Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
A barátságost nem vállalni kéne, hanem minden héten kötelezően lekötni akármilyen ellenféllel.messideco írta:Ismét vállalok egy barátságostmessideco írta:http://www86.hattrick.org/Club/?TeamID=183727
Valaki barátságos meccset?

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Azért ez elég egyértelműen szituációhoz van kötve... Ha akarsz támadást csinálni, akkor 5-4-1, ha csak a 0-0-ra vagy a mákos 1-0-ra mész, akkor 5-5-0.Barcaman1993 írta:Szerintetek melyik éri meg akkor jobban? 5-5-0, vagy az 5-4-1? Nem tudok dönteni. A tapasztaltabbak leírhatnák a véleményüket.
H a t t r i c k
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Jó ez így nagyon. Én most jutottam fel először V. osztályba, így örülök, mert a középpályámat muszáj megerősítsem, picit fiatalítsam.MichaaBee írta:Eladó 2db titáni szélső nagyon jutányos áron! A béka feneke alatt vannak most az árak, úgyhogy érdemes vásárolni.
Más: akit érdekel fiatal világklasszis-természetfeletti védő duplakieggel, az írjon.
Így tegnap vettem egy 28 éves titáni játékszervezésű, megfelelő átadású játékost, 199 millió volt. Még piacon van egy világklasszis védőm, ha ő és egy idősebb kp. elmegy, akkor úgy 350-ből próbálok egy fiatalabbat majd, de magasabb átadás képességűt, ha a piac engedi.
Remélem sikerül megragadni az V. osztályban, védelmünk adott, középpályán még erősítünk, csatár sorunk is adott, a gólkirállyal..

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Szerintetek melyik éri meg akkor jobban? 5-5-0, vagy az 5-4-1? Nem tudok dönteni. A tapasztaltabbak leírhatnák a véleményüket.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Eladó 2db titáni szélső nagyon jutányos áron! A béka feneke alatt vannak most az árak, úgyhogy érdemes vásárolni.
Más: akit érdekel fiatal világklasszis-természetfeletti védő duplakieggel, az írjon.

H a t t r i c k
http://www82.hattrick.org/Club/?TeamID=183727
Eladó játékosok előnyös áron.
Eladó játékosok előnyös áron.
-
- Jugador del Barça
Jelentem, hogy megszületett a döntés... miszerint vettem egy szélsőt, akivel végre teljes a csapat a következő szezonra!!! (Bízom benne, hogy a kupában vele, és a szezon közben szerzett játékosokkal sokáig eljuthatunk, illetve a bajnokságban bent maradunk!!!:))
Gianni Brinkhoff (148352093)
Switzerland 32 éves és 32 napos, következő születésnap: 2011-09-20
Forma: megfelelő, erőnlét: megfelelő
Népszerű fickó, aki temperamentumos és igazságos.
Tapasztalata kiemelkedő, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: Catalonia Football Club (2011-07-02 óta)
TSI: 19 560
Fizetés: 2 023 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 12/20 lenyűgöző
Szélsőjáték: 12/20 lenyűgöző
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 7/20 jó
Eredendően 2 választásom volt..
1.: Veszek egy max 2 szinttel nagyobb értékű szélsőjátékkal rendelkező játékost, akinek a másodlagos képességei megfelelőt, vagy max a jót érik el...
2.: Vagy veszem őt, akit a középpályán is bátran bevethetek, illetve a széleken is tökéleteset tud majd nyújtani:) + a gyors specialitása igen előnyös tud majd lenni
Remélem, hogy jól döntöttem
Üdv: Szab
Gianni Brinkhoff (148352093)
Switzerland 32 éves és 32 napos, következő születésnap: 2011-09-20
Forma: megfelelő, erőnlét: megfelelő
Népszerű fickó, aki temperamentumos és igazságos.
Tapasztalata kiemelkedő, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: Catalonia Football Club (2011-07-02 óta)
TSI: 19 560
Fizetés: 2 023 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Specialitása: Gyors
Jelenlegi képességek
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 12/20 lenyűgöző
Pontrúgás: 7/20 jó
Eredendően 2 választásom volt..
1.: Veszek egy max 2 szinttel nagyobb értékű szélsőjátékkal rendelkező játékost, akinek a másodlagos képességei megfelelőt, vagy max a jót érik el...
2.: Vagy veszem őt, akit a középpályán is bátran bevethetek, illetve a széleken is tökéleteset tud majd nyújtani:) + a gyors specialitása igen előnyös tud majd lenni

