2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt már annyiszor eljátszották, hogy federer leágazóban van és ahányszor, fel jött ez annyiszor, bizonyította be, hogy nem igazGame90 írta:Egy kis olvasnivaló:
http://solyomszem.blog.nepsport.hu/arch ... _csillaga/
Vajon mit tudna felhozni Federer a saját mentségére? Egy korszak most ért volna véget? A valaha volt legjobb játékos, tényleg a legjobb? Vagy csak jókor született jó helyre?
Tsonga nagy nehezen hozta a szettet, 2-1 Djokovicnak. Remélem most nem fog fordítani a francia.
Én sem értem az ilyet. 1998 óta profi és a legnevesebb ellenfele a pár napja 3. menetes KO-val legyőzött Owen Beck. Fokozatosan erősebb ellenfél kellene, ehelyett inkább középszintű ökölvívók ellen küzd, aminek nem sok értelme, max. az, hogy jól mutat a 35 győzelem 33 KO. Nem tudom ki promotálja, de ha így folytatódik, a helyébe lecserélném.ozsimiki írta:
35 meccs és még nem volt komoly meccse? hol üt "ez"?
ezt most te komolyan gondoltad?vagy azért írtad mert,nadal madrid fan?lluisllach89 írta:Unalmasan, nem jól, élvezhetetlenscott neal írta:Egy másik fórumról már ki is tiltottak, mert nagyon védtem rafa-t,érzésem szerint ő nagyon élvezhető,jó játékot játszik, de a másik fél djoko fan volt és szerinte nem játszik élvezhetően rafa,szerintetek hogy játszik rafa?
Unalmasan, nem jól, élvezhetetlenscott neal írta:Egy másik fórumról már ki is tiltottak, mert nagyon védtem rafa-t,érzésem szerint ő nagyon élvezhető,jó játékot játszik, de a másik fél djoko fan volt és szerinte nem játszik élvezhetően rafa,szerintetek hogy játszik rafa?
35 meccs és még nem volt komoly meccse? hol üt "ez"?Scooby Bent Bwoy írta: .
.
David Rodriguez 35(33)-0-0
.
.
Ők még igazán jó ellenféllel nem vagy csak ritkán találkoztak, így még 1-2 évbe beletelik, hogy kiderüljön valójában mekkora tehetségek.
Én fogom vmilyen szinten, bár mostanában nagyon semmilyen sporteseményre sincs időm.Robcsyy írta:Na megvolt a tour előtti ceremónia is. Elég jól megcsinálták, kár a végéért, hogy Contadort kifütyülték. Szombaton rajt. Hajrá Schleck & Cavendish.
Követi vki innen?
Nekem nagyon nem tetszik a Klicskók bunyója. Mindig abban reménykedem, talán most valaki megállítja őket, de sajnos mindenkinél jobbak. Az élmezőnyből mindenképp Haye-nek van a legnagyobb esélye ellenük, de szerintem ő is kevés lesz.gergo9 írta:http://www.profiboksz.hu/2011/06/28/bal ... okszolhat/
Ez azért nagyon meglepő hogy össze tudták neki hozni. Ezzel a meccsel visszajöhet az elitbe. Két kiábrándító vereség után. Reméljük él vele.
http://www.profiboksz.hu/2011/06/29/hay ... -occseert/
Az a tekintet.![]()
Ha Haye vhogy megveri a kisebbik Klicskót vmi csoda folytán akkor a bátyja elleni meccs asszem olyan körítést kapna mint mondjuk a Lewis-Tyson vagy Lewis-Vitali meccs. Kegyetlenül felpezsdítené a nehézsúlyt. Ez persze nem azt jelenti hogy nem Wladimirnak szurkolok hétvégén. Sajnos a realitás az hogy nem sokban fog eltérni az eddigiektől nem nagyon várok jó meccset.
Jah és a Duna TV adja.
Hát nem tenisz közben sztem full tűrhetőBob_Marley írta:Tsonga nem kicsit hajtott végre, főleg 2:0ról felállva!Így remélem Djokovic-Nadal döntő lesz, s ha még gyengébb is a szerb a füvön, remélem meglepetést okoz!
Nők sikoltozására meg, hallottam, hogy beakarják abszolút tiltani, s büntetés jár érte1; mert igen zavaró