2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hejj, szép hosszú lista, köszönöm!fcbarca0827 írta:...
IgenalbicelesteX írta:Jó krimit tudtok e?
Az utolsó ház balrakudu írta:Egy pár jó thriller filmet várnék ajánlásra!
Hitchcocktól bármi, Kínai negyed, Közönséges bűnözők, Hosszú búcsú, Francia kapcsolat, Szigorúan piszkos ügyek, Hosszú Nagypéntek, Aljas utcák, Az amerikai barát, Serpico, A hosszú álom...albicelesteX írta:Jó krimit tudtok e?
legutóbb megnéztem a lány és a farkast, ami első hallásra egy egyszerű piroska és a farkasnak tűnik, azonban sztem ez egy krimi fantasy-stílusban...egy egészen nézhető krimi (egyszeralbicelesteX írta:Jó krimit tudtok e?
Az biztos, hogy jobb rendező, mint színész; de rendezőként is csinált elég rossz dolgokat, pl. Space Cowboys vagy Gran Torino...messideco írta:Mystic river
Clint Eastwood rendezőként óriási, ezt ki merem jelenteni
Há gondolom letöltötte.S.Agüero írta: hol nézted meg? én is meg akarom nézni, de nem találtam jó linket hozzá, csak movsharosat, az meg nagyon lassú.
1. itt van novamov.S.Agüero írta:FtcSikiHun írta:Azt a rohadt![]()
hol nézted meg? én is meg akarom nézni, de nem találtam jó linket hozzá, csak movsharosat, az meg nagyon lassú.
hol nézted meg? én is meg akarom nézni, de nem találtam jó linket hozzá, csak movsharosat, az meg nagyon lassú.FtcSikiHun írta:Azt a rohadt![]()
Ez a remény rabjai nagyon odavág.
Nem tudom, hogy eddig hogy nem hallottam róla, de egyik kedvenc filmem lett. Tim Robbins nagyon nagyot alakít benne. Áztá
10/10
one way or the other, lövésem sincs;bocsmessideco írta:Értem. Kb. hány filmet néztél/untál végig életed során? Nem pontos választ kérek, csak egy olyan kb.-t