbra is az a véleményem, hogy ennek legalább a fele Rosellék kitalációja és manipulációja. Nekik is lesz még 5 év múlva egy újraválasztás, akkor valósabb könyvelési eljárásokkal majd villogtathatják, hogy ők mennyi pénzt spóroltak és milyen istencsászárok... Nem hülye ez a Rosell figura, csak mindent, amit mond el kell osztani kettővel.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.06.29. 10:31:47

http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... ore3023656

Azt nem értem, h Jeffren, miért csak 3 milliót ér? :-k
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.29. 10:13:46

1. Lehet, hogy mi vagyunk a legsikeresebb csapat, de a legnépszerűbb még nem
2. A kupákért nem kevés pénzt szakítunk, de nem kevés bónuszt is fizetünk értük a játékosoknak (azt hiszem volt egy cikk, amelyben bemutatták, hogy ha elveszítjük a BL-döntőt, anyagilag jobban járunk)
3. A magasabb átlagnézőszám nem jelent semmit, egyrészt a Madridnak csak 5-6 ezerrel kevesebb, másrészt kisebb stadiont jobban meg lehet tölteni magasabb jegyárakkal is, tehát pénzügyileg népszerű csapat kisebb átlagnézőszámmal is ugyanott van
4. Magas fizetések
(5. Megfelelő beállítottságú könyvelő, aki veszteségesnek hozza ki a klubot)
neobarca
Director del Fútbol

2011.06.29. 10:06:53

Lenne egy tiszteletteljes kérdésem:

Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
messibingyo
Jugador del Barça

2011.06.29. 09:57:46

De meg ennnyire kozeli hirt nem irtak ugy hogy remenykedjunk
bingyo
Bobberto
Capitá del Barça

2011.06.29. 09:52:54

Messithebest írta:Nem azért írtam, hogy "lelassítsam" a topikot, az emberek fantáziálását, csak már rohadtul unalmas hogy egyik nap: Alexis nagyon közel a Barcához másik nap: Alexis ára 50 millió euró....
Értelek és nem is akartalak megsérteni. Meg persze, egyáltalán nem rossz ötlet, de sokaknak erre pezsdül fel a vére és kap egy kis koffein löketet a szervezete. :D
Nálam jobban nem unja senki, ezeket a leigazoltuk ma, de valójában majd csak holnap, áh nem is igazoljuk le híreket. Ez ám a brazil szappanopera. :lol:
Kép
Galen
Jugador del Barça

2011.06.29. 09:36:43

Messithebest írta:Nem azért írtam, hogy "lelassítsam" a topikot, az emberek fantáziálását, csak már rohadtul unalmas hogy egyik nap: Alexis nagyon közel a Barcához másik nap: Alexis ára 50 millió euró....
Ugye? :)

más..

Jeffrennel kapcsolatban van valami hír? Megy-marad, hová mennyiért miért merre?
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.06.29. 09:32:44

Na akkor Sánchez másfél hónapon belül ötödjére Barcelona játékos.:D

Nem tudom hogy mennyire megbízható a forrás...lehet hogy nekik jól jött ez a kis csend a gyerek körül és így robbanthatnak nagyot a cikkükkel.Na mindegy.Ha ennyire biztosra mondják akkor nap végére úgyis kiderül.:D
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.29. 09:31:18

Nem azért írtam, hogy "lelassítsam" a topikot, az emberek fantáziálását, csak már rohadtul unalmas hogy egyik nap: Alexis nagyon közel a Barcához másik nap: Alexis ára 50 millió euró....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2011.06.29. 09:23:51

Bobberto írta:
Messithebest írta:Ajánlok egy módszert, nekem bevált: felmegyek ide: www.fcbarcelona.com ha itt nincs semmilyen hivatalos hír sem a játékosról, akkor még nem igazolt ide, ha van, akkor már igen, ilyen egyszerű.
Igazad van, de akkor végül is mire való ez a topic, ha nem minden felhasználó leírja a véleményét, kis túlzással a vágyait, az aktuális hírek, friss pletykák megvitatása?! :)
Értem, amit mondasz és egyet is értek vele, aki biztosra akar menni nézze a hivatalos oldalt és várjon, viszont sokan így élik ki "magukat" és linkelnek cikkeznek és az ötleteiket, véleményüket osztják meg. :)
:) Ezért közösség! Mert közösen spekulálunk is! :lol:
Bobberto
Capitá del Barça

2011.06.29. 09:17:32

Messithebest írta:Ajánlok egy módszert, nekem bevált: felmegyek ide: www.fcbarcelona.com ha itt nincs semmilyen hivatalos hír sem a játékosról, akkor még nem igazolt ide, ha van, akkor már igen, ilyen egyszerű.
Igazad van, de akkor végül is mire való ez a topic, ha nem minden felhasználó leírja a véleményét, kis túlzással a vágyait, az aktuális hírek, friss pletykák megvitatása?! :)
Értem, amit mondasz és egyet is értek vele, aki biztosra akar menni nézze a hivatalos oldalt és várjon, viszont sokan így élik ki "magukat" és linkelnek cikkeznek és az ötleteiket, véleményüket osztják meg. :)
Kép
Kardi
Capitá del Barça

2011.06.29. 09:13:27

LIKE! :)
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.29. 09:06:21

Ajánlok egy módszert, nekem bevált: felmegyek ide: www.fcbarcelona.com ha itt nincs semmilyen hivatalos hír sem a játékosról, akkor még nem igazolt ide, ha van, akkor már igen, ilyen egyszerű.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.29. 08:48:28

albicelesteX írta:Most ez mennyire hivatalos?
Egyelőre sajnos semennyire, a sport hozta le tényként közölve, ők azért tényeket nem szoktak hazudni, max feltételezéseket közölnek. Még nincs aláírva semmi.
Galen
Jugador del Barça

2011.06.29. 08:47:42

Capon írta:
Stalkyard írta:
Galen írta:
még ezt is értem, de akkor legalább maradjanak csendben...
Mert komolyan fárasztó ez a sok "szinte megvettük" hír...

ne pletykalap szintekre süllyedjünk már...
Szerintem pont hogy a pletykalapok dobálják az ilyesfajta híreket, nem pedig a klub. Nem tudom ezt honnan vetted, tudomásom szerint a klub még egyszer sem dobálódzott olyan kijelentésekkel, hogy "megvettük xy-t, holnap tuti aláír". Ez mind a sajtó szüleménye, és ez a világ legjobb csapatánál elkerülhetetlen. Ha zavar a felhajtás, javaslom, hogy az Eurobarcán és a klub hivatalos honlapján kívül ne menj más oldalra.
Így is van. Annyi marhaságot összehordanak nap mint nap, hogy ha ezeket ténylegesen elolvassa az ember már azt sem tudja hogy fiú-e vagy lány.
Éppen ezért tűnik úgy mintha nap mint nap változna a helyzet igazolások terén közben pedig nem történik semmi (max. a színfalak mögött amikről mi meg úgy sem fogunk tudomást szerezni). Egyre zavarosabb lesz minden és egyre türelmetlenebb lesz az ember mert kavarog az agyában a sok hazugság és féligazság.
Marad a klub hivatalos oldala meg az eurobarca azt ennyi. Ha pedig ez nem elég és kíváncsiságból mégis nekiállsz olvasgatni mindenféle kitalációt, akkor pedig ne lepődj meg hogy mindennap mást olvasol.
pont erről dumálok. Hogy nem azzal dobálózunk, hogy kit vettünk meg, hanem azzal, hogy "lehet" "talán", ha "isten és a párt is úgy akarja "cikkekből van elegem...

Meg az állítólagokból.
albicelesteX
A Vadász

2011.06.29. 08:46:13

Most ez mennyire hivatalos?
Kép
Válasz küldése