Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Léfe
Entrenador del Barça

2011.07.07. 17:15:09

Fabregas tutira megvan. Élő szerződássel nem merné megtenni, hogy nem megy edzeni a csapattal. Arra nagyon rá lehet fázni. Nyilván Wenger sem balhézik, mert hátul el vannak rendezve a dolgok. Legalábbis a lényeg.
Fecó
Gránátvöröskékek
Barça C

2011.07.07. 16:22:53

Bocsánatot kérek mindenkitől , Sanchez okos igazolásnak tűnik a JÖVŐBEN ha sikerül elhozni az Udineseből.
Kiváló játékos és HA sikerül megállapodni biztos befog épülni a gépezetbe és hozzá fog járulni a sikerekhez
pitta19
Jugador d'estrella

2011.07.07. 16:16:46

Gránátvöröskékek írta:Sanchez okos igazolás volt, bár kicsit drága volt
Én lemaradtam valamiről?
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.07.07. 16:16:11

Messithebest írta:Cesc???? Ez igen.... 2 év kellett ahhoz hogy hogy a sarkára álljon??? Így valszeg könnyen jönni fog, sőt már fel is röppentek olyan hírek hogy Wenger a Fabregasért kapott pénzből Benzemát akarja megvenni. Tehát közel a megállapodás. Úgy gondolom mostmár hogy Fabregas megvan. Sánchezért kell még egy kicsit hajtani, de ha ő is megvan akkor már kész a keret.
Ja meg ha van még egy olcsó de jó játékos a piacon mint tavaly Masch akkor megvehetjük.szvsz
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.07. 16:15:09

Messithebest írta:Cesc???? Ez igen.... 2 év kellett ahhoz hogy hogy a sarkára álljon??? Így valszeg könnyen jönni fog, sőt már fel is röppentek olyan hírek hogy Wenger a Fabregasért kapott pénzből Benzemát akarja megvenni. Tehát közel a megállapodás. Úgy gondolom mostmár hogy Fabregas megvan. Sánchezért kell még egy kicsit hajtani, de ha ő is megvan akkor már kész a keret.
1hete vannak ilyen cikkek,miszerint Benzema menne oda :)
Én várnék vasárnapig... ha nem utazik el Ázsiába, akkor fogom valószínűnek venni,de még akkor sem biztosnak.
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.07.07. 16:14:47

Gránátvöröskékek írta:Sanchez okos igazolás volt

Sanchezt még le sem igazoltuk, de ne zavarjon :lol:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Gránátvöröskékek
Barça C

2011.07.07. 16:01:19

Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a Barcának jeleneleg(és még pár évig) semmi szüksége Neymarra, de nagyon csatárra se.
Itt van Villa, Pedrot is legtöbbször fönt látjuk a szélen, és Messi is akkor megy be a 16oson belülre amikor akar.
Nagyonjó a Barcelona B is, Sanchez okos igazolás volt, bár kicsit drága volt:D ,de ott fogja hagyni CR-t, és Fabregast már tényleg jo lenne a Barcában tudni, föleg úgy hogy már ő is jönne hozzánk.
Nem tudom én nem igazolnám le Neymart, de persze cáfoljatok rá :wink:
albicelesteX
A Vadász

2011.07.07. 15:23:51

Na ha így tesz,meg azért teszi mert jönni szeretne akkor respektálom.Eddig ez a nyuszi,kislányos stílus nem jött be.Szerintem parázik,hogy jelentősen meggyengül az Arsenal,mert azért ugye gyengül...
Kép
nonomo
Barça B

