2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na tehát: Az az "Xbox" gomb, és maximum bekapcsolni tudod vele a kontrollert, kikapcsolni csak akkor tudod, hogyha az xboxt is kikapcsolod. Ha játék közben megnyomod, sok mindent meg lehet nézni, pl achievementek stb....CsacsMate írta:Az a Power gombBe/kikapcsolás.
Én nem arra gondoltam, hanem erre:L.Messi 10 írta:Nálam így van, hátha így könnyebb:ibra írta:Sziasztok!
Nem tudnátok megmondani nekem, hogy mire való középen az a gomb amin egy nagy X áll?
Köszi
http://horizontblog.hu/upload/xbox360.jpg
köszii sikerült:)L.Messi 10 írta:Na akkor elvileg a menete a patchelésnek: leszeded, telepítésnél kiválasztod a játék mappáját, licenc, felrakja a patchet. Ezután ugye kidobja a generátoros cuccot, ott Go, majd ha végzett mindennel akkor Exit. Ennyi lenne a menete. Meg arra kell figyelni, hogy ne a fixet próbáld meg elsőre felrakni, mert nem fog tetszeni a játéknakXaviMessifan írta:hát én ugy csináltam h kijött ez a generátor akk ott a GO ra és ennyi, aztirtam fifahungaryn h ennyit kell sinálnii
de ezekszerint nem...hkel?:)
Na akkor elvileg a menete a patchelésnek: leszeded, telepítésnél kiválasztod a játék mappáját, licenc, felrakja a patchet. Ezután ugye kidobja a generátoros cuccot, ott Go, majd ha végzett mindennel akkor Exit. Ennyi lenne a menete. Meg arra kell figyelni, hogy ne a fixet próbáld meg elsőre felrakni, mert nem fog tetszeni a játéknakXaviMessifan írta:hát én ugy csináltam h kijött ez a generátor akk ott a GO ra és ennyi, aztirtam fifahungaryn h ennyit kell sinálnii
de ezekszerint nem...hkel?:)
Nálam így van, hátha így könnyebb:ibra írta:Sziasztok!
Nem tudnátok megmondani nekem, hogy mire való középen az a gomb amin egy nagy X áll?
Köszi
http://horizontblog.hu/upload/xbox360.jpg
hát én ugy csináltam h kijött ez a generátor akk ott a GO ra és ennyi, aztirtam fifahungaryn h ennyit kell sinálniiL.Messi 10 írta:Sorba felraktad mindent? NB1XaviMessifan írta:helloL.Messi 10 írta:Akit érdekel a www.fifahungary.hu-n a letöltések közt megtalálja azt a patchet ami belerakja a játékba a Monicomp Ligát és a Ness (NBII) Keleti-Nyugati csoportot. Most épp a Fradi II.vel kezdtem egy menedzsert, barátságoson 4-1-re vertem a St. Paulit, kis Nyíl ahhoz képest, hogy statisztikailag gyenge a játékban, egész jó.
én letöltöttem,telepitettem,de semmit nemcsinál..nincs benne a játékban semmi uj..tudtok segiteni?NB 1 fix
NB 2
NB 2 fix?
Sorba felraktad mindent? NB1XaviMessifan írta:helloL.Messi 10 írta:Akit érdekel a www.fifahungary.hu-n a letöltések közt megtalálja azt a patchet ami belerakja a játékba a Monicomp Ligát és a Ness (NBII) Keleti-Nyugati csoportot. Most épp a Fradi II.vel kezdtem egy menedzsert, barátságoson 4-1-re vertem a St. Paulit, kis Nyíl ahhoz képest, hogy statisztikailag gyenge a játékban, egész jó.
én letöltöttem,telepitettem,de semmit nemcsinál..nincs benne a játékban semmi uj..tudtok segiteni?
helloL.Messi 10 írta:Akit érdekel a www.fifahungary.hu-n a letöltések közt megtalálja azt a patchet ami belerakja a játékba a Monicomp Ligát és a Ness (NBII) Keleti-Nyugati csoportot. Most épp a Fradi II.vel kezdtem egy menedzsert, barátságoson 4-1-re vertem a St. Paulit, kis Nyíl ahhoz képest, hogy statisztikailag gyenge a játékban, egész jó.
Teljesen.16.-os mezben játszikbence-barca írta:Cserepadon Hajnal? Ez komoly?Barca_10 írta:...![]()
Amúgy jhv nek Richardsot javaslom, nálam ő van az OM-nél
Cserepadon Hajnal? Ez komoly?Barca_10 írta:...
világklasszis,mert?kakasugynok007 írta:Amatőr szinten.Ugye?XaviMessifan írta:Leedsel kezdem egy managert .
1. évben feljutotam aztán 2 év eltelt mire stabilizálodtam a PL-ben 10. hely kötnyékén voltam ,de kupát mindig mengyenrtem ezért indulhattam El ben. 2 évet lehuztam 2. évben meg is nyetem aztán sikerült elcsipnem a 4. helyet bajnokságban és idén már a BL a cél. bajnokságban 2 . vok jelenéeg:)
csapatom
kezdő: Schmeichel-Pintos-Ayala-Henrique-Schafer-M'bia-Stieber-Affelay-Sanchez-Neymar-Gameiro
pad: Gradel,Watt , Higgs, Davids,Guarin, Miguel Torres,Fontás, Muniesa, Bessone,Briand,Kamara,
Tudom, azért jó hátvédnek (is)XaviMessifan írta:köszi kiprobálom;) de nekem itt is nagyon bevállt,szinte senki nemmegy át rajta,leszed mindenkit:)bence-barca írta:M'bia-t hátvédnek javasolom, ott a legjobb, nálam OM-nél ő khvm, de szélen is bevethető, vkpnak sosem használom, mert védőnek sokkal jobb!XaviMessifan írta:
kezdő: Schmeichel-Pintos-Ayala-Henrique-Schafer-M'bia-Stieber-Affelay-Sanchez-Neymar-Gameiro
Amatőr szinten.Ugye?XaviMessifan írta:Leedsel kezdem egy managert .
1. évben feljutotam aztán 2 év eltelt mire stabilizálodtam a PL-ben 10. hely kötnyékén voltam ,de kupát mindig mengyenrtem ezért indulhattam El ben. 2 évet lehuztam 2. évben meg is nyetem aztán sikerült elcsipnem a 4. helyet bajnokságban és idén már a BL a cél. bajnokságban 2 . vok jelenéeg:)
csapatom
pad: Gradel,Watt , Higgs, Davids,Guarin, Miguel Torres,Fontás, Muniesa, Bessone,Briand,Kamara,
köszi kiprobálom;) de nekem itt is nagyon bevállt,szinte senki nemmegy át rajta,leszed mindenkit:)bence-barca írta:M'bia-t hátvédnek javasolom, ott a legjobb, nálam OM-nél ő khvm, de szélen is bevethető, vkpnak sosem használom, mert védőnek sokkal jobb!XaviMessifan írta:
M'bia-t hátvédnek javasolom, ott a legjobb, nálam OM-nél ő khvm, de szélen is bevethető, vkpnak sosem használom, mert védőnek sokkal jobb!XaviMessifan írta:
ez engem is nagyon zavarStalkyard írta:Nem kötözködni akarok, de nem értem, mi a problémád.Fernando írta:Ebbe mi a kihívás vagy az izgalom vagy a realitás?Bocs nem kötözködni akarok, de nekem az sokkal élvezetesebb voltam mikor 7 évet voltam a Hamburggal, majd utána még 4-et a Barcával, majd utána 2 évet a Lazioval, majd még 2 évet a Hamburggal. Mindegyik csapatommal megnyertem mindent, de nem minden évben, Hamburggal csak 1x nyertem BL, Lazioval pl csak Bajnokságot és Szuperkupát nyertem, Barcával 2x bajnokságot, 2 szer kupát, 2szer, BL-t is csak 1x. Mondjuk a legnehezebb szinten, legnagyobb elvárással.
Amúgy csak nekem mániám levenni a játéksebességet lassúra? Sokkal reálisabb, mint hogy droid focit játsszon az ellenfél.A játék tempója néha tényleg idegesítő, főleg világklasszison. Azt utálom, hogy az ellenfél szó szerint péppé szivat ilyen 70-es játékosokkal, én meg vért izzadok sokszor egy labdaszerzésért is. Na meg nekem a bíró minden apró szir-sz.ar lökést lefúj, de az ellenfél akármikor szétrúghatja az én játékosaimat, nem történik semmi.
de benne van. legalábbis nálam a keret frissítés után 100%ra benne vanmessideco írta:Lucas, a Sao Paolo fiatalja nincs benne a Fifa11-ben? Sehol sem találom...