Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na,ez már egy komolyabb értékű hír,itt már nem nagyon lehet mellébeszélni mint a csapattól való külön edzése kapcsán pl.palesz77 írta:Fabregas nem utazik el az Ázsiai túrára az Arsenallal.
Ezek jó gondolatok osztom is, de én úgy vagyok vele, h rengeteg a tehetség, de vagyunk annyira nagy klub, h igenis szükség van külföldi vagy más honnan való játékosokra.Mert ha így állna a vezetés hozzá, akkor Pedro helyén játszhatna G. Dos Santos, Iniesta helyén Arteta, anno Eto'o helyén S.Garcia,Valdes-Arnau,Abidal-Fernando Navarro és így tovább sztem lehetne még sorjázni.Mind-mind jó játékos lenne egy jó csapatunk velük, csak vhogy úgy gondolom nem igazán lennénk a világ trónján.Lionel85 írta:Zubizarreta: "Fontás és Thiago személyében két játékost már igazoltunk is az első csapat számára. A klub irányelve az, hogy először megnézzük, milyen tehetségeink vannak, majd csak ezek után nézünk szét a piacon..."
Szép mondat, csak jelen állás szerint sántít. Ugyanis itt van legalább 3 éve a Fabregas-ügylet, ami semmi másról nem szól, minthogy a "saját kutyánk kölyke" hazataláljon és mindenki boldog legyen. Ha csak és kizárólag a szakmai oldalról közelítenénk meg a dolgot, nyilvánvaló, hogy nem a 35-40+ milliós játékost vennénk meg, aki vonakodva jön el Londonból, hanem azt, aki olcsóbb, könnyebben megszerezhető, értem ezalatt akár egy fiatal felhozatalát a B csapatból. Márpedig jelenleg vannak olyan játékosok, akik képesek lennének beépíteni a középpályára, oda, ahova Fabregast szeretné megszerezni a vezetőség.
Thiago támadó szellemű középpályás, így ő Xavi vagy Iniesta alternatívája lehetne, de ott van Oriol Rosell, aki ugye nincs annyira rutinos, mint Thiago, de ő is tehetséges. Ő a védekezésben jeleskedik, így akár őt is be lehetne rövid időn belül építeni a felnőttek közé. Mindkettő a lehető legolcsóbb megoldás. Ha valóban előbb néz körbe a fiatalok között a vezetőség, akkor így kellene csinálnia és Fabregasról egy szót sem ejteni mindaddig, amíg számos jelölt ki nem esik. Ez az én véleményem.
Honnan tudjuk, hogy miért nem jár edzeni? Azért mert a Sport megírta? Honnan tudjuk, hogy nem specifikus edzéseket végez a teremben? Mert én olyat is olvastam, hogy ő és Nasri extra pihenőt kapott, és a héten még nem is kellett edzésre jelentkezniük (az Arsenal honlapján az edzésről készült képeken sem Fabregas, sem Nasri nincs rajta).Léfe írta:Fabregas tutira megvan. Élő szerződássel nem merné megtenni, hogy nem megy edzeni a csapattal. Arra nagyon rá lehet fázni. Nyilván Wenger sem balhézik, mert hátul el vannak rendezve a dolgok. Legalábbis a lényeg.
Ja meg ha van még egy olcsó de jó játékos a piacon mint tavaly Masch akkor megvehetjük.szvszMessithebest írta:Cesc???? Ez igen.... 2 év kellett ahhoz hogy hogy a sarkára álljon??? Így valszeg könnyen jönni fog, sőt már fel is röppentek olyan hírek hogy Wenger a Fabregasért kapott pénzből Benzemát akarja megvenni. Tehát közel a megállapodás. Úgy gondolom mostmár hogy Fabregas megvan. Sánchezért kell még egy kicsit hajtani, de ha ő is megvan akkor már kész a keret.
1hete vannak ilyen cikkek,miszerint Benzema menne odaMessithebest írta:Cesc???? Ez igen.... 2 év kellett ahhoz hogy hogy a sarkára álljon??? Így valszeg könnyen jönni fog, sőt már fel is röppentek olyan hírek hogy Wenger a Fabregasért kapott pénzből Benzemát akarja megvenni. Tehát közel a megállapodás. Úgy gondolom mostmár hogy Fabregas megvan. Sánchezért kell még egy kicsit hajtani, de ha ő is megvan akkor már kész a keret.
Gránátvöröskékek írta:Sanchez okos igazolás volt
Egyre több portálon jelenik meg ez a hír, hogy elköszönt játékostársaitól.Barcaman1993 írta:A SPORT szerint Fabregas azt mondta a csapattársainak, hogy nem játszik többet az Arsenalban.
Hát ez egyáltalán nem probléma szerintem!daffy írta:az egyetlen probléma,hogy neymar a realba akar menniAlberto10 írta: Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost.
ebben is van igazság meg igazából én is így vagyok vele, nyilván nagyon kíváncsi lennék mit alkot egy fénykorában lévő dinho ugyancsak a csúcson lévő messivelLG írta: Hát, ha újra itt lenne a fénykorában lévő Ronaldinho, én még akkor simán bevállalnám, h néha lennének sétálgatós meccsei, még akkor is, ha néha az eredmény rovására is menne. Én valahogy a Ronaldinho féle csapatot jobban tudtam élvezni és szeretni is, mint ez a mostanit.
Hát, ha újra itt lenne a fénykorában lévő Ronaldinho, én még akkor simán bevállalnám, h néha lennének sétálgatós meccsei, még akkor is, ha néha az eredmény rovására is menne. Én valahogy a Ronaldinho féle csapatot jobban tudtam élvezni és szeretni is, mint ez a mostanit.Zozzy 5 írta:nem vitatva ronaldinho érdemeit és azt a teljesítményt amit szebb napjaiban felmutatott kimondható, hogy a barcának most nem hiányzik egy olyan kulcsembernek kinevezett játékos (mert azért neymart hosszútávon most senki se kiegészítőnek veszi, még akkor se ha kakukktojás...) aki ha jó napja van akkor nem tudják elvenni tőle a labdát, ha viszont nincs kedve játszani akkor elmegy bulizni meg elad 80 labdát/meccs. ez a barca most az egyéniségek tökéletes egységbe tömörítése, nincs szükség kilógó emberekre. azt, hogy a vezetőség és pep is ezt vallja mi sem bizonyítja jobban, mint hogy fabregasért milyen cirkusz megy minden nyáron, lévén ő egy olyan darab lenne, akit percek alatt be lehet illeszteni ebbe a gépezetbe.olaszka írta: Nem értelek veled teljesen egyet.... én személy szerint Ronaldinho óta pontosan egy brazil szamba királyt várok.
de hogy az egész hsz-em lényegtelenné tegyem szerintem az is nyilvánvaló, hogy semmilyen ajánlat nincs a barca részéről, csak erőlködik a manager a pénzéért. hihető történet, hogy a már említett fabregasért évek óta nem hajlandók kifizetni 40et, de a brazil bajnokságban játszó 60 kilós ígéretért rögtön 45öt kiadnak....
nem vitatva ronaldinho érdemeit és azt a teljesítményt amit szebb napjaiban felmutatott kimondható, hogy a barcának most nem hiányzik egy olyan kulcsembernek kinevezett játékos (mert azért neymart hosszútávon most senki se kiegészítőnek veszi, még akkor se ha kakukktojás...) aki ha jó napja van akkor nem tudják elvenni tőle a labdát, ha viszont nincs kedve játszani akkor elmegy bulizni meg elad 80 labdát/meccs. ez a barca most az egyéniségek tökéletes egységbe tömörítése, nincs szükség kilógó emberekre. azt, hogy a vezetőség és pep is ezt vallja mi sem bizonyítja jobban, mint hogy fabregasért milyen cirkusz megy minden nyáron, lévén ő egy olyan darab lenne, akit percek alatt be lehet illeszteni ebbe a gépezetbe.olaszka írta: Nem értelek veled teljesen egyet.... én személy szerint Ronaldinho óta pontosan egy brazil szamba királyt várok.
Azért teljesen más karakter Zanetti,mint Xavi.Zanetti egy őserő,aki még 5 évet lefocizhatna.Mondjuk Xavi sose volt egy gyors ember úgyhogy benne is van még jópár év,a passzaival,technikájával.barca99 írta:Zanetti szélsővédőként, középpályásként robotol elég sokat, úgy, hogy idősebb.Szóval nagyon remélem, hogy Xaviban még sok van (főleg, hogy most pihenni is tud a nyáron), mert őszintén szólva én nem igazán akarok egy Xavi nélküli Barcát, Cesc és Thiago ide vagy oda. De ebben a szezonban szerintem nem lehet gondja fizikálisan.