2011.07.07. 15:19:02

Nem tudom, miért van ez, de a hozzászólások között, amelyeket a cikkekhez írtak, van néhány kommentelő, aki szerint nem lenne jó, ha jönne Fabregas. Miért nem lenne jó? Látszik, hogy az Arsenalban nem jó neki, szerintem annyira nem nagy "sztár", csak annak van kikiáltva, de lássuk be, Xavi is csak a 2008-as EB-n futott be, addig nem is igazán ismerték, most meg a világ egyik legjobb középpályása, Iniseta mellett. Középpályásként egyébként is nehezebb "befutni", mint például csatárként. Egy csatár elég ha rúg egy-két pompás, szép gólt, és máris bekerül a "tehetségek" közé, míg egy fiatal középpályásnak sokkal jobban meg kell küzdenie a játéklehetőségért. Szerintem vissza kell szerezni, mert később biztosan be fog érni, és tudása majdnem ugyanolyan szintű lehetne, mint Xavié és Iniestáé. Thiago - Fabregas a jövő középpályája. :)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.07. 15:10:36

Cesc???? Ez igen.... 2 év kellett ahhoz hogy hogy a sarkára álljon??? Így valszeg könnyen jönni fog, sőt már fel is röppentek olyan hírek hogy Wenger a Fabregasért kapott pénzből Benzemát akarja megvenni. Tehát közel a megállapodás. Úgy gondolom mostmár hogy Fabregas megvan. Sánchezért kell még egy kicsit hajtani, de ha ő is megvan akkor már kész a keret.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.07. 15:01:08

Barcaman1993 írta:A SPORT szerint Fabregas azt mondta a csapattársainak, hogy nem játszik többet az Arsenalban.
csak addig olvastam h the sun... :roll: :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.07.07. 14:57:19

Barcaman1993 írta:A SPORT szerint Fabregas azt mondta a csapattársainak, hogy nem játszik többet az Arsenalban.
Egyre több portálon jelenik meg ez a hír, hogy elköszönt játékostársaitól.

Csak nem rá állt a sarkára? Még se nyuszi.. Így viszont sztem "olcsóbban" is meg tudjuk szerezni..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.07. 13:54:24

A SPORT szerint Fabregas azt mondta a csapattársainak, hogy nem játszik többet az Arsenalban.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.07.07. 11:24:13

daffy írta:
Alberto10 írta: Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost.
az egyetlen probléma,hogy neymar a realba akar menni
Hát ez egyáltalán nem probléma szerintem! :twisted: Örülnék ha nem ide jönne, a Real meg tényleg jó hely lenne számára. Fiatal csapat, egyre jobbak lesznek, és ha Special1 elmegy még támadóbb focit fognak játszani szerintem, elvégre arra tényleg alkalmas lenne a keret - tudom, hogy az ősi riválisról beszélünk, de azért vak nem vagyok...

Nálunk meg itt meg lesz majd Sanchez, Pedro, Messi, Gereard D-nek is esélyt kell adni majd, plusz Bojan is visszatérhet akár... Neymar tényleg fölösleges lenne, plusz nála nagyobb az esély, hogy nem válik be mint Sancheznél, elvégre egy veréb izomzatával rendelkezik, ami manapság nagyon kevés... Persze ha felszed valami izmot és nem megy a sebessége rovására, akkor akár istencsászár is lehet a gyerek, de itt akkor is sok lenne szerintem. Meglátjuk, szerintem a Realban köt majd ki.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.07.07. 10:51:21

LG írta: Hát, ha újra itt lenne a fénykorában lévő Ronaldinho, én még akkor simán bevállalnám, h néha lennének sétálgatós meccsei, még akkor is, ha néha az eredmény rovására is menne. Én valahogy a Ronaldinho féle csapatot jobban tudtam élvezni és szeretni is, mint ez a mostanit.
ebben is van igazság meg igazából én is így vagyok vele, nyilván nagyon kíváncsi lennék mit alkot egy fénykorában lévő dinho ugyancsak a csúcson lévő messivel :) nekünk valóban hiányozhat adott esetben egy szambakirály annak minden velejárójával, de a barcának abszolút nem
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.07. 08:48:28

