Bob_Marley írta:Tocy írta:Persze, legyen ott meghatározó, aztán kapjon pár percet az A-csapatnál is, és jövőre hozzuk fel. Tehát azt szeretném, ha ilyen ütemben fejlődne

Tocy ne vicceljünk már!Egy 17 éves emberről beszélünk, aki játszott 15 !!!! percet a B csapatban, ha Thiagonál azt mondom bőven türelemmel kell róla beszélni, s nem „bekövetelni” a csapatba, akkor ez Gerard D. (Fecooo után szabadon) hatványozottan igaz!Tehetséges, de ezt sok emberről el lehet mondani, sokat cikkeznek róla, de igazán még nem tudjuk hogy teljesít, majd 3-4 év múlva biztosan kiderül!
Persze, nem azt mondtam, hogy most ő játsszon Jeffren helyett, hanem, hogy mutatkozzon be az A csapatban, játsszon egy-két percet, mint anno Pedro, mikor a BL-döntőben állt be a 90. perc körül...a B csapatban kell maradnia, és fejlődnie, bizonyítania mindenképpen. Csupán szeretném, hogy berobbanjon, mert szerintem tehetségesebb Pedronál, aki viszont a rengeteg munka, szorgalom, alázat miatt mégis a világ legjobb csapatának egyik legfontosabb láncszeme tud lenni. Ha Gerard D. (

) is így dolgozik, biztos hamarabb épül be, és én szeretném, ha már idén el tudna jutni olyan szintre, hogy eddzen a nagyokkal, és játsszon néhány meccsen. Pep gondolom nem véletlenül nevezte a Sociedad ellen, ha nem fordul meg gyorsan a meccs és kerülünk hátrányba, alighanem be is állította volna. Ilyen alkalmakat szeretnék idén, nem azt, hogy Villát szorítsa ki