Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, nem azt mondtam, hogy most ő játsszon Jeffren helyett, hanem, hogy mutatkozzon be az A csapatban, játsszon egy-két percet, mint anno Pedro, mikor a BL-döntőben állt be a 90. perc körül...a B csapatban kell maradnia, és fejlődnie, bizonyítania mindenképpen. Csupán szeretném, hogy berobbanjon, mert szerintem tehetségesebb Pedronál, aki viszont a rengeteg munka, szorgalom, alázat miatt mégis a világ legjobb csapatának egyik legfontosabb láncszeme tud lenni. Ha Gerard D. (Bob_Marley írta:Tocy ne vicceljünk már!Egy 17 éves emberről beszélünk, aki játszott 15 !!!! percet a B csapatban, ha Thiagonál azt mondom bőven türelemmel kell róla beszélni, s nem „bekövetelni” a csapatba, akkor ez Gerard D. (Fecooo után szabadon) hatványozottan igaz!Tehetséges, de ezt sok emberről el lehet mondani, sokat cikkeznek róla, de igazán még nem tudjuk hogy teljesít, majd 3-4 év múlva biztosan kiderül!Tocy írta:Persze, legyen ott meghatározó, aztán kapjon pár percet az A-csapatnál is, és jövőre hozzuk fel. Tehát azt szeretném, ha ilyen ütemben fejlődne
Úgy emlékszem, hogy mostanában olvastam valami interjút egy ifivel, aki azt mondta, hogy Rafinha mennyivel jobb lett, mióta Messi-szerepkörben játszik. Jelenleg sehol nem találom, de ha meglesz, majd közzé teszem.d írta:Rafinha csatár?
Tocy ne vicceljünk már!Egy 17 éves emberről beszélünk, aki játszott 15 !!!! percet a B csapatban, ha Thiagonál azt mondom bőven türelemmel kell róla beszélni, s nem „bekövetelni” a csapatba, akkor ez Gerard D. (Fecooo után szabadon) hatványozottan igaz!Tehetséges, de ezt sok emberről el lehet mondani, sokat cikkeznek róla, de igazán még nem tudjuk hogy teljesít, majd 3-4 év múlva biztosan kiderül!Tocy írta:Persze, legyen ott meghatározó, aztán kapjon pár percet az A-csapatnál is, és jövőre hozzuk fel. Tehát azt szeretném, ha ilyen ütemben fejlődne
Inkább a B-be legyen először meghatározó játékos.Tocy írta:Carmona helyett Tello, és Deulofeuval még várjunk kicsit, bár én azt szeretném, ha már idén az A csapatnál is kapna egyszer-kétszer lehetőséget.messideco írta:Mindig A betűvel jött. Deulofeu.
Amúgy a felállás milyen, amit írtam?
Rafinhara is érdemes lesz odafigyelni, mert akkor tehetség a csatársorban, mint a bátyja a középpályán. Kár, hogy még nincs fönt a B keretben.Tocy írta:Carmona helyett Tello, és Deulofeuval még várjunk kicsit, bár én azt szeretném, ha már idén az A csapatnál is kapna egyszer-kétszer lehetőséget.messideco írta:Mindig A betűvel jött. Deulofeu.
Carmona helyett Tello, és Deulofeuval még várjunk kicsit, bár én azt szeretném, ha már idén az A csapatnál is kapna egyszer-kétszer lehetőséget.messideco írta:Mindig A betűvel jött. Deulofeu.
könnyedén ki lehet ezt küszöbölniMichaaBee írta:Nem kipécézésképp, mert nem Te vagy az egyetlen, aki rosszul írja. De valamiért úgy érzem, hogy Deulofeu lesz a következő "Casares"...Dealofeu
Nem kipécézésképp, mert nem Te vagy az egyetlen, aki rosszul írja. De valamiért úgy érzem, hogy Deulofeu lesz a következő "Casares"...Dealofeu
a Barca focistája a kicsi Jomessideco írta:Giovanni volt benne a partyban, Jonathan még benne lehet a keretben.
Vagyis akkor most melyik dos Santos? :O
http://barcanoticias.blog.hu/2011/07/01 ... ore3030933
Kezd nekem egy király krimire hasonlítani ez az egész...