Zozzy 5 írta:
olaszka írta: Nem értelek veled teljesen egyet.... én személy szerint Ronaldinho óta pontosan egy brazil szamba királyt várok.
nem vitatva ronaldinho érdemeit és azt a teljesítményt amit szebb napjaiban felmutatott kimondható, hogy a barcának most nem hiányzik egy olyan kulcsembernek kinevezett játékos (mert azért neymart hosszútávon most senki se kiegészítőnek veszi, még akkor se ha kakukktojás...) aki ha jó napja van akkor nem tudják elvenni tőle a labdát, ha viszont nincs kedve játszani akkor elmegy bulizni meg elad 80 labdát/meccs. ez a barca most az egyéniségek tökéletes egységbe tömörítése, nincs szükség kilógó emberekre. azt, hogy a vezetőség és pep is ezt vallja mi sem bizonyítja jobban, mint hogy fabregasért milyen cirkusz megy minden nyáron, lévén ő egy olyan darab lenne, akit percek alatt be lehet illeszteni ebbe a gépezetbe.
de hogy az egész hsz-em lényegtelenné tegyem szerintem az is nyilvánvaló, hogy semmilyen ajánlat nincs a barca részéről, csak erőlködik a manager a pénzéért. hihető történet, hogy a már említett fabregasért évek óta nem hajlandók kifizetni 40et, de a brazil bajnokságban játszó 60 kilós ígéretért rögtön 45öt kiadnak....
Hát, ha újra itt lenne a fénykorában lévő Ronaldinho, én még akkor simán bevállalnám, h néha lennének sétálgatós meccsei, még akkor is, ha néha az eredmény rovására is menne. Én valahogy a Ronaldinho féle csapatot jobban tudtam élvezni és szeretni is, mint ez a mostanit.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.07.07. 08:21:44

olaszka írta: Nem értelek veled teljesen egyet.... én személy szerint Ronaldinho óta pontosan egy brazil szamba királyt várok.
nem vitatva ronaldinho érdemeit és azt a teljesítményt amit szebb napjaiban felmutatott kimondható, hogy a barcának most nem hiányzik egy olyan kulcsembernek kinevezett játékos (mert azért neymart hosszútávon most senki se kiegészítőnek veszi, még akkor se ha kakukktojás...) aki ha jó napja van akkor nem tudják elvenni tőle a labdát, ha viszont nincs kedve játszani akkor elmegy bulizni meg elad 80 labdát/meccs. ez a barca most az egyéniségek tökéletes egységbe tömörítése, nincs szükség kilógó emberekre. azt, hogy a vezetőség és pep is ezt vallja mi sem bizonyítja jobban, mint hogy fabregasért milyen cirkusz megy minden nyáron, lévén ő egy olyan darab lenne, akit percek alatt be lehet illeszteni ebbe a gépezetbe.
de hogy az egész hsz-em lényegtelenné tegyem szerintem az is nyilvánvaló, hogy semmilyen ajánlat nincs a barca részéről, csak erőlködik a manager a pénzéért. hihető történet, hogy a már említett fabregasért évek óta nem hajlandók kifizetni 40et, de a brazil bajnokságban játszó 60 kilós ígéretért rögtön 45öt kiadnak....
Piqué
Jugador d'estrella

2011.07.07. 08:15:04

barca99 írta:Zanetti szélsővédőként, középpályásként robotol elég sokat, úgy, hogy idősebb. :) Szóval nagyon remélem, hogy Xaviban még sok van (főleg, hogy most pihenni is tud a nyáron), mert őszintén szólva én nem igazán akarok egy Xavi nélküli Barcát, Cesc és Thiago ide vagy oda. De ebben a szezonban szerintem nem lehet gondja fizikálisan.
Azért teljesen más karakter Zanetti,mint Xavi.Zanetti egy őserő,aki még 5 évet lefocizhatna.Mondjuk Xavi sose volt egy gyors ember úgyhogy benne is van még jópár év,a passzaival,technikájával.
olaszka
Barça C

2011.07.07. 01:24:56

Alberto10 írta:
flori írta:Neymar ügynöke elismerte ,hogy hivatalos ajánlata van Neymarnak a Barcától és a Reáltól is ,mindkét csapat 45 milliót fizetne.(Marca)
Kiegészíteném az információt.

