2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem elég gyengus lett a film, én többet vártam.messiisten írta:Aki szereti a lövöldözős Sci-Fi Akció filmeket annak ajánlom az: Invázió Csata: Los Angeles című filmet. Szerintem fantasztikus.Valaki tud egy jó vígjátékot (másnaposokat láttam azt pls ne
amúgy ha valaki nem látta akkor 10/10)
Én is láttam a Csata: Los Angeles-t, és azért a fantasztikus jelző eléggé túlzás. Én sokkal többet vártam a filmtől az előzetesek alapján, és sajnos egy közepesnek mondható, egyszer-nézős akciófilmet kaptam. 10/6 maximum.messiisten írta:Aki szereti a lövöldözős Sci-Fi Akció filmeket annak ajánlom az: Invázió Csata: Los Angeles című filmet. Szerintem fantasztikus.Valaki tud egy jó vígjátékot (másnaposokat láttam azt pls ne
amúgy ha valaki nem látta akkor 10/10)
Az Álmosvölgy legendáját érdemesebb szerintem.Game90 írta:Melyiket érdemesebb este megnézni?
Szenvedélyek viharában vagy Az Álmosvölgy legendája?
A remény rabjai kötelező darab, a Törvénytisztelő polgár érdekes, mindenesetre nem rossz film, de ha a Törést még nem láttad, akkor azt nézd meg mindenképp inkább (Ismeretlen férfit még nem láttam)FtcSikiHun írta: Ismeretlen férfi
A remény rabjai
Törvénytisztelő polgár
Ezekről tudnátok véleményt mondani?
Az első kettőt láttam, ezekről írok véleményt.FtcSikiHun írta: Ismeretlen férfi
A remény rabjai
Törvénytisztelő polgár
A remény rabjai alap film, mindenkinek kötelező látnia, ha eddig nem láttad, akkor minél hamarabb pótold.FtcSikiHun írta:Úgy döntöttem, hogy nem nézem meg a Halálos iramban-t ma, inkább majd egy nap az összes részt egybe![]()
Mára ezek a kiszemeltek:
Ismeretlen férfi
A remény rabjai
Törvénytisztelő polgár
Az akció filmek közül az egyik kedvencem. Ajánlós!gygerike írta:Taken-ról mi a véleményetek?Eddig jókat olvastam róla, de azért kiváncsi vagyok a "szakik" véleményére is:D
Baromi jó filmgygerike írta:Taken-ról mi a véleményetek?Eddig jókat olvastam róla, de azért kiváncsi vagyok a "szakik" véleményére is:D
Szerintem is jó volt az 5., de nem igazán autós film már, inkább akciófilm lett. Nálam az 1. örökké viszi a pálmát. Abban még autók is voltak.daffy írta:igen. vannak visszatérő dolgok,de élvezhető az előzőek megtekintése nélkül is,sőt,szerintem a legjobb rész. a barátnőm is úgy nézte,hogy a többit nem látta még és tetszett neki
igen. vannak visszatérő dolgok,de élvezhető az előzőek megtekintése nélkül is,sőt,szerintem a legjobb rész. a barátnőm is úgy nézte,hogy a többit nem látta még és tetszett nekiFtcSikiHun írta:Lázongó ifjúság: 10/6.5
A kismenő: 10/8.5
A halálos iramban-Ötödik sebesség című filmet megéri megnézni úgy, hogy az első négyet nem láttam?
Megszólít az éjszakagygerike írta:...