Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jordi Albaról én sem tudok sokat, jó lenne ha valami infóval dobnának meg azok akik jobban ismerik a srácot. Abidal azok után amiken keresztül ment, szerintem itt fog visszavonulni. Maxwell valóban mehet érte, nem sírnék utána. Sánchezt gyorsan húzzuk be, de múltkor nem az volt a hír, hogy utolsó ajánlatot tettünk Sánchezért? Cesc pedig végre tökös gyerek lett, és remélhetőleg érkezik is, és lezárul a 3 éve tartó herce-hurca...palesz77 írta:2 érdekes cikket találtam, az egyik nagy kacsa szerintem, a másiknak lehet alapja is talán...
1: Jordi Alba neve is felmerült, mint lehetséges balhátvéd. Elmundo a forrás. Én nem emlékszem a srácra, 22 éves és a Valenciát erősíti, ennyit tudok róla. Biztos nem ügyetlen, ha ott játszik... Valaki akiben mélyebb nyomot hagyott a srác írna róla valamit?
2: Na ez nekem kacsaszagú. A Cesc ügy kulcsa az egyik balhátvédünk lehet eszerint. Abidalt tuti nem adnánk érte, ebbe 100%-ig biztos vagyok. Maxwell akár mehetne, nem sírnék utána, és akkor még reális is lenne Jordi Alba leigazolása. De a forrás a 'metro.co.uk', és az ottani hírek alapján sok a fantáziadús cikkíró...
u.i.: És akkor már egy kis Sánchez Saga is a végére. Újabb ajánlatot tettünk Sánchezért. Közel 40 millió, ebből 27 a fix ha jól értem. És egy másik vele kapcsolatban, hogy csak mivelünk tárgyal az Udinese. Bár ez nem újdonság szerintem, de azért örülök neki. Remélem a Copa miatt nem fogja az Udinese megemelni még jobban az árát, és itt köt ki végül a Chilei - bár sajnos szinte biztos vagyok benne, hogy ez a célja az Udinének. Én már nagyon várom, több éve hiányzik nekem egy ilyen játékos, remélem most már hamarosan bejelentik...
u.i2.: Cesc saga következő része. Fabregas nem utazik el az Ázsiai túrára az Arsenallal. Ez úgy gondolom elég egyértelmű lépés, végre a sarkára állt Cesc. Nagyon úgy tűnik, hogy lezárjuk ezt a hercehurcát idén...Mennyire hiányozni fog nekem jövőre ez a sok Fabregasos hír...
Pedig hogy illene az összeesküvéselméletekbe, színesbőrű, még Rijkaard korabeli, haverja,apja sincs az edzőistábban.palesz77 írta:Abidalt tuti nem adnánk érte, ebbe 100%-ig biztos vagyok.
1. Jordi Albát nem láttam a Valencia-nál és a teljesítményéről sem hallottam semmitpalesz77 írta:2 érdekes cikket találtam, az egyik nagy kacsa szerintem, a másiknak lehet alapja is talán...
1: Jordi Alba neve is felmerült, mint lehetséges balhátvéd. Elmundo a forrás. Én nem emlékszem a srácra, 22 éves és a Valenciát erősíti, ennyit tudok róla. Biztos nem ügyetlen, ha ott játszik... Valaki akiben mélyebb nyomot hagyott a srác írna róla valamit?
2: Na ez nekem kacsaszagú. A Cesc ügy kulcsa az egyik balhátvédünk lehet eszerint. Abidalt tuti nem adnánk érte, ebbe 100%-ig biztos vagyok. Maxwell akár mehetne, nem sírnék utána, és akkor még reális is lenne Jordi Alba leigazolása. De a forrás a 'metro.co.uk', és az ottani hírek alapján sok a fantáziadús cikkíró...
u.i.: És akkor már egy kis Sánchez Saga is a végére. Újabb ajánlatot tettünk Sánchezért. Közel 40 millió, ebből 27 a fix ha jól értem. És egy másik vele kapcsolatban, hogy csak mivelünk tárgyal az Udinese. Bár ez nem újdonság szerintem, de azért örülök neki. Remélem a Copa miatt nem fogja az Udinese megemelni még jobban az árát, és itt köt ki végül a Chilei - bár sajnos szinte biztos vagyok benne, hogy ez a célja az Udinének. Én már nagyon várom, több éve hiányzik nekem egy ilyen játékos, remélem most már hamarosan bejelentik...
u.i2.: Cesc saga következő része. Fabregas nem utazik el az Ázsiai túrára az Arsenallal. Ez úgy gondolom elég egyértelmű lépés, végre a sarkára állt Cesc. Nagyon úgy tűnik, hogy lezárjuk ezt a hercehurcát idén...Mennyire hiányozni fog nekem jövőre ez a sok Fabregasos hír...
na,ez már egy komolyabb értékű hír,itt már nem nagyon lehet mellébeszélni mint a csapattól való külön edzése kapcsán pl.palesz77 írta:Fabregas nem utazik el az Ázsiai túrára az Arsenallal.
