2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
igen puhatestükéim mert helyettek is én ütközöm, persze a faternak elnézhető mert a családjára is gondolni kell ... ja és muterod nem örül neki amikor tele vagyok rúgás nyomokkal ...Bercy írta:De tudjuk, hogy Láma miért simogatja magát mindigMelkor írta:Maximum Superlama simogatta magát, de ő mindig sír a meccsek utánBercy írta: védő vagyok a csontot én töröm, de Ti nagyon simogatáttok magatokat a meccs után
Na szép. Mielőbbi teljes felépülést neked kapusok gyöngye. Még elolvasni is borzalom. Ha megírod hogy hol fekszel, még talán meg is látogatunk.zsolt007 írta:Szerdán volt egy meccsem, nagyon szerencsétlen védési mozdulat után, a sulyom ránehezedett a jobb bokámra ami nem bírta a terhet és szétrobbantak a csontok, 2órás műtét következett, televágták a lábam fémlemezekkel és csavarokkal, így még fradi meccsen se voltam, jelenleg kórházban fetrengek.
Faxa...a Fradis haverjaid segítettek vagy sikerült a 3-0 után igen sörösen hazabandukolni és a megállóban ráhajtott a buszzsolt007 írta:Ünnepélyesen jelentem, hogy a jobb bokámat szanaszét törtem, így ebben az êvben tuti hogy nem fogok tudni játszani.
De tudjuk, hogy Láma miért simogatja magát mindigMelkor írta:Maximum Superlama simogatta magát, de ő mindig sír a meccsek utánBercy írta:védő vagyok a csontot én töröm, de Ti nagyon simogatáttok magatokat a meccs utánMelkor írta:Miért, eltört valamid öreg?![]()
Melkor írta:2-1-re nyertünk. Egyébként 9 meccses győzelmi sorozatban vagyunk!matyi02 írta:Első meccsnek mi lett a vége?![]()
kop-kop
Egyébként az eddigi eredményeket meg tudod nézni itt.
Ha hozol cuccot, akkor a pályán belülről is nézheted a meccset.... ahogy szoktaddopi írta:2011.06.30 Arany Ászok Bajnokság csütörtök
19.15 HFCB - Bericap (csonttörők ) visszavágó!!
Megnézzük. Csütörtök estére pont jó kis program.
Maximum Superlama simogatta magát, de ő mindig sír a meccsek utánBercy írta:védő vagyok a csontot én töröm, de Ti nagyon simogatáttok magatokat a meccs utánMelkor írta:Miért, eltört valamid öreg?![]()