Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+ Hamilton is tud "vízen járni", s vélhetően "könnyebb" lenne előrébb jönni!Scooby Bent Bwoy írta:Remélem azért elered még, kell az izgalom.
Teljesen eggyetértek veled a Mercedes és Ferrari ügyben! Tudod mióta elment Jean Todt és Ross Brawn és persze Schumi azóta nagyon érdekes húzásai vannak a Ferrarinak..Lassúak, Későn reagálnak az időjárással szembe és persze a másik csapatok húzásaira.. OLASZOK!!!Ronaldinho&Barca írta:Érdekes egy időmérő volt. Én nem értettem miért kellett a végén 1 szett lágyért bemenni még a boxba, amikor a 2. körön gyorsabb volt a kocsi mindig, és igen durva felhők is voltak.. RB simán meghúzhatta, első két helyen voltak, hogy bemennek új szettér, de a ferrari.. ezt én megint nem értettem tőlük.. nem látták azokat a [auto_cenzúra] nagy felhőket? Nah mind1.. sztem versenyben simán ott lesz Alonso úgyis.
Schumit is miért a végére hagyták, amikor látták, h a 2-3. körben kezdett jó időket produkálni a gép mindenkinél, ekkor kiküldik 1 körre.. ? Picit csalódás volt az egész számomra, sokkal többet vártam a mercitől és a ferraritól is.
Ez a diffúzoros ügyhöz meg annyit, ha szabály ellenes, akkor be kell tiltani, nincs mese. Kár ódákat zengeni róla, ha a szabályzat tiltja, akkor nincs miről beszélni..
Legnagyobb gond, hogy olyan fejlődésbe ment már el a formula 1, hogy bele gondolni se merek, hova fog eljutni pár év múlva.. 90-es és 2000-es évek gépeitől a mai hol van? Sokkal eredetibb gépek voltak, V12 és V10-es gépek.. most meg lassan 4 hengeres turbók lesznek.. érdekes hová "fejlődik" vagy hova politizálják a legfelsőbb kategóriát..
nem, tavaly,mint írtam Webber nyert. Vettel a rajt után defektet kapott azt hiszem Hamilton első szárnya vágta ki a gumit. Szóval a tavalyi szokásos pechjei egyike volt a brit nagydíj, végül 7.lett.chonggy írta:Tavaly nem Vettel nyert?![]()
ennyi a lényeg.@@Laguna@@ írta: Idegesítő, hogy mit össze nem.... eleve nem kellett volna belepiszkálni ebbe az évbe! A Red Bull már kezdetektől fogva erre építette az autót! Erre belenyúlnak a szabályokba és lehet új autót építeni??? Jó volt Szujó Zoltán hasonlata, a mostani szabálymódosításra, és a focimeccsre...
Azért ez sem így van. Aszfaltozott bukó sokkal jobban le tud lassítani mondjuk egy 250el irányíthatatllanná vált gépet mint a kavics, fűről nem is beszélve.Bob_Marley írta: szerk: egy kérdés, most is elmondták, hogy a Hungaroringre is még több aszfaltozott bukóteret alakítanak ki....Ez számomra szintén elvesz a varázsból!rendben az olyan pályák ahol betonfal van körbe, ott oldjanak meg bukót, de legyen kavicságy, fű valami!Pont, hogy legyen izgalom, ha valaki hibázik, akkor szevasz kiestél!Oké kialakulhat olyan szitu, hogy kimegy a pályáról, de ahogy Wéber is elszokta mondani, a pálya azért van, hogy azon menjünk nem a füvön...Ez most így eszembe jutott, mert egyre divatosabb, hogy aszfalt van, s mindenki szépen kóricál visszafele, 1-1 hiba után...No comment
Teljesen egyetértek... 2-3éve már tényleg az van,hogy bárkit beültetnél a VB kocsiba (Redbull,BrawnGP) nyerne.visca el barca írta:...
Vagy mégis?piton írta:Na még se tiltják be (teljesen) a befújt diffúzorokat?
http://www.f1hirek.hu/f1/20110708-f1-uj ... gyben.html
Remélem ma már tudnak száraz pályán menni. Ha tényleg nincs tiltás, akkor ezen a pályán nehéz lesz megverni a Red Bullokat. Sőt a következő kettőn is.
Annyira jó, hogy mindenki ezért várta a futamot, hogy végre talán meg lehet közelíteni a RedBullokat, erre még sincs tiltás. Remekpiton írta:Na még se tiltják be (teljesen) a befújt diffúzorokat?
http://www.f1hirek.hu/f1/20110708-f1-uj ... gyben.html
Remélem ma már tudnak száraz pályán menni. Ha tényleg nincs tiltás, akkor ezen a pályán nehéz lesz megverni a Red Bullokat. Sőt a következő kettőn is.
Nem tudnak miről írni, ilyenkor jönnek az ilyen hülyeségek, ez a jelenség minden sportban jelen van, én sem szeretem ezeket. Felteszik a riporterek az idiótábbnál idiótább kérdéseiket, a sportolóknak meg kell valamit mondani. Csak pont Hamiltonnál telt be nálad a pohár.ozsimiki írta:http://f1gp.hu/hirek/2011-06-30/Hamilto ... -Nagydijon
annyira unalmasak ezek a nyilatkozok, mielőtt támadásnak vélnétek, bárkitől, Vetteltől is, Alonsotól is, mindenkitől.
tulajdonképp csak ha valami baleset van,akkor érdekelnek a nyilatkozatok, vagy esetleg szabálymódosításoknál, mert a többi rémesen sablonos izé.
Annyira nagy okosságokat tudnak mondani: "még ha nyerünk mindent, mi nyerünk"jé tényleg?
nah mind1, azon meg végképp meglepődtem,hogy nem a 13.helyet tűzte ki célul, hanem a győzelmet