Ezek jó gondolatok osztom is, de én úgy vagyok vele, h rengeteg a tehetség, de vagyunk annyira nagy klub, h igenis szükség van külföldi vagy más honnan való játékosokra.Mert ha így állna a vezetés hozzá, akkor Pedro helyén játszhatna G. Dos Santos, Iniesta helyén Arteta, anno Eto'o helyén S.Garcia,Valdes-Arnau,Abidal-Fernando Navarro és így tovább sztem lehetne még sorjázni.Mind-mind jó játékos lenne egy jó csapatunk velük, csak vhogy úgy gondolom nem igazán lennénk a világ trónján.Lionel85 írta:Zubizarreta: "Fontás és Thiago személyében két játékost már igazoltunk is az első csapat számára. A klub irányelve az, hogy először megnézzük, milyen tehetségeink vannak, majd csak ezek után nézünk szét a piacon..."
Szép mondat, csak jelen állás szerint sántít. Ugyanis itt van legalább 3 éve a Fabregas-ügylet, ami semmi másról nem szól, minthogy a "saját kutyánk kölyke" hazataláljon és mindenki boldog legyen. Ha csak és kizárólag a szakmai oldalról közelítenénk meg a dolgot, nyilvánvaló, hogy nem a 35-40+ milliós játékost vennénk meg, aki vonakodva jön el Londonból, hanem azt, aki olcsóbb, könnyebben megszerezhető, értem ezalatt akár egy fiatal felhozatalát a B csapatból. Márpedig jelenleg vannak olyan játékosok, akik képesek lennének beépíteni a középpályára, oda, ahova Fabregast szeretné megszerezni a vezetőség.
Thiago támadó szellemű középpályás, így ő Xavi vagy Iniesta alternatívája lehetne, de ott van Oriol Rosell, aki ugye nincs annyira rutinos, mint Thiago, de ő is tehetséges. Ő a védekezésben jeleskedik, így akár őt is be lehetne rövid időn belül építeni a felnőttek közé. Mindkettő a lehető legolcsóbb megoldás. Ha valóban előbb néz körbe a fiatalok között a vezetőség, akkor így kellene csinálnia és Fabregasról egy szót sem ejteni mindaddig, amíg számos jelölt ki nem esik. Ez az én véleményem.
Honnan tudjuk, hogy miért nem jár edzeni? Azért mert a Sport megírta? Honnan tudjuk, hogy nem specifikus edzéseket végez a teremben? Mert én olyat is olvastam, hogy ő és Nasri extra pihenőt kapott, és a héten még nem is kellett edzésre jelentkezniük (az Arsenal honlapján az edzésről készült képeken sem Fabregas, sem Nasri nincs rajta).Léfe írta:Fabregas tutira megvan. Élő szerződássel nem merné megtenni, hogy nem megy edzeni a csapattal. Arra nagyon rá lehet fázni. Nyilván Wenger sem balhézik, mert hátul el vannak rendezve a dolgok. Legalábbis a lényeg.
Ja meg ha van még egy olcsó de jó játékos a piacon mint tavaly Masch akkor megvehetjük.szvszMessithebest írta:Cesc???? Ez igen.... 2 év kellett ahhoz hogy hogy a sarkára álljon??? Így valszeg könnyen jönni fog, sőt már fel is röppentek olyan hírek hogy Wenger a Fabregasért kapott pénzből Benzemát akarja megvenni. Tehát közel a megállapodás. Úgy gondolom mostmár hogy Fabregas megvan. Sánchezért kell még egy kicsit hajtani, de ha ő is megvan akkor már kész a keret.
1hete vannak ilyen cikkek,miszerint Benzema menne odaMessithebest írta:Cesc???? Ez igen.... 2 év kellett ahhoz hogy hogy a sarkára álljon??? Így valszeg könnyen jönni fog, sőt már fel is röppentek olyan hírek hogy Wenger a Fabregasért kapott pénzből Benzemát akarja megvenni. Tehát közel a megállapodás. Úgy gondolom mostmár hogy Fabregas megvan. Sánchezért kell még egy kicsit hajtani, de ha ő is megvan akkor már kész a keret.
Gránátvöröskékek írta:Sanchez okos igazolás volt
Egyre több portálon jelenik meg ez a hír, hogy elköszönt játékostársaitól.Barcaman1993 írta:A SPORT szerint Fabregas azt mondta a csapattársainak, hogy nem játszik többet az Arsenalban.