Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösz, ennyi elég volt.Hunter91 írta:Én csak ajánlani tudom, az ötödik évad utolsó része van csak vissza, felirat hiányában nem tudtam eddig megnézni.visca el barca írta: én nem ajanlok viszont kérdezek. a friday night lights jo? nem merek belekezdeni
A történet összefügg, nem is tudom, hogy hol olvastam egy cikket, melyben az volt, hogy a legjobb dráma, de nagyon kevesen nézik. Az utóbbiról nem tudok írni, mert nem tudom mennyire népszerű, de a drámaiságában egyet értek.
A szereplők jók, a történet remekül meg van írva, bemutatja, hogy mennyire komolyan veszik Amerikában ezt a sportot, és hogy egy kisebb várost is mennyire összehoz. Összefoglalva egy csapat és iskola körüli eseményeket mutatja be. Csak ajánlani tudom, én nem csalódtam benne. 9/10 Nálam.
A sorozat 5 évados, tovább már nem tervezték.
Szerk: miután megnézem az utolsó részt, ha gondolod írhatok pár sort, hogy végül mennyire lett jól lezárva.![]()
Szerk2: köszi az ajánlásokat!
Megölte Deniset, mert állandóan lefeküdt mindenkivel és arra fogta, hogy játékosügynökök?Ilúvatar írta:Amúgy a Craig Shilo -t (Sam Jones), aki a Blue Mountain State első évadban szerepelt, 20 év börtönt kapottEzért tűnt el a második évadban.
Felkeltettétek az érdeklődésemet, akkor mindenképp megér egy próbát!Ilúvatar írta:BLUE MOUNTAIN STATE !!!!! bűn lenne kihagyni, csak két évadot nyomtak le eddig, és jön a 3.Hunter91 írta:Tudnátok ajánlani valami jó sorozatot/sorozatokat? Nem tudom mit nézzek meg, Friday Night Lights, Dexter, Odaát, Így jártam anyátokkal már kipipálva.
KösziGyorsan le darálhatod azt a két évadot, megéri
Én csak ajánlani tudom, az ötödik évad utolsó része van csak vissza, felirat hiányában nem tudtam eddig megnézni.visca el barca írta: én nem ajanlok viszont kérdezek. a friday night lights jo? nem merek belekezdeni
BLUE MOUNTAIN STATE !!!!! bűn lenne kihagyni, csak két évadot nyomtak le eddig, és jön a 3.Hunter91 írta:Tudnátok ajánlani valami jó sorozatot/sorozatokat? Nem tudom mit nézzek meg, Friday Night Lights, Dexter, Odaát, Így jártam anyátokkal már kipipálva.
Köszi
Trónok harca, A Harper-sziget, valamint a Chuckot én is csak ajánlani tudom.Hunter91 írta:Tudnátok ajánlani valami jó sorozatot/sorozatokat? Nem tudom mit nézzek meg, Friday Night Lights, Dexter, Odaát, Így jártam anyátokkal már kipipálva.
Köszi
én nem ajanlok viszont kérdezek. a friday night lights jo? nem merek belekezdeniHunter91 írta:Tudnátok ajánlani valami jó sorozatot/sorozatokat? Nem tudom mit nézzek meg, Friday Night Lights, Dexter, Odaát, Így jártam anyátokkal már kipipálva.
Köszi
nagyon erősen ajánlottHunter91 írta:Tudnátok ajánlani valami jó sorozatot/sorozatokat? Nem tudom mit nézzek meg, Friday Night Lights, Dexter, Odaát, Így jártam anyátokkal már kipipálva.
Köszi
X Polgártárs. Ami ráadásul még jó film is. Illetve talán a Spektrumon megy/ment egy sorozat ebben a témában.Természetesen nem jut eszembe a címe talán valami olyasmi hogy "Most Evil...valami"visca el barca írta:tudtok nekem mondani olyan filmeket, dokumentumfilmeket, amik hires sorozatgyilkosokról szólnak?
csikitalo
nah ilyenek jöhetnek nekem is. Be is szerzem ezt, érdekel.kurdt írta:Henry: Egy sorozatgyilkos portréjavisca el barca írta:tudtok nekem mondani olyan filmeket, dokumentumfilmeket, amik hires sorozatgyilkosokról szólnak?
- Henry Lee Lucas; 11 gyilkosságért ítélték el, de több százat vállalt magára...
pontosan 630-atkurdt írta:Henry: Egy sorozatgyilkos portréjavisca el barca írta:tudtok nekem mondani olyan filmeket, dokumentumfilmeket, amik hires sorozatgyilkosokról szólnak?
- Henry Lee Lucas; 11 gyilkosságért ítélték el, de több százat vállalt magára...
Henry: Egy sorozatgyilkos portréjavisca el barca írta:tudtok nekem mondani olyan filmeket, dokumentumfilmeket, amik hires sorozatgyilkosokról szólnak?
A kutyafáját, pedig reméltem, hogy lesz valami lezárása... Így teljesen csonka az egész, nem értem miért nem fejezték be...lui1698 írta:Ha jól emlékszek akkor csak előzmény filmeket csináltak. A Vörös sárkány és a Hannibál ébredése is előtte játszódik időben, szóval én nem tudok folytatásáról.
Sorrendben így vannak a filmek:
Hannibál ébredése
Vörös sárkány
Bárányok hallgatnak
Hannibal
Ha jól emlékszek akkor csak előzmény filmeket csináltak. A Vörös sárkány és a Hannibál ébredése is előtte játszódik időben, szóval én nem tudok folytatásáról.Rinku írta:Srácok, a Hannibálnak van folytatása? Valami kegyetlenül jó színész ez az Anthony Hopkins, érdekelne, hogy van e befejezése a sztorinak!Gondolom igen, de megmondaná valaki, hogy mi a neve?
Köszi előre is!
Mestergyilkos; Halálfutam; A Föld inváziója - Csata: Los Angeles; Rohanás; Halálos Iramban - Ötödik sebességpalesz77 írta:Valaki nem tudna ajánlani nekem valami agykikapcsolós akciófilmet ami nemrégiben készült és jó is + le lehet szedni az isohunt-piratebay kettősről? Most csak durrogtatás puffogás kell, túl sok komoly filmet láttam az utóbbi időben, kell a változatosság...