Remélem, hogy jól döntöttem

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Milyen kis védőid vannakszszabolcs19 írta:"Barcaman1993"
Magam sem tudom, hogy miért ennyire gyenge a védelmem, de azért bemásolok 2 játékost, hogy lásd... a másik 3 játékos is majdhogynem pont ugyan ilyen.:
19 éves és 9 napos, következő születésnap: 2011-10-12
Forma: jó, erőnlét: középszerű
Kedves fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: Catalonia Football Club (2010-11-28 óta)
TSI: 12 850
Fizetés: 766 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Jelenlegi képességek
Védekezés: 11/20 ragyogó
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 7/20 jó
Átadás: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 2/20 pocsék
illetve:
19 éves és 30 napos, következő születésnap: 2011-09-21
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és megfelelő vezetői képessége van.
Tulajdonos: Catalonia Football Club (2010-10-30 óta)
TSI: 14 470
Fizetés: 714 eFt/hét
Jelenlegi képességek
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű
A forma+ erőnléttel teljesen tisztában vagyok, nem kell részletezni (jobb forma jobb, mint gyengébb forma, de vmivel erősebb skillek(Nem minden esetben...))
Azért vettem 28-30 éves játékosokat, mert még számítanék rájuk az elkövetkezendő 3-5 szezonban.
u.i.:
A védelmem volt már ilyen is...
Jobb oldali védelem jó (Átlag alatt)
Középső védelem nagyszerű (Átlag felett)
Bal oldali védelem remek (Éppen)

Srácok én is ugyanebben a cipőben járok, mint Szabolcs barátunk. 5-4-1et tolok. Szerintetek megérné 5-5-0-át játszani? Ha most jelenleg kéne csapatot állítanom, akkor úgy lenne, hogy a 2 szélső jó játékszervezéssel és lenyűgöző/világklasszis szélsőjátékkal, a kp-im pedig 1 lenyűgöző és 1 világklasszis, csatárom még nincs, de ragyogó/lenyűgözőt terveztem. Szerintetek megérné, akkor 5-5-0-ba felállni, vagy akkor szükségem lenne jobb szélsőkre?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Az alacsonyabb védelemre a magyarázat: Támadó szellemű edződ van + az erőnlét edzést gyanítom 5% környékére állítottad az edzés gyorsaság növelése miatt. (ha kizárólag az edzés a célod és nem akarsz mostanában feljutni, akkor ez tökéletes) + a szélső hátvédeid felfelé vannak tolva, ergó kevesebb védekezést használnak. Ezen kívül még befigyelhet egy gyengébb forma a kapusodnál és mindjárt lehetnek ilyen értékeléseid.szszabolcs19 írta: Catalonia Football Club
Középpálya: csapnivaló (Átlagos)
Jobb oldali védelem: megfelelő (Átlag felett)
Középső védelem: remek (Átlag felett)
Bal oldali védelem: megfelelő (Átlag felett)
Jobb oldali támadás: megfelelő (Átlag alatt)
Középső támadás: gyenge (Éppen)
Bal oldali támadás: középszerű (Átlag alatt)
A középpályások azért kapnak valszeg ennyi csillagot, mert magas az átadásuk is és ez dobja a csillagok számát, neked viszont a birtokláshoz csak játékszervezésre van szükséged.
A vételhez tanácsot adni akkor lehet, ha tudjuk, hogy mit szeretnél játszatni. A felállásodból úgy látom, hogy a széleken támadást erőltetned, ebben az esetben viszont az az egy szem középen árválkodó csatár fölösleges és a kp-id átadása is kb az. Széleken támadásos védőedzésnél vagy 5-5-0-át játszass, vagy ha szeretnél csatárt, akkor azt told ki az egyik szél felé.
Egyébként én a használható középpálya híve vagyok, én a helyedben eladnám a középpályásaimat és vennék 2 vagy 3,(felállástól függően) minimum 14-es, kp-t alacsonyabb átadással. (ha széleken támadsz középen kb fölösleges a kp-k átadása, azzal védelmet úgysem törsz át.) Itt kereshetsz olyat, akiknek alacsonyabb a fizetése. Az eladott középpályások árából meg vennék 1 szélsőt, itt a szélsőjátékra és az átadásra kell figyelni, a gólszerzést nem használja, csak fölöslegesen megdobja a játékos árát.
szerk.: Most nézem, hogy okosan vásároltál magadnak edzőt, így ezzel 1 ideig nem lesz gondod. Arra figyelj, hogy ha olyan meccset játszol amit biztos nyersz, (látom voltak 8-0-id, meg lesz kupaforduló botcsapat ellen) akkor azokon PIC-elj, egy magas csapatszellem könnyen megdobhatja a középpályád.
-
- Jugador del Barça
"Barcaman1993"
Magam sem tudom, hogy miért ennyire gyenge a védelmem, de azért bemásolok 2 játékost, hogy lásd... a másik 3 játékos is majdhogynem pont ugyan ilyen.:
Jelenlegi képességek
illetve:
Jelenlegi képességek
A forma+ erőnléttel teljesen tisztában vagyok, nem kell részletezni (jobb forma jobb, mint gyengébb forma, de vmivel erősebb skillek(Nem minden esetben...))
Azért vettem 28-30 éves játékosokat, mert még számítanék rájuk az elkövetkezendő 3-5 szezonban.
u.i.:
Jelenlegi képességek
illetve:
Jelenlegi képességek
u.i.:
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hát nekem gyanús ez az egész amit írsz. Ha ragyogó a védekezése a védőidnek, akkor miért ilyen gyenge a védekezésed? Én ugyanebben a cipőben járok és nekem pl. a középső védelmem kiemelkedő értékelésű, a szélső védelmem meg remek (ragyogóak a védőim). Az igazolásaidat most nem firtatom, mert ahhoz nagyon sok közöm nincsen csak egy dolog ami érdekel. Hogy-hogy 30 év alattiak a vett játékosaid? Sokkal drágábbak és magasabb a fizetésük, mint mondjuk a 32-33 éveseké és sztem akkor már abból a pénzből sokkal jobban megéri egy jobban képzett 32 évest venni, mint mondjuk egy 28 évest alacsonyabb képzettséggel. Az értékelésnél pedig nem az számít, hogy hány csillagot kaptak a kp-id. A csillagok természetesen függnek a képességektől is, de nagyon sokat nyom a latba a forma és az erőnlét. Így egy jó játékosnak is lehet kevés csillaga gyenge formánál, míg egy rosszabbnak is lehet sok csillaga jó formánál. Egyébként nekem vmi hasonló értékelésű volt a kp-m. Bár sztem vmi nagyon nem jó amit csinálsz. Ha ilyen magas átadású játékosaid vannak és gyenge a labdabirtoklásod, akkor simán ellentámadásos taktikát kéne alkalmazni. Bár, ha ilyen gyenge a védelmed, még így ragyogó védőkkel is... Magas átadású játékosokkal érdemes akármilyen taktikát alkalmazni az ellenfélhez alkalmazkodva.szszabolcs19 írta:Helló Mindenkinek!
Először is az örömhírrel szeretném kezdeni.. miszerint sikerült bent maradnom a hatod osztályban:) De vhogy nem érzem azt, hogy a következő szezonra elég erős lenne a keretem:S
Éppen ezért kérném most a segítségeteket.
5-4-1-es felállásban játszom, ennek nmegfelelően védőedzést tartok, és a védőim már ragyogó védekezéssel rendelkeznek(megfelelő/jó játékszervezés, és átadással).
Év elején/közben vettem egy csatárt(remek átadás, nagyszerű gólszerzés, ragyogó pontrúgás); egy szélsőt(kiemelkedő szélsőjáték, jó átadás, gólszerzés, és megfelelő védekezés); 2 középpályást(ragyogó és kiemelkedő játékszervezés, és nagyszerű átadás jellemzi őket.); és egy kiemelkedő védésű kapus Az összes játékos 30 év alatt van, akiket igazoltam ezekre a posztokra!!!
Így észrevehető, hogy hibádzik még egy szélsőjátékos.
Kérdések:
Van kicsivel több mint 200 millióm a transzferre...
Milyen értékekkel rendelkezzen az illető, hogy a meg tudjam venni, és 30 év alatt legyen.
illetve:
Catalonia Football Club
Közvetett pontrúgás
Védekezés: középszerű (Átlag alatt)
Támadás: gyenge (Éppen)
A csapat hozzáállása Átlagos
Taktika Alap
A taktika szintje (Nincs taktika)
Mint látható ez a helyzet a csapattal hazai pályán... Miért van az, hogy a 2 középpályás 4-5+ csillagos értékelést kapnak, és a középpálya értékelése nagyon gyenge:S:S:S
Ha nem értetek egyet azzal, hogy szélsőt vegyek, akkor győzzetek meg, mert hallgatok az okosabbakra, de persze csak megfelelő indokokkal:)
Még annyit, hogy a hosszabb távú terveim, hogy kb 2 szezonig edzem ezeket a védőket, és utána eladom őket, és átszervezem a csapatot.
Bátran írjatok véleményt, mert mindenre kíváncsi vagyok:)
Előre is THX!!!
u.i.: Sorry, ha hosszú lett:)
A szélső kérdésre. Én Vettem egy 33 éves világklasszis szélsőjátékú, jó átadású és jó játékszervezésű szélsőt, sztem bőven jó.
Ismét vállalok egy barátságostmessideco írta:http://www86.hattrick.org/Club/?TeamID=183727
Valaki barátságos meccset?

-
- Jugador del Barça
Helló Mindenkinek! 
Először is az örömhírrel szeretném kezdeni.. miszerint sikerült bent maradnom a hatod osztályban:) De vhogy nem érzem azt, hogy a következő szezonra elég erős lenne a keretem:S
5-4-1-es felállásban játszom, ennek nmegfelelően védőedzést tartok, és a védőim már ragyogó védekezéssel rendelkeznek(megfelelő/jó játékszervezés, és átadással).
Év elején/közben vettem egy csatárt(remek átadás, nagyszerű gólszerzés, ragyogó pontrúgás); egy szélsőt(kiemelkedő szélsőjáték, jó átadás, gólszerzés, és megfelelő védekezés); 2 középpályást(ragyogó és kiemelkedő játékszervezés, és nagyszerű átadás jellemzi őket.); és egy kiemelkedő védésű kapus Az összes játékos 30 év alatt van, akiket igazoltam ezekre a posztokra!!!
Kérdések:
Milyen értékekkel rendelkezzen az illető, hogy a meg tudjam venni, és 30 év alatt legyen.
illetve:
Catalonia Football Club
Közvetett pontrúgás
Taktika Alap
Mint látható ez a helyzet a csapattal hazai pályán... Miért van az, hogy a 2 középpályás 4-5+ csillagos értékelést kapnak, és a középpálya értékelése nagyon gyenge:S:S:S
Ha nem értetek egyet azzal, hogy szélsőt vegyek, akkor győzzetek meg, mert hallgatok az okosabbakra, de persze csak megfelelő indokokkal:)
Még annyit, hogy a hosszabb távú terveim, hogy kb 2 szezonig edzem ezeket a védőket, és utána eladom őket, és átszervezem a csapatot.
Előre is THX!!!

Kérdések:
illetve:
Catalonia Football Club
Közvetett pontrúgás
Taktika Alap
Előre is THX!!!
- Tivornya
- Capitá del Barça
Kíváncsi leszek az új rendszerre, jól hangzanak a tervek (eltekintve az edzés helyett pénzt) 

Hát itt én is elakadtam...messideco írta:Az igazolások szünetelnek vagy le vannak tiltva?

