Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.10. 15:59:57

Bob_Marley írta:Akkor le vagyok maradva, egy csöppet :shock: Nehéz követni a dolgokat, miután hétvégén belül is változnak a szabályok.....
már év eleje óta 100%,hogy ismételten szabályos...

http://idealisiv.blog.nepsport.hu/archi ... _csak_mts/

ez meg egy érdekes írás róla.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.10. 15:54:04

Akkor le vagyok maradva, egy csöppet :shock: Nehéz követni a dolgokat, miután hétvégén belül is változnak a szabályok.....
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.10. 15:52:30

Bob_Marley írta:
ozsimiki írta: Nincs ebben semmi különös, nem hülyék,hogy esetleg kilökjék egymást. 1-2 körrel a vége előtt. Tanultak a tavalyi török nagydíjból.

Tavaly ennél jóval cifrább volt a Ferrarinál (Felipe, Alonso gyorsabb nálad :D:D:D) és ott helycseréről volt szó, itt csak tartásról. Jah és én meg úgy láttam,hogy Webber támadta többször is, miután párat visszavert, utána szóltak,hogy nem kellene laza 33pontot elbukni, egyéni állásról nem is beszélve. Teljesen érthető.
Ozsi azért csapatutasítás, mert kedvez a csapatnak!Nyilván nem fognak kockáztatni, hogy esetleg kiessen 2 kocsijuk!De ettől függetlenül egyértelműen utasítás volt, innentől kezdve büntetés jár érte!Még ha fordított is volt az eset, mert nem előzésre biztatták, hanem pont fordítva :lol:
Ezen nagyon magyarázni nincs mit.
Bob le vagy maradva csöppet :) már egy ideje SZABAD a csapatutasítás, így ha valaki él vele, no problemo. Azt hiszem pont Massa-Alo után engedték meg,vagy ez év elejétől, nem tudom pontosan, de jelenleg szabad.

Amúgy meg ha szerintetek az utasítás előtt nem támadta őt Webber,akkor átkapcsoltatok a Tour-ra. Vettel nem engedte, így ha nem fogják vissza,akár még kettős kiesés is lehetett volna, csapat szemszögéből nem látom okát,hogy rossz döntésnek nevezzük ezt. Nem a 20.körben voltak,hanem az utolsó előttiben.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.10. 15:50:50

ozsimiki írta: Nincs ebben semmi különös, nem hülyék,hogy esetleg kilökjék egymást. 1-2 körrel a vége előtt. Tanultak a tavalyi török nagydíjból.

Tavaly ennél jóval cifrább volt a Ferrarinál (Felipe, Alonso gyorsabb nálad :D:D:D) és ott helycseréről volt szó, itt csak tartásról. Jah és én meg úgy láttam,hogy Webber támadta többször is, miután párat visszavert, utána szóltak,hogy nem kellene laza 33pontot elbukni, egyéni állásról nem is beszélve. Teljesen érthető.
Ozsi azért csapatutasítás, mert kedvez a csapatnak!Nyilván nem fognak kockáztatni, hogy esetleg kiessen 2 kocsijuk!De ettől függetlenül egyértelműen utasítás volt, innentől kezdve büntetés jár érte!Még ha fordított is volt az eset, mert nem előzésre biztatták, hanem pont fordítva :lol:
Ezen nagyon magyarázni nincs mit.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.10. 15:50:00

ozsimiki írta:
Messithebest írta:Amúgy ennyit az rb csapatutasításáról.... "tartsd a távolságot...." Webber simán megelőzhette volna....
szerk: Ozsi: Ezt még a visszajátszás előtt írtam, így már kicsit más a véleményem :D
Nincs ebben semmi különös, nem hülyék,hogy esetleg kilökjék egymást. 1-2 körrel a vége előtt. Tanultak a tavalyi török nagydíjból.

Ebben igazad van, de szerintem Vettel is hagyta volna, neki édes mind1 hogy 18 vagy 15 pont, csak gondolom látta/hallotta hogy Webber nem jön/mondták neki hogy vegyen vissza, így akkor ment, de szerintem Webber megelőzte volna simán...
socio66 írta: hát,nem volt egy 'világbajnok' megoldás,de mindegy.
Annak ellenére, hogy finoman szólva nem bírom a csávót, ezt most okosan csinálta. Pedig még a lehető leggyorsabban reagáltak is a McLarennél, de ennyi bőven elég volt az RBnek hogy megelőzze Hamiltont.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.07.10. 15:53:06-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.10. 15:47:17

Messithebest írta:Amúgy ennyit az rb csapatutasításáról.... "tartsd a távolságot...." Webber simán megelőzhette volna....
szerk: Ozsi: Ezt még a visszajátszás előtt írtam, így már kicsit más a véleményem :D
Nincs ebben semmi különös, nem hülyék,hogy esetleg kilökjék egymást. 1-2 körrel a vége előtt. Tanultak a tavalyi török nagydíjból.

socio66 írta:
ozsimiki írta:..majd nagyon okosan nem kockáztatott Hamilton ellen (britet ismerve, jól gondolkodott a német),és boxban tudta le.
hát,nem volt egy 'világbajnok' megoldás,de mindegy.
pont hogy az volt, de mind1. Ész is kell ide.

Nagyon fontosak az olyan pontok is,amikor a győzelem nem lehet meg. Neki már nem kell rizikóznia semmit se, a többieknek meg végig kell rizikózni, ha akarnak esélyt még. Schumi is gondolkodva versenyzett, amellett,hogy piszok gyors is volt.

Bár neked csak Hamilton vadászatai világbajnok megoldások, tudom :)
Kép
socio66

2011.07.10. 15:43:20

ozsimiki írta:..majd nagyon okosan nem kockáztatott Hamilton ellen (britet ismerve, jól gondolkodott a német),és boxban tudta le.
hát,nem volt egy 'világbajnok' megoldás,de mindegy.
lijacska
Jugador del Barça

2011.07.10. 15:39:53

ismét várom a büntetést...nem látok semmi különbséget a Hamilton és Schumi esete között....Mansell légy észnél!sajnálom Massa, úgy látszik meg kell tanuljon roncsderbin is vezetni.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.10. 15:38:47

Amúgy ennyit az rb csapatutasításáról.... "tartsd a távolságot...." Webber simán megelőzhette volna....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.07.10. 15:40:02-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
szajko
Director del Fútbol

2011.07.10. 15:37:42

remélem megbüntetik hamiltont is,ha már schumit is...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.10. 15:37:11

Hamit még megfirkálják a végén szntem :lol: bár Mekinél nem tudni.

Schumi 9.! Stop and goval.

Grt Alonak, azért inkább megnéztem volna ha nem a box hiba miatt kerül az élre, akkor tudott volna előzni e. Látva Vettel utolsó szett gumijait, feltételezem igen.

2.Vettel, igazából rajta nem múlt :D elején őrült tempóban elment, kényelmesen tartotta az előnyt, jött az elég nagy boxhiba,majd nagyon okosan nem kockáztatott Hamilton ellen (britet ismerve, jól gondolkodott a német),és boxban tudta le. Előnyét növelte, jó eredmény.

3.Webber, rajtja pocsék, Barcelona után itt is számára kudarc lehet ez az eredmény, végén szépet hajrázott.

4.Hamilton: vacak gumi, benzin,stb, utána szerintem (látva ezen a versenyen a versenybírákat) szabálytalanul szerezte meg a 4.helyet.

5.Massa

stb,stb,stb

szerk: Messithebest: Massának is a gyönyörű érzés juthatott eszébe,amikor már előtte volt,de kipiszkálta az elejével a Ferrarija hátulját :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.07.10. 15:38:22-kor.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.10. