Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 18:06:48

Off: Scott, tudod mi az a dupla hsz? Nem lehet egy topicban olyan, hogy 2 egymást követő hozzászólás a tiéd.

On: Érdekes volt ez az intermezzo, szerencsére nincs semmi Murray-vel, tudja folytatni a játékot. Break nehéz lesz, de kell, mert tie-breakben (is) nagyon erős Rafa.

Az meg hogy világelső lett Djoko tényleg érdekes, érthetetlen, az lesz a vicces ha döntőben kikap, főleg ha Rafától.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
scott neal
Barça B

2011.07.01. 17:44:34

Először is elnézést a dupla hozzászólásért, mostantól már nem lesz több ilyen, djokoról meg annyit, hogy legkésőbb az Ausztrál Openig elveszíti a világ elsőségét djoko, hiszen ott ő címvédő, és érzésem szerint nem fogja meg védeni a címét ott.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.01. 17:36:29

Scott! Nincs dupla hsz, már írtam egyszer!

Federer meg szerintem is leágazóban van.

Djoko örüljön a világelsőségnek, bár ha nem nyeri meg Wimbit ,akkor továbbra is ultra gáz,hogy úgy veszi el Rafától a világelsőséget,hogy Rafa az utolsó 5GSből, 4et megnyert, ő 1et :D nem beszélve arról,h lehet ezt is behúzza még Rafa.

De hát nincs megfelelő különbség az 1000es tornák és a GSek pontozása között, így fordulhat ez elő.

Világelsősége ebben az évben már nem forog komoly veszélyben,de elég sanszos,h csak jövő év febr-márciusa környékéig tartja.

most pedig VAMOS RAFA!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
scott neal
Barça B

2011.07.01. 17:30:04

Game90 írta:Egy kis olvasnivaló:
http://solyomszem.blog.nepsport.hu/arch ... _csillaga/
Vajon mit tudna felhozni Federer a saját mentségére? Egy korszak most ért volna véget? A valaha volt legjobb játékos, tényleg a legjobb? Vagy csak jókor született jó helyre?

Tsonga nagy nehezen hozta a szettet, 2-1 Djokovicnak. Remélem most nem fog fordítani a francia.
ezt már annyiszor eljátszották, hogy federer leágazóban van és ahányszor, fel jött ez annyiszor, bizonyította be, hogy nem igaz
és vamos rafa nyerni kell :D
scott neal
Barça B

2011.07.01. 17:22:58

hihetelen, hogy djoko, a világ első, a másik elődöntőn én 3 szettes rafa sikert várok, hiszen murray védekező stílust játszik, és ez kedvez a spanyol játékának.Remélem vasárnap nadal meg mutatja, a szerb fiúnak hogy ki is az igazi világ első :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 17:19:25

Djoko döntős! Fejben ott volt, meg is érdemelte. Tsonga elbukta, mert az első játszmában adogathatott az 1-0-ért akkor breakelte Djoko, bukta a tie-breaket is.

2. szett sima volt, 3. szett tie-breakjét komolytalanul de szerencsével hozta, Djoko a 4.-ben gyorsan elhúzott majd behúzta a meccset.

Hát... Most jön a Murray-Nadal meccs, van még rajtam kívűl Murray fan amúgy? :D
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.07.01. 16:44:49

Egy kis olvasnivaló:
http://solyomszem.blog.nepsport.hu/arch ... _csillaga/
Vajon mit tudna felhozni Federer a saját mentségére? Egy korszak most ért volna véget? A valaha volt legjobb játékos, tényleg a legjobb? Vagy csak jókor született jó helyre?

Tsonga nagy nehezen hozta a szettet, 2-1 Djokovicnak. Remélem most nem fog fordítani a francia.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.01. 16:44:43

Óriási volt a 3.játszma, a tie break is, óriási Tsonga ezúttal :)

Bár sajnos nem hiszem,h most is tudna teljesen fordítani, de el kell hinnie,hogy meg tudja csinálni, akkor láthattuk miket művelt Federer ellen,és most a tie breakben is.

Remélem 5 szettes lesz, bár akkor Rafáék meccse elég későn ér véget :D de tető van, világítás van.:D
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 16:01:46

Sry, egy smiley-val nyomatékosítani akartam pedig a poén jellegét a dolognak.

Az első elődöntő valahogy nem hoz annyira lázba mint a Murray-Nadal meccs.
Tsonga elszalasztotta a nagy lehetőségét az első szettben, kétlem hogy fordítani tudna mint Federer ellen.

A másik ágon - meg amúgy is - Murraynek drukkolok, de ha Nadalnak nincs baja, akkor senki sem fog ellene 3 szettet nyerni, mert lehetetlen.

Szerk.: Több időt töltenek el a földön fekve mint amennyit játékkal :D

Szerk2: Nevetséges hogy ennyire bohóc legyen valaki mint Tsonga, 5-3-nál tie-breakben szerva röptézik, nincs türelme, fegyelmezetlen, fullra nem érdemli meg hogy döntőzzön szvsz.

Szerk3: Meccslabdát hárít, szettlabdánál nyerő returnt akar ütni, nevetséges.

Szerk4: 2-1 :lol:
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.01. 15:56:47

ozsimiki írta:
35 meccs és még nem volt komoly meccse? hol üt "ez"?
Én sem értem az ilyet. 1998 óta profi és a legnevesebb ellenfele a pár napja 3. menetes KO-val legyőzött Owen Beck. Fokozatosan erősebb ellenfél kellene, ehelyett inkább középszintű ökölvívók ellen küzd, aminek nem sok értelme, max. az, hogy jól mutat a 35 győzelem 33 KO. Nem tudom ki promotálja, de ha így folytatódik, a helyébe lecserélném.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.01. 12:24:20

Üdv itt, itt a többség Nadal fan, én is, nem szoktak értelmetlen viták lenni, mivel nem ismersz itt senkit, nem veszed a lapot, ezért a többieket kérném,h ne ugrassák, mert törölgetni kezdek, és mindenkire érvényesek a szabályok, Rád is lluisllach89!

Scott, te meg olvass fórumszabályzatot, nincs dupla/tripla hsz, stb,stb,stb.

Szóval itt az ellenfelek is elismerik Rafa zsenijét is, ahol meg azért kitiltanak, mert véded Rafát, elég ovis hely lehet.

Itt is ment rendesen a Federer-Rafa harc is anno, de úgy,h mindkettőt elismerve vitáztunk, most akkor ki is a jobb jelenleg, kit mire tartunk.

Djoko szépet fejlődött idénre, főleg fejben, mert a tenisze ugyanaz mint volt. Ettől függetlenül még nagyon sokat kell letennie az asztalra (kezdetnek, ha itt nyerne Rafa ellen a döntőben, az már vmit mutatna),hogy egy Nadallal lehessen összehasonlítani a tudását. Jelenleg méltó kihívója, sőt az első számú ami a világelsőséget érinti.

VAMOS RAFA!

szerk:

Djoko-Tosnga 5-5 jelenleg, Tsonga szerválhatott a szettért, de megremegett, 3 break lasztit még hárított,aztán kettős hiba,majd ki nem kényszerített hiba. Djoko nagyon jól fogad, Tsonga viszont egyenlőre csak az első szerváiban hasonlít a Fed elleni formájához, ha játékra kerül sor, még messze van tőle. Javulnia kell!

szerk2: 7-6al Djokovicé az első szett, nagyon kijött Tsonga gyengébb feje a végén, sok ki nem kényszerített hiba nem fér bele, több kell tőle a következő játékokban, ha itt is fordítani akar.
Kép
scott neal
Barça B

2011.07.01. 01:34:32

és még annyit, hogy aki kritizálná nadal-t, az először indokolja meg, hogy szerinte, miért játszik unalmasan előre is köszönöm, a válaszokat
scott neal
Barça B

2011.07.01. 01:21:29

lluisllach89 írta:
scott neal írta:Egy másik fórumról már ki is tiltottak, mert nagyon védtem rafa-t,érzésem szerint ő nagyon élvezhető,jó játékot játszik, de a másik fél djoko fan volt és szerinte nem játszik élvezhetően rafa,szerintetek hogy játszik rafa?
Unalmasan, nem jól, élvezhetetlen :D
ezt most te komolyan gondoltad?vagy azért írtad mert,nadal madrid fan?
(én ink az utóbbira tippelnék)és még annyit hogy,nadal játéka miért unalmas szerinted?
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 01:16:29

scott neal írta:Egy másik fórumról már ki is tiltottak, mert nagyon védtem rafa-t,érzésem szerint ő nagyon élvezhető,jó játékot játszik, de a másik fél djoko fan volt és szerinte nem játszik élvezhetően rafa,szerintetek hogy játszik rafa?
Unalmasan, nem jól, élvezhetetlen :D
Kép
scott neal
Barça B

2011.07.01. 01:08:05

Egy másik fórumról már ki is tiltottak, mert nagyon védtem rafa-t,érzésem szerint ő nagyon élvezhető,jó játékot játszik, de a másik fél djoko fan volt és szerinte nem játszik élvezhetően rafa,szerintetek hogy játszik rafa?
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.30. 19:36:31

Scooby Bent Bwoy írta: .
.

David Rodriguez 35(33)-0-0
.
.

Ők még igazán jó ellenféllel nem vagy csak ritkán találkoztak, így még 1-2 évbe beletelik, hogy kiderüljön valójában mekkora tehetségek.
35 meccs és még nem volt komoly meccse? hol üt "ez"?
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.30. 19:33:16

Centre Court

13:00
Gentlemen's Singles - Semifinals
Jo-Wilfried Tsonga(FRA)[12] vs. Novak Djokovic(SRB)[2]

Gentlemen's Singles - Semifinals
Rafael Nadal(ESP)[1] vs. Andy Murray(GBR)[4]

Várom már a holnapot, nem kis meccsek lesznek. :D
Tsongára kíváncsi leszek játszik-e úgy majd mint Federer ellen. Ha igen, akkor nem lesz könnyű dolga Djokonak.
tippem: 3-6, 6-4, 4-6, 3-6.
Nadal-Murray: Ha csúcsformában játszik Nadal akkor nem kérdés, h ki nyer, viszont ha nem fog nagyan jól játszani, Murray pedig jó napot fog ki akkor lehet ebből egy 5 szett is, de szerintem nyer Rafa.
tippem: 6-4, 6-7, 7-6, 6-3.
:wink:
Tehát papírformát várok, azaz Djoko - Nadal döntőt ahol remélhetőleg a spanyol nyer. :P 8) :D
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.30. 18:46:09

Robcsyy írta:Na megvolt a tour előtti ceremónia is. Elég jól megcsinálták, kár a végéért, hogy Contadort kifütyülték. Szombaton rajt. Hajrá Schleck & Cavendish.
Követi vki innen?
Én fogom vmilyen szinten, bár mostanában nagyon semmilyen sporteseményre sincs időm. :cry:
Hajrá Contador, bár igazából nekem az Ullrich-Amstrong csaták voltak az igaziak.

Tenisz:
Sajna csak az eredményeket tudom követni, de a döntőt remélem már megtudom nézni. Ott pedig legyen egy Rafa győzelem. 8) :D
VAMOS RAFA
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.06.30. 17:50:40

Na megvolt a tour előtti ceremónia is. Elég jól megcsinálták, kár a végéért, hogy Contadort kifütyülték. Szombaton rajt. Hajrá Schleck & Cavendish.
Követi vki innen?
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.30. 17:46:38

Marijaaa :)
Végre újból GS döntőzik,ideje volt már.
Lisicki is szimpatikus,remélem fogom még látni gs versenyeken legalább eddig jutni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.06.30. 17:45:51

gergo9 írta:http://www.profiboksz.hu/2011/06/28/bal ... okszolhat/

Ez azért nagyon meglepő hogy össze tudták neki hozni. Ezzel a meccsel visszajöhet az elitbe. Két kiábrándító vereség után. Reméljük él vele.

http://www.profiboksz.hu/2011/06/29/hay ... -occseert/

Az a tekintet. 8)
Ha Haye vhogy megveri a kisebbik Klicskót vmi csoda folytán akkor a bátyja elleni meccs asszem olyan körítést kapna mint mondjuk a Lewis-Tyson vagy Lewis-Vitali meccs. Kegyetlenül felpezsdítené a nehézsúlyt. Ez persze nem azt jelenti hogy nem Wladimirnak szurkolok hétvégén. Sajnos a realitás az hogy nem sokban fog eltérni az eddigiektől nem nagyon várok jó meccset.
Jah és a Duna TV adja. 8)
Nekem nagyon nem tetszik a Klicskók bunyója. Mindig abban reménykedem, talán most valaki megállítja őket, de sajnos mindenkinél jobbak. Az élmezőnyből mindenképp Haye-nek van a legnagyobb esélye ellenük, de szerintem ő is kevés lesz.
Akikben reménykedek még, pár fiatal reménység:

Robert Helenius 15(10 KO)-0-0
Tyson Fury 14(10)-0-0
Alexander Ustinov 23(18)-0-0
David Price 11(9)-0-0
David Rodriguez 35(33)-0-0
Deontay Wilder 17(17)-0-0 ő a nehézsúlyú kedvenc.

Ők még igazán jó ellenféllel nem vagy csak ritkán találkoztak, így még 1-2 évbe beletelik, hogy kiderüljön valójában mekkora tehetségek.

Addig is várom a hatodikat a sorban: Puritty, Byrd, Sanders, Lewis, Brewster, ?
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.30. 17:42:22

Sharapova is döntős!

Sharapova-Lisicki 6-4,6-3

13 kettős hibát ütött Maria, ennek ellenére simán nyert.

Remélem döntőben is így lesz, Kvitovát nem szeretem:D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.30. 16:02:02

Kvitova a döntőben!
Most jön sharapova-lisicki, nagy meccsre számítok. mindegy ki nyer csak jó meccs legyen. :)
Hajrá!
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.29. 22:08:27

http://www.profiboksz.hu/2011/06/28/bal ... okszolhat/

Ez azért nagyon meglepő hogy össze tudták neki hozni. Ezzel a meccsel visszajöhet az elitbe. Két kiábrándító vereség után. Reméljük él vele.

http://www.profiboksz.hu/2011/06/29/hay ... -occseert/

Az a tekintet. 8)
Ha Haye vhogy megveri a kisebbik Klicskót vmi csoda folytán akkor a bátyja elleni meccs asszem olyan körítést kapna mint mondjuk a Lewis-Tyson vagy Lewis-Vitali meccs. Kegyetlenül felpezsdítené a nehézsúlyt. Ez persze nem azt jelenti hogy nem Wladimirnak szurkolok hétvégén. Sajnos a realitás az hogy nem sokban fog eltérni az eddigiektől nem nagyon várok jó meccset.
Jah és a Duna TV adja. 8)
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.29. 21:56:14

Bob_Marley írta:Tsonga nem kicsit hajtott végre, főleg 2:0ról felállva!Így remélem Djokovic-Nadal döntő lesz, s ha még gyengébb is a szerb a füvön, remélem meglepetést okoz!

Nők sikoltozására meg, hallottam, hogy beakarják abszolút tiltani, s büntetés jár érte :lol: 1; mert igen zavaró
Hát nem tenisz közben sztem full tűrhető :D

Amúgy Murray fan vagyok, szóval illene behúznia, de nem úgy fogom fel hogy ki ellen lenne esélye, meg milyen formában van, mert egyszerűen nem tudom elképzelni hogy valaki tudna 3 szettet nyerni Nadal ellen, szóval most oda lehetne neki adni a trófeát :D
Kép
Válasz küldése