Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ja meg ha van még egy olcsó de jó játékos a piacon mint tavaly Masch akkor megvehetjük.szvszMessithebest írta:Cesc???? Ez igen.... 2 év kellett ahhoz hogy hogy a sarkára álljon??? Így valszeg könnyen jönni fog, sőt már fel is röppentek olyan hírek hogy Wenger a Fabregasért kapott pénzből Benzemát akarja megvenni. Tehát közel a megállapodás. Úgy gondolom mostmár hogy Fabregas megvan. Sánchezért kell még egy kicsit hajtani, de ha ő is megvan akkor már kész a keret.
1hete vannak ilyen cikkek,miszerint Benzema menne odaMessithebest írta:Cesc???? Ez igen.... 2 év kellett ahhoz hogy hogy a sarkára álljon??? Így valszeg könnyen jönni fog, sőt már fel is röppentek olyan hírek hogy Wenger a Fabregasért kapott pénzből Benzemát akarja megvenni. Tehát közel a megállapodás. Úgy gondolom mostmár hogy Fabregas megvan. Sánchezért kell még egy kicsit hajtani, de ha ő is megvan akkor már kész a keret.
Gránátvöröskékek írta:Sanchez okos igazolás volt
Egyre több portálon jelenik meg ez a hír, hogy elköszönt játékostársaitól.Barcaman1993 írta:A SPORT szerint Fabregas azt mondta a csapattársainak, hogy nem játszik többet az Arsenalban.
Hát ez egyáltalán nem probléma szerintem!daffy írta:az egyetlen probléma,hogy neymar a realba akar menniAlberto10 írta: Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost.
ebben is van igazság meg igazából én is így vagyok vele, nyilván nagyon kíváncsi lennék mit alkot egy fénykorában lévő dinho ugyancsak a csúcson lévő messivelLG írta: Hát, ha újra itt lenne a fénykorában lévő Ronaldinho, én még akkor simán bevállalnám, h néha lennének sétálgatós meccsei, még akkor is, ha néha az eredmény rovására is menne. Én valahogy a Ronaldinho féle csapatot jobban tudtam élvezni és szeretni is, mint ez a mostanit.
Hát, ha újra itt lenne a fénykorában lévő Ronaldinho, én még akkor simán bevállalnám, h néha lennének sétálgatós meccsei, még akkor is, ha néha az eredmény rovására is menne. Én valahogy a Ronaldinho féle csapatot jobban tudtam élvezni és szeretni is, mint ez a mostanit.Zozzy 5 írta:nem vitatva ronaldinho érdemeit és azt a teljesítményt amit szebb napjaiban felmutatott kimondható, hogy a barcának most nem hiányzik egy olyan kulcsembernek kinevezett játékos (mert azért neymart hosszútávon most senki se kiegészítőnek veszi, még akkor se ha kakukktojás...) aki ha jó napja van akkor nem tudják elvenni tőle a labdát, ha viszont nincs kedve játszani akkor elmegy bulizni meg elad 80 labdát/meccs. ez a barca most az egyéniségek tökéletes egységbe tömörítése, nincs szükség kilógó emberekre. azt, hogy a vezetőség és pep is ezt vallja mi sem bizonyítja jobban, mint hogy fabregasért milyen cirkusz megy minden nyáron, lévén ő egy olyan darab lenne, akit percek alatt be lehet illeszteni ebbe a gépezetbe.olaszka írta: Nem értelek veled teljesen egyet.... én személy szerint Ronaldinho óta pontosan egy brazil szamba királyt várok.
de hogy az egész hsz-em lényegtelenné tegyem szerintem az is nyilvánvaló, hogy semmilyen ajánlat nincs a barca részéről, csak erőlködik a manager a pénzéért. hihető történet, hogy a már említett fabregasért évek óta nem hajlandók kifizetni 40et, de a brazil bajnokságban játszó 60 kilós ígéretért rögtön 45öt kiadnak....
nem vitatva ronaldinho érdemeit és azt a teljesítményt amit szebb napjaiban felmutatott kimondható, hogy a barcának most nem hiányzik egy olyan kulcsembernek kinevezett játékos (mert azért neymart hosszútávon most senki se kiegészítőnek veszi, még akkor se ha kakukktojás...) aki ha jó napja van akkor nem tudják elvenni tőle a labdát, ha viszont nincs kedve játszani akkor elmegy bulizni meg elad 80 labdát/meccs. ez a barca most az egyéniségek tökéletes egységbe tömörítése, nincs szükség kilógó emberekre. azt, hogy a vezetőség és pep is ezt vallja mi sem bizonyítja jobban, mint hogy fabregasért milyen cirkusz megy minden nyáron, lévén ő egy olyan darab lenne, akit percek alatt be lehet illeszteni ebbe a gépezetbe.olaszka írta: Nem értelek veled teljesen egyet.... én személy szerint Ronaldinho óta pontosan egy brazil szamba királyt várok.
