Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
messideco írta:Három részt néztem meg a Blue Mountain State-ből. Eddig egész jó, habár a Chuck-ot is két évadig néztem, majd egyszerűen nem érdekelt tovább...
Tesla egy teleportot akart készíteni, de találmánya " "félresikerült", hisz nem tűntette el az alanyt a kiindulópontból, csak átámásolta egy másik helyre... így Angier folyton meghalt (megölték/öngyilkosság, ahogy vesszük) és folyton született egy új azonnal, csak kicsit máshol...és mindezt a mutatvány sikeréért. A végén meg ugye Borden végleg kinyírja Angiert...messideco írta:A tökéletes trükk (The prestige)
Azt a kibeb... Ez a film ütött rendesen. Csavar csavar hátán... Egy kis spoiler
Akkor Rupert Angier mégsem halt meg? Tesla találmányának kulcsa a sokszorosítás volt nem? Valaki priviben vagy sárágban válaszoljon plz
Bizony, a sokszorosítás volt a találmányának a kulcsa. Ezért kellett vízbe fojtatnia magát minden bűvésztrükk után.messideco írta:A tökéletes trükk (The prestige)
Akkor Rupert Angier mégsem halt meg? Tesla találmányának kulcsa a sokszorosítás volt nem? Valaki priviben vagy sárágban válaszoljon plz
Hatalmas film, én is láttam már! A sárgás rész meg engem is érdekelne.messideco írta:A tökéletes trükk (The prestige)
nagyon betegIlúvatar írta:BLUE MOUNTAIN STATE !!!!! bűn lenne kihagyni, csak két évadot nyomtak le eddig, és jön a 3.Hunter91 írta:Tudnátok ajánlani valami jó sorozatot/sorozatokat? Nem tudom mit nézzek meg, Friday Night Lights, Dexter, Odaát, Így jártam anyátokkal már kipipálva.
KösziGyorsan le darálhatod azt a két évadot, megéri
1. Száll a kakukk fészkéreRinku írta: Amúgy három kedvenc film? Tudom marha nehéz kiemelni a legjobb hármat, na de mégis!![]()
1. ViharszigetRinku írta:Amúgy három kedvenc film? Tudom marha nehéz kiemelni a legjobb hármat, na de mégis!
én innen vettem a 20 évet:ozsimiki írta: nem 20év az, "csak" 1 év letöltendő:
http://www.origo.hu/teve/20110623-egy-e ... nesze.html
nem 20év az, "csak" 1 év letöltendő:Rinku írta:Megölte Deniset, mert állandóan lefeküdt mindenkivel és arra fogta, hogy játékosügynökök?Ilúvatar írta:Amúgy a Craig Shilo -t (Sam Jones), aki a Blue Mountain State első évadban szerepelt, 20 év börtönt kapottEzért tűnt el a második évadban.
Amúgy de [auto_cenzúra]... Mit csinált pontosan?