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Olvastátok az új vezércikket? Azzal egyetértek, hogy csökkenteni kell a játékosok fizetését, de ennek az új személyzeti rendszernek mi értelme van? Ügynököt kell fölvenni, hogy több játékost is eladhass, meg könyvelő kell az adóhivatallal szemben. Kicsit már túlkomplikáltnak érzem a dolgot. Az edzést elcserélni szponzori pénzre... Poén az egész. Csak nekem tűnik teljesen fölöslegesnek?
Na nekiálltam a csapat erősítésének és megvettem 2 szélsőt. Az elsőből később simán csinálhatok egy edzőt.
1. Ár: 35 milla
Adrián Bernardo Tamudo (92385594)
Argentina 34 éves és 63 napos, következő születésnap: 2011-08-17
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata ragyogó, és megfelelő vezetői képessége van.
Tulajdonos: FC Catala
(2011-06-29 óta (15/45), 0n)
TSI: 1 470
Fizetés: 511 eFt (425 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
8 176 eFt/szezon
Jelenlegi képességek
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 7/20 jó
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
2. Ár: 40 milla
Franz Taucher (150368538)
Austria 33 éves és 22 napos, következő születésnap: 2011-09-27
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata remek, és csapnivaló vezetői képessége van.
TSI: 4 520
Fizetés: 953 eFt (794 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
15 248 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Sérült 1 hét
Jelenlegi képességek
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 13/20 világklasszis
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
Rajtuk kívül még érkezik 4 legalább lenyűgöző kp, 1-2 csatár és egy kapus.
Na nekiálltam a csapat erősítésének és megvettem 2 szélsőt. Az elsőből később simán csinálhatok egy edzőt.
1. Ár: 35 milla
Adrián Bernardo Tamudo (92385594)
Argentina 34 éves és 63 napos, következő születésnap: 2011-08-17
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata ragyogó, és megfelelő vezetői képessége van.
TSI: 1 470
Fizetés: 511 eFt (425 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
8 176 eFt/szezon
Jelenlegi képességek
Védekezés: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
2. Ár: 40 milla
Franz Taucher (150368538)
Austria 33 éves és 22 napos, következő születésnap: 2011-09-27
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata remek, és csapnivaló vezetői képessége van.
TSI: 4 520
Fizetés: 953 eFt (794 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
15 248 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Sérült 1 hét
Jelenlegi képességek
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 13/20 világklasszis
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
Rajtuk kívül még érkezik 4 legalább lenyűgöző kp, 1-2 csatár és egy kapus.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Nah, sikerült bent maradnom 6.ba, bár kellett hogy lebotolódjon 2csapat (bár csak bajnokság végére...) és aki 7. lett, hát miket össze nem makkolt
na mindegy, sikerült.
Látom többen is védő edzést pörgetitek - én is - de megvagyunk pont 10en és még van 2 vész játékosom is, akik kaphatják ha lesérül vki, szal licitre bocsájtom az egyik ifimet
Botond Pintér (324490649)

Látom többen is védő edzést pörgetitek - én is - de megvagyunk pont 10en és még van 2 vész játékosom is, akik kaphatják ha lesérül vki, szal licitre bocsájtom az egyik ifimet

Botond Pintér (324490649)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Bobberto
- Capitá del Barça
Még egyszer utoljára bemásolom, bocsánat érte. Már 13an vagyunk és még nagy szeretettel várom MichaaBee-t, akinek egy felelősebb posztot is szánnék.
Köszi mindenkinek és terjesszétek, ha tudjátok itt-ott.
Sajnos, a föderációkba csak támogatók tudnak csatlakozni, de, ha a közeljövőben támogató leszel, vagy tervezed, akkor is szólhatsz nekem HT-mail-ben és akkor várunk rád. Csak hogy tudjam ki vagy és hogy megtalált Téged is a Barca láz.

Sajnos, a föderációkba csak támogatók tudnak csatlakozni, de, ha a közeljövőben támogató leszel, vagy tervezed, akkor is szólhatsz nekem HT-mail-ben és akkor várunk rád. Csak hogy tudjam ki vagy és hogy megtalált Téged is a Barca láz.

Sziasztok!
Véglegesen létrehoztam az Eurobarca föderációját. ID-je: 101291
Igazából a bővülésünk céljából és tekintettel, hogy nem sok támogató található Eurobarcán, így akárki jöhet, aki szereti a focit, legyen az bármely nemzeté (PL, holland, spanyol, német, olasz stb. stb.).
A legújabb hírekről, meccsekről beszélgethetünk, miközben élvezzük a HT-t, azaz ott is tudunk a kezdőknek vagy haladóknak esetleg tapasztaltabbaknak segíteni. Később tippjáték is lesz, valami nyereményfélével is reményem szerint.
Kérem, aki csatlakozni szeretne, csak nyugodtan és terjessze ezt az üzenetet. Smile
Köszönöm
üdv
Bobberto
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bobberto 2011.06.26. 21:17:33-kor.

- Tivornya
- Capitá del Barça
Na! 1. szezonomban 3. lettem úgy,h az eddigi 3-dikat vertem idegenben 0-3ra 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
Srácok! Van 2 szabad hely az ificsoportban ahol van a csapatom!
Punks liga (228791)
Punks liga (228791)
FC BARCELONA!FERENCVÁROS!
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
-
- Capitá del Barça
Na feljutottam egyenes ágon a 6. osztályba 
ez számomra nem kis bravúr, mert tavaly nyáron kezdtem a játékot, és amikor bekapcsolódtam akkor még volt 3-4 forduló, azalatt nem tudtam semmit elérni, azt hogy a 8.-adba biztos 4. lettem.A következő szezonba, egyenesen első, és most is, ami nekem azért akkora bravúr, mert a szezon elején a bentmaradás volt a cél
az csak hab a tortán, hogy van egy pár elég jó jövőjű játékosom, amin már még nagyobb a hab az hogy mind saját nevelésű játékos
és még mindig kell legalább 2 kp játékos hogy legyen meg a 10.
és a végére nem maradhat el hogy, nézzetek be, van egy pár eladó játékosom: 179956
4, játékos van, főleg kezdőknek ajánlom, de rajtatok áll a vásár

ez számomra nem kis bravúr, mert tavaly nyáron kezdtem a játékot, és amikor bekapcsolódtam akkor még volt 3-4 forduló, azalatt nem tudtam semmit elérni, azt hogy a 8.-adba biztos 4. lettem.A következő szezonba, egyenesen első, és most is, ami nekem azért akkora bravúr, mert a szezon elején a bentmaradás volt a cél

az csak hab a tortán, hogy van egy pár elég jó jövőjű játékosom, amin már még nagyobb a hab az hogy mind saját nevelésű játékos

és még mindig kell legalább 2 kp játékos hogy legyen meg a 10.
és a végére nem maradhat el hogy, nézzetek be, van egy pár eladó játékosom: 179956
4, játékos van, főleg kezdőknek ajánlom, de rajtatok áll a vásár

Barça,Barça,Baaarça!!!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A célomat elértem feljutottam VI. osztályba egyenes ágon. 3 pont előnnyel végeztem az első helyen. Az első 2 meccs után váltottam 4-3-3-ra 4-4-2-ről és bevált! Az idény közben igazolt támadóm végül elnyerte a gólkirályi címet 19 góllal. Szerencsére minden összejött!
Várom a csoportot, aztán meglátjuk mire lesz esélyem!
Még mindig van 3 eladó szélsőm, holnap kb fél 2-ig lehet rájuk licitálni: Ampervadász FC (1997237)
Várom a csoportot, aztán meglátjuk mire lesz esélyem!
Még mindig van 3 eladó szélsőm, holnap kb fél 2-ig lehet rájuk licitálni: Ampervadász FC (1997237)

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Az a legjobb kb. Nincs semmilyen hátránya, minden olyan, amilyennek kiszámolod. Csak akkor kell eltérni tőle, ha az ellenfél alapján indokolt.fanbarca írta:ON: Szerintetek tanácsos alap taktikával játszani?

H a t t r i c k
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Van egy pár elég jó játékosom amely kint van a piacon.Minden játékos 200eFt kezdő licittel van kitéve.A licitek lejártáig 1,5 óra van.Ha gondoljátok és van egy kis időtök nézzétek meg őket.
Túrkevei VSE 1647828
Túrkevei VSE 1647828