Tehát: Neymar ügynöke, Wagner Ribeiro bejelentette, hogy Neymarért érdeklődik a Barca és a Real is, és minkét klub kifizetne érte 45 millió eurót.
Csak amíg a madridiak már idén nyáron, a Copa America után vinnék, a Barca csak jövő nyáron vásárolná meg.
A Santos vezetői, ha az ajánlatok valóban megegyeznének, nem döntenének a két klub között, ugyanis ezt természetesen Neymarra bíznák.

Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost. Csak az itt a kérdés, hogy szükség van-e rá, vagy egyáltalán beleillik-e a klub arculatába?
Gyaníthatóan Villa helyettesét keresik hosszabb távra, de szerintem (ugye az idei szerződtetését ki lehet zárni) jövő nyártól sem lenne szükségszerű és hasznos leigazolni Neymart, pláne nem ilyen magas összegért, amikor ilyen összegekért, már Európában bizonyított, érett klasszis játékosokért adnak.
Láthatjuk, hogy a játéka nem kiforrott, ráadásul én azt az óriási potenciált, őstehetséget sem látom benne (pl. Pato Európába érkezésekor sokkal jobban meggyőzött, benne láthatóan meg volt a képesség), sem a Libertadores Kupa meccseken, sem a brazil válogatottban nyújtott teljesítménye alapján állíthatjuk ezeket róla. Plusz valószínűleg Guardiola sem egy brazil szambakirályt akar hosszú távra, aki ráadásul még beképzelt is. Ugyanis a brazil vérre általában jellemző a hangulatemberi magatartás, és a sikerek utáni megelégedettség, a motiváció hamari elvesztése. Persze sok ellenpélda van, de Neymar láthatóan nem ilyen.

De mindenek előtt gyaníthatóan ez csak a szokásos árfelverés Santos és a játékos ügynöke részéről. Elég csak belegondolni, hogy mi Ribeiro érdeke az egész saga-ban! :wink:
Nem értelek veled teljesen egyet.... én személy szerint Ronaldinho óta pontosan egy brazil szamba királyt várok.
d
Entrenador del Barça

2011.07.07. 00:14:03

daffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni.
Végül is érthető, a világkupás sörmeccsekel több esélyük van, mint a Madriddal, vagy a Milannal. :D
Na ez gonosz volt, bocs. :)

Egyébként én csodálkozom, hogy min látják az emberek Xavin az öregedés jelét. Nagyon jó alkat a srác, vasból van. Az, hogy 30-31 évesen sérüléssel végig tudja játszani a komplett 3 frontos szezont egy kimerítő VB után szerintem nem az öregedés jele, ellenkezőleg! A másik, hogy soha nem a sebességéből élt, azokat a hőkövetős lasztikat, amiket osztogat tudni fogja még 50 évesen is. Simán látok benne még 3 év legmagasabb szintű focit és még utána is be-beugorhat. Mint mondjuk Scholes, csak ez a La Ligában még könnyebb.

Persze a mester se lesz már fiatalabb, de az erős túlzás, hogy már nem tud végigjátszani egy szezont.
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.06. 22:41:08

kudu írta:Xavi a kedvencem, de ő már nem bír egy teljes szezont végigrobotolni, kell a vérfrissítés.
Zanetti szélsővédőként, középpályásként robotol elég sokat, úgy, hogy idősebb. :) Szóval nagyon remélem, hogy Xaviban még sok van (főleg, hogy most pihenni is tud a nyáron), mert őszintén szólva én nem igazán akarok egy Xavi nélküli Barcát, Cesc és Thiago ide vagy oda. De ebben a szezonban szerintem nem lehet gondja fizikálisan.
daffy
Madridista

2011.07.06. 22:27:34

kudu írta: Neymar meg nincs azon a szinten még, hogy megállja a helyét egy európai topcsapatban szerintem.
de legkésőbb 1 év múlva át kell jönnie,mert ott nem fejlődik tovább.
kudu
Entrenador del Barça

2011.07.06. 22:25:32

Elég ritkán szólok hozzá ehhez a topichoz, inkább csak passzív szemlélő vagyok.

Véleményem szerint egy héten belül eldőlhet Sanchez és Fabregas sorsa, bár utóbbi híreivel, illetve ezzel az egész huzavonával már tele van az a bizonyos. A média kerített ennek hatalmas feneket már évekkel ezelőtt, ezért van nyomás mindkét klubon, meg a játékoson is. Bár mondjuk úgy érzem, idén le fogjuk tudni igazolni, és folyamatosan be fog épülni a csapatba. Xavi a kedvencem, de ő már nem bír egy teljes szezont végigrobotolni, kell a vérfrissítés.

Úgy vélem, Sanchezzel és Fabregassal még több variációs lehetősége lenne Pepnek, főleg még ha Thiagot is ideszámolom, akkor egy komplett középpályás sorunk lenne cserébe. Több meccset is fogunk játszani, szuperkupadöntő, klub-vb, kell az ember. Csak nem mindegy milyen áron. Egyik játékosért sem lenne érdemes 40 milliót kifizetni, remélem Rosell kordában tudja tartani az árakat...

Neymar meg nincs azon a szinten még, hogy megállja a helyét egy európai topcsapatban szerintem.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
daffy
Madridista

2011.07.06. 22:14:10

Rivaldo11 írta:
daffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni. ganso álma a milan.
Akkor :arrow: PS 3
Mindkét gyerek gyengusz. Persze nem kizárt, h. felnőnek majd a feladathoz, de pl. Gansot Rivaldohoz hasonlítani jelenleg kemény :lol:
Azt meg remélem, h. mi nem érdeklődünk Neymar iránt. Inkább zárjuk már le a két igazolást, és vessünk véget ennek a bohóckodásnak...
xbox,viszont vicces vagy sem,mára jobban élvezem,mint bármilyen focimeccset :oops:
feltételezem gansot nem a barcás rivaldohoz hasonlítják,hanem a pályája azon szakaszában lévőhöz. egyébként változik annyit a foci,hogy az összes összehasonlítás hülyeség legyen,akár messi-maradona,akár ganso-rivaldo
Chino
Llegenda del Barça

2011.07.06. 22:11:24

Az a gond az ilyen brazil fiatalokkal, hogy egyből egy top csapatba kerülnek, és elvesznek a süllyesztőben, legalábbis többségében. Ronaldo a PSV-ből, Ronaldinho a PSG, ből, Dani a Sevillából került ide (hogy csak a nagyobbakat említsem), nem egyből a lecsóba.
Ha Neymar el is megy a Realba, 90% szvsz, hogy süllyesztő lesz és ezzel nem azt akarom mondani hogy a madrid játékostemető stb.
Ráadásul Neymar viselkedéséből nem az tükröződik, hogy olyan türelmes, alázatos, padot jól tűrő alkat lenne. Az ego-járól pedig annyit, hogy lehet van mire, de egy kis taknyos 19 éves gyerek, aki Európában még semmit nem tett le az asztalra ne legyen már ilyen beképzelt, a taposós sztorija meg külön megér egy misét. Az meg hogy mit nyilatkozott inkább hagyjuk. Kezdetben a Barca volt az álma, utána a real, azután mindenáron marad a Santosban.
Perez pedig épp tegnap nyilatkozta ha jól emléxem, hogy még 15 millát se adna érte. Bár én nem bánnám annyira ha odamenne. Nem találom akkora játékosnak mint amekkora a hype, bár csak az LK döntőt, meg a brazil válogatottban láttam. Summa summárum, én nem szeretném itt látni, akármekkora tehetség is.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése