Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nem viccesebb, mint Ibráért 45 milliót adni, + Etoot. De voltak még ezt leszámítva is érdekes igazolások, szóval nem kell úgy oda lenni. Soknak tűnik az összeg, de ha beválik, akkor megéri.noname írta: 40 milliót adni egy ilyen gyerekért vicc.
Ez mindenkivel így vanLG írta:Amúgy én sosem voltam oda Neymarért, de sztem mióta közel áll a Madridhoz, azóta nagyon megváltozott róla a kép ezen a fórumon, állandóan le van húzva.![]()
Majd meglátjuk mi lesz, ha beválik senkit sem fog érdekelni, h mennyibe került, ha meg nem, akkor így járt a Madrid, nem kell túldramatizálni.
Hát azért elég ügyes gyerek, de 40et azért inkább Sanchezért adnék, mint érte. És ha figyelembe vesszük, hogy a spanyol kiscsapatok mennyit bakiznak, itt sem lesz góltalan.neobarca írta:Nah megnéztem a Marca által összeállított videót Neymar góljairól.
Hát ügyes gyerek de Spanyolországban ezek a cselek zöme nem fog bejönni. 70%-ban kapitális védő vagy kapusbaki...
A 11esei meg pfffffff... Szerintem full nem szabályosak... Vagy én tudom rosszul?
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=kjNBkQGI ... r_embedded
a 11es szerintem sem szabályos,bár nem tudom pontosan,hogy mit ír a "nagykönyv".neobarca írta:Nah megnéztem a Marca által összeállított videót Neymar góljairól.
Hát ügyes gyerek de Spanyolországban ezek a cselek zöme nem fog bejönni. 70%-ban kapitális védő vagy kapusbaki...
A 11esei meg pfffffff... Szerintem full nem szabályosak... Vagy én tudom rosszul?
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=kjNBkQGI ... r_embedded
Először nagyon sokat fognak várni tőle a MU drukkerek,nem is hiába.Bár még hosszú időbe fog telni mire eléri VDS tudását.Lehet,hogy meglesz személyében a következő kapuslegenda ki tudja.Messithebest írta:Rohadt jól jártak vele, VdSt nehéz pótolni, de szerintem ez volt a legjobb döntés.bowlinggolyo írta:
De Gea ATMAMU ("potom" 18,9 millió fontért
)
Így utólag tényleg, de akkoriban ez nem teljesen úgy tűnt. Sokan átkozták is érte a vezetőséget, és Guardiolát. De vhogy ebben és Pepnek lett igaza. Mint 1-2 kivétellel szinte mindenben. Olyan mint Midasz király, amihez hozzányúl, arannyá változik. De sztem ez sem lesz azért mindig így.noname írta:
Az a 6 milla amiért mi eladtuk alighanem nagy üzlet volt. A Tottenham nem lesz képes ennyiért továbbadni rajta.
Új Ronaldinho már nem lesz belőle, de tényleg nem késő még rátérnie a helyes útra, még mindig megvan az esélye, h nagy játékos legyen, de most már ezt a lehetőséget meg kell ragadnia. Sztem a Sevilla ideális hely lehetne a számára, minden adott lenne a felemelkedéshez, csak rajta múlna a dolog. Az látszik, h a képességeivel semmi baj, de vmiért eddig mégse tudott klubszinten semmit letenni az asztalra. De még mindig fiatal, nincs elkésve.bowlinggolyo írta:
4,5 millió euróért megéri szerintem(igaz a Tottenham 8 milliót kér érte,de ez az ár csökkenhet), simán bejöhet a Sevillanak és ha bukik is rajta akkor sem borzasztó sokat.Azért örülnék ha neki is sikerülne egy kicsit rendbe hozni a karrierjét,hiába votl annyira türelmetlen,csak Barca nevelés és ezáltal is öregbíthetné a La Masía hírnevét.Barcaforever írta:Vmi olyasmit olvastam a spanyol sporton, h G. dos Santos Sevillaban köthet ki.
Én is így gondolom főleg h nem sikerült Neuert leigazolniuk,így ez a lehető legjobb választás,mivel fiatal ambíciózus és jól is véd.Azért egy kapusért ennyit kiadni nem szokványos,hiába a mai világban röpkednek a több tízmilliós vételárak,a kapusok mindig is olcsóbbak voltak.(erre kivétel Buffon 51 millió eurójával,de a kivétel erősíti a szabályt)Messithebest írta:Rohadt jól jártak vele, VdSt nehéz pótolni, de szerintem ez volt a legjobb döntés.
4,5 millió euróért megéri szerintem(igaz a Tottenham 8 milliót kér érte,de ez az ár csökkenhet), simán bejöhet a Sevillanak és ha bukik is rajta akkor sem borzasztó sokat.Azért örülnék ha neki is sikerülne egy kicsit rendbe hozni a karrierjét,hiába votl annyira türelmetlen,csak Barca nevelés és ezáltal is öregbíthetné a La Masía hírnevét.Barcaforever írta:Vmi olyasmit olvastam a spanyol sporton, h G. dos Santos Sevillaban köthet ki.
Rohadt jól jártak vele, VdSt nehéz pótolni, de szerintem ez volt a legjobb döntés.bowlinggolyo írta:
De Gea ATMAMU ("potom" 18,9 millió fontért
)
Vagy mint anno Kakával a Milan. Szerintem ő is hasonlóan eredményes lehet Európában, a Milannak jó szeme van a dél-amerikai játékosok között, nagy átlagban jó játékosokat hoznak onnan. Lásd Pato. Ha tényleg leigazolnák, érdemes lenne rá figyelni, mert zsákbamacskára nem mennek.daffy írta:ganso kijelentette(mint már régebben is),hogy a milan álmai klubja. nagyot fognak vele majd,nagyobbat,mint a real(?) neymarral.
Sztem Hamsik lenne ezekből a legjobb megoldás, ő már bizonyitott Olaszországban. Fabregast kizártnak tartom, h oda mennyen, sztem a ide jön, v. marad. Pastoreval meg látjuk, h mi lesz. Ganso pedig zsákbamacska, de ha belegondolok, anno Pato is az von, és ő azért eléggé bejött, anno Kakáról nem is beszélve...ezek után könnyen lehet, h bepróbálják.messideco írta:A Milannak pont Gansohoz hasonló támadó középpályásra van szüksége. Eredetlig Hamsik,Pastore vagy Fabregas volt tervben...
Nálunk Mexwell, Adriano és Abidal megfért. Amúgy Marcelo igazán jó teljesítményt szerintem 1 vagy 2 sorral feljebb tudna nyújtani...daffy írta:marcelo,coentrao,cole... sok lenneP.U.Y.O.L. írta:Egy kicsit kacsásosasnak tűník, de nem lepődék meg rajta, ha Cole a Madridban kötne ki... >>KATT<<