Azért teljesen más karakter Zanetti,mint Xavi.Zanetti egy őserő,aki még 5 évet lefocizhatna.Mondjuk Xavi sose volt egy gyors ember úgyhogy benne is van még jópár év,a passzaival,technikájával.barca99 írta:Zanetti szélsővédőként, középpályásként robotol elég sokat, úgy, hogy idősebb.Szóval nagyon remélem, hogy Xaviban még sok van (főleg, hogy most pihenni is tud a nyáron), mert őszintén szólva én nem igazán akarok egy Xavi nélküli Barcát, Cesc és Thiago ide vagy oda. De ebben a szezonban szerintem nem lehet gondja fizikálisan.
Nem értelek veled teljesen egyet.... én személy szerint Ronaldinho óta pontosan egy brazil szamba királyt várok.Alberto10 írta:Kiegészíteném az információt.flori írta:Neymar ügynöke elismerte ,hogy hivatalos ajánlata van Neymarnak a Barcától és a Reáltól is ,mindkét csapat 45 milliót fizetne.(Marca)
Tehát: Neymar ügynöke, Wagner Ribeiro bejelentette, hogy Neymarért érdeklődik a Barca és a Real is, és minkét klub kifizetne érte 45 millió eurót.
Csak amíg a madridiak már idén nyáron, a Copa America után vinnék, a Barca csak jövő nyáron vásárolná meg.
A Santos vezetői, ha az ajánlatok valóban megegyeznének, nem döntenének a két klub között, ugyanis ezt természetesen Neymarra bíznák.
Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost. Csak az itt a kérdés, hogy szükség van-e rá, vagy egyáltalán beleillik-e a klub arculatába?
Gyaníthatóan Villa helyettesét keresik hosszabb távra, de szerintem (ugye az idei szerződtetését ki lehet zárni) jövő nyártól sem lenne szükségszerű és hasznos leigazolni Neymart, pláne nem ilyen magas összegért, amikor ilyen összegekért, már Európában bizonyított, érett klasszis játékosokért adnak.
Láthatjuk, hogy a játéka nem kiforrott, ráadásul én azt az óriási potenciált, őstehetséget sem látom benne (pl. Pato Európába érkezésekor sokkal jobban meggyőzött, benne láthatóan meg volt a képesség), sem a Libertadores Kupa meccseken, sem a brazil válogatottban nyújtott teljesítménye alapján állíthatjuk ezeket róla. Plusz valószínűleg Guardiola sem egy brazil szambakirályt akar hosszú távra, aki ráadásul még beképzelt is. Ugyanis a brazil vérre általában jellemző a hangulatemberi magatartás, és a sikerek utáni megelégedettség, a motiváció hamari elvesztése. Persze sok ellenpélda van, de Neymar láthatóan nem ilyen.
De mindenek előtt gyaníthatóan ez csak a szokásos árfelverés Santos és a játékos ügynöke részéről. Elég csak belegondolni, hogy mi Ribeiro érdeke az egész saga-ban!
Végül is érthető, a világkupás sörmeccsekel több esélyük van, mint a Madriddal, vagy a Milannal.daffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni.
Zanetti szélsővédőként, középpályásként robotol elég sokat, úgy, hogy idősebb.kudu írta:Xavi a kedvencem, de ő már nem bír egy teljes szezont végigrobotolni, kell a vérfrissítés.
de legkésőbb 1 év múlva át kell jönnie,mert ott nem fejlődik tovább.kudu írta: Neymar meg nincs azon a szinten még, hogy megállja a helyét egy európai topcsapatban szerintem.
xbox,viszont vicces vagy sem,mára jobban élvezem,mint bármilyen focimeccsetRivaldo11 írta:Akkordaffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni. ganso álma a milan.PS 3
Mindkét gyerek gyengusz. Persze nem kizárt, h. felnőnek majd a feladathoz, de pl. Gansot Rivaldohoz hasonlítani jelenleg kemény![]()
Azt meg remélem, h. mi nem érdeklődünk Neymar iránt. Inkább zárjuk már le a két igazolást, és vessünk véget ennek a bohóckodásnak...