Így már világosMichaaBee írta:Nem.Messithebest írta: Szerintem úgy értette, hogy szorozni kell 2velJól gondolom?
Az igazságtartalmára értettem, hogy el kell osztani 2-vel.

Így már világosMichaaBee írta:Nem.Messithebest írta: Szerintem úgy értette, hogy szorozni kell 2velJól gondolom?
Az igazságtartalmára értettem, hogy el kell osztani 2-vel.
Azért azt se felejtsük el, hogy a Madrid még a 7 szűk esztendő elteltével is világviszonylatban a legnépszerűbb klub és a marketingbevételei meghaladják a Barcáét is.Barcaman1993 írta:Hát én nem tudom. Már évek óta gondolkoztat, hogy a Real már egy jó ideje egy komolyabb trófeát sem nyert és akkor 250 millát elköltenek úgy, hogy később sem kell spórolniuk, mint most nekünk, akik azért pár trófeát begyűjtöttünk az elmúlt pár évben. Ha jól tudom a spanyol miniszterelnök emellett nagy Barcelona szurkoló is. Nem tudom, hogy ezt meg tudják-e csinálni, hogy suttyomban invesztálják bele a pénzt. Azért ez már nem Franco rezsimje. Ha ilyen lenne sztem az már kiderült volna.
Hát én nem tudom. Már évek óta gondolkoztat, hogy a Real már egy jó ideje egy komolyabb trófeát sem nyert és akkor 250 millát elköltenek úgy, hogy később sem kell spórolniuk, mint most nekünk, akik azért pár trófeát begyűjtöttünk az elmúlt pár évben. Ha jól tudom a spanyol miniszterelnök emellett nagy Barcelona szurkoló is. Nem tudom, hogy ezt meg tudják-e csinálni, hogy suttyomban invesztálják bele a pénzt. Azért ez már nem Franco rezsimje. Ha ilyen lenne sztem az már kiderült volna.d írta:Hivatalosan senki. Nem hivatalosan az állam.Barcaman1993 írta:A Real Madridba ki pumpálja a pénzt? Én úgy tudom, hogy ott meg a madridi "culék" vannak? Vagy lemaradtam vmiről?
Wow! THX!Messithebest írta:Ajánlok egy módszert, nekem bevált: felmegyek ide: www.fcbarcelona.com ha itt nincs semmilyen hivatalos hír sem a játékosról, akkor még nem igazolt ide, ha van, akkor már igen, ilyen egyszerű.
Arról sem volt hivatalosan semmi, csak találgattak róla. Egyébként iszonyat baromság lett volna megbontani a csapatot idény közepén, 1 milliót nem ért volna meg az, hogy a rövid padunkat még rövidebbé tegyük.Barcaman1993 írta:Ha kamuhír abban biztos vagyok, hogy a Malagá évközben 4 milliót adott volna érte. Ebben 100%-ig biztos vagyok, vmelyik meccs közben mondta a kommentátor. A 4 milla pedig 1-gyel több, mint a 3. Akkor sincs értelme az Udinesebe elengedni.
Hivatalosan senki. Nem hivatalosan az állam.Barcaman1993 írta:A Real Madridba ki pumpálja a pénzt? Én úgy tudom, hogy ott meg a madridi "culék" vannak? Vagy lemaradtam vmiről?
A Real Madridba ki pumpálja a pénzt? Én úgy tudom, hogy ott meg a madridi "culék" vannak? Vagy lemaradtam vmiről?Fernando írta:Mivel itt Spanyolországban egyenlőre még a klubok javarésze a culék kezében van, tagsági díjjal, és nem egy olajmágnáséba aki nyomatja a pénzt a csapatba, itt nincs tulajdonos (kivéve 1-2 csapat, pl Málaga, de asszem, ott is csak egy bizonyos százalékban tulajdonos az arab(?) fazon). Szóval hatalmas adósságokat halmaztunk fel az ezredforduló környékén, amit kompenzálni tudtunk azzal, hogy sikeresek voltunk, ha nem lettünk volna úgy járunk, mint pl a Dortmund anno. Asszem 400 milliós adósságuk volt, felröppent a hír, hogy meg is szűnhet. A Realnál más a helyzet, mert ott van aki beleöli a pénzt. Nem jön több bevételük mezeladásból, meg reklámból vagy csak nagyon minimális a difi szerintem hozzánk képest, de van aki pumpálja a pénzt. Olaszország dettó, Anglia dettó. Vannak tulajdonosok, részvényesek, akik fizetnek. Spanyolországban más a helyzet, ezért is nincs több - Európai szinte is - meghatározó spanyol csapat, pl a Valencia. Eszük ágában se volt eladni Silvát vagy Villát, de felhalmoztak egy tetemesnek mondható adósságot és muszáj volt törleszteniük. Lehet, hogyha tulajdonosi kézbe kerülne a klub, akkor nem lennének ilyen költségvetési sapkáink, mint az idei 45 millió, és nem kéne se a mezszponzor, se a reklámozás. De én inkább nem kérek belőle. Inkább ne jöjjön Fábregas negyvené, de azt nem tudnám elviselni, hogy egy bajszos olajosfarkú arab milliárdos kezében legyünk.
Márquez és Henry "ingyensége" után nem csodálkozokBarcaman1993 írta:Ha kamuhír abban biztos vagyok, hogy a Malagá évközben 4 milliót adott volna érte. Ebben 100%-ig biztos vagyok, vmelyik meccs közben mondta a kommentátor. A 4 milla pedig 1-gyel több, mint a 3. Akkor sincs értelme az Udinesebe elengedni.d írta:Egyértelmű, hogy kamuhír volt, hogy Jeffrenért bármilyen csapat is 8 milliót fizetett volna. 3 millió reális ár egy olyan játékosért, aki szinte alig lépett pályára idén is és már nem aggatható rá 23 évesen a tehetség jelző.
Nem tűnik rossznak ez a hír, de legyen előbb valami hivatalos. 2 nap múlva startol a copa, mikor fog Sanchez részt venni az orvosin és az aláírásokon?
Ha kamuhír abban biztos vagyok, hogy a Malagá évközben 4 milliót adott volna érte. Ebben 100%-ig biztos vagyok, vmelyik meccs közben mondta a kommentátor. A 4 milla pedig 1-gyel több, mint a 3. Akkor sincs értelme az Udinesebe elengedni.d írta:Egyértelmű, hogy kamuhír volt, hogy Jeffrenért bármilyen csapat is 8 milliót fizetett volna. 3 millió reális ár egy olyan játékosért, aki szinte alig lépett pályára idén is és már nem aggatható rá 23 évesen a tehetség jelző.
Nem tűnik rossznak ez a hír, de legyen előbb valami hivatalos. 2 nap múlva startol a copa, mikor fog Sanchez részt venni az orvosin és az aláírásokon?
3 hozzászólással alattad linkeltél.neobarca írta:Nem tudom mi a valóság tartalma de elviekben Sánchez megvan!
http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... barcelonae
Nem.Messithebest írta:Szerintem úgy értette, hogy szorozni kell 2velSanama írta:Tehát akkor 22,5 misi van átigazolásra?Nem hülye ez a Rosell figura, csak mindent, amit mond el kell osztani kettővel.![]()
Jól gondolom?
Mivel itt Spanyolországban egyenlőre még a klubok javarésze a culék kezében van, tagsági díjjal, és nem egy olajmágnáséba aki nyomatja a pénzt a csapatba, itt nincs tulajdonos (kivéve 1-2 csapat, pl Málaga, de asszem, ott is csak egy bizonyos százalékban tulajdonos az arab(?) fazon). Szóval hatalmas adósságokat halmaztunk fel az ezredforduló környékén, amit kompenzálni tudtunk azzal, hogy sikeresek voltunk, ha nem lettünk volna úgy járunk, mint pl a Dortmund anno. Asszem 400 milliós adósságuk volt, felröppent a hír, hogy meg is szűnhet. A Realnál más a helyzet, mert ott van aki beleöli a pénzt. Nem jön több bevételük mezeladásból, meg reklámból vagy csak nagyon minimális a difi szerintem hozzánk képest, de van aki pumpálja a pénzt. Olaszország dettó, Anglia dettó. Vannak tulajdonosok, részvényesek, akik fizetnek. Spanyolországban más a helyzet, ezért is nincs több - Európai szinte is - meghatározó spanyol csapat, pl a Valencia. Eszük ágában se volt eladni Silvát vagy Villát, de felhalmoztak egy tetemesnek mondható adósságot és muszáj volt törleszteniük. Lehet, hogyha tulajdonosi kézbe kerülne a klub, akkor nem lennének ilyen költségvetési sapkáink, mint az idei 45 millió, és nem kéne se a mezszponzor, se a reklámozás. De én inkább nem kérek belőle. Inkább ne jöjjön Fábregas negyvené, de azt nem tudnám elviselni, hogy egy bajszos olajosfarkú arab milliárdos kezében legyünk.neobarca írta:Lenne egy tiszteletteljes kérdésem:
A többi nagy klubnak, pl a reklám madridnak honnan a francból van ennyi pénzük? És nekünk miért csak 45 millánk van igazolásra? Kétségtelenül 2004 óta mi vagyunk a legsikeresebb csapat Európában. Millió számra veszik a mezeket. Nyerjük a fontos kupákat amik mellé nem kevés pénzt szakítunk. Továbbá nem elhanyagolható a min 60000 fős nézőközönség.
És most nem kell azzal jönni, hogy óriási az adósság és azt kel törleszteni. Kb. az összes valamire való klubnak hatalmas tartozásai vannak. És nem szak Spanyolországban...
Lehet én vagyok a hülye de eskü nem értem...
Szerintem úgy értette, hogy szorozni kell 2velSanama írta:Tehát akkor 22,5 misi van átigazolásra?Nem hülye ez a Rosell figura, csak mindent, amit mond el kell osztani kettővel.![]()
Tehát akkor 22,5 misi van átigazolásra?Nem hülye ez a Rosell figura, csak mindent, amit mond el kell osztani kettővel.
Továbbra is az a véleményem, hogy ennek legalább a fele Rosellék kitalációja és manipulációja. Nekik is lesz még 5 év múlva egy újraválasztás, akkor valósabb könyvelési eljárásokkal majd villogtathatják, hogy ők mennyi pénzt spóroltak és milyen istencsászárok... Nem hülye ez a Rosell figura, csak mindent, amit mond el kell osztani kettővel.neobarca írta:Lenne egy tiszteletteljes kérdésem:
A többi nagy klubnak, pl a reklám madridnak honnan a francból van ennyi pénzük? És nekünk miért csak 45 millánk van igazolásra? Kétségtelenül 2004 óta mi vagyunk a legsikeresebb csapat Európában. Millió számra veszik a mezeket. Nyerjük a fontos kupákat amik mellé nem kevés pénzt szakítunk. Továbbá nem elhanyagolható a min 60000 fős nézőközönség.
És most nem kell azzal jönni, hogy óriási az adósság és azt kel törleszteni. Kb. az összes valamire való klubnak hatalmas tartozásai vannak. És nem szak Spanyolországban...
1. Lehet, hogy mi vagyunk a legsikeresebb csapat, de a legnépszerűbb még nemneobarca írta:Lenne egy tiszteletteljes kérdésem:
Értelek és nem is akartalak megsérteni. Meg persze, egyáltalán nem rossz ötlet, de sokaknak erre pezsdül fel a vére és kap egy kis koffein löketet a szervezete.Messithebest írta:Nem azért írtam, hogy "lelassítsam" a topikot, az emberek fantáziálását, csak már rohadtul unalmas hogy egyik nap: Alexis nagyon közel a Barcához másik nap: Alexis ára 50 millió euró....
Ugye?Messithebest írta:Nem azért írtam, hogy "lelassítsam" a topikot, az emberek fantáziálását, csak már rohadtul unalmas hogy egyik nap: Alexis nagyon közel a Barcához másik nap: Alexis ára 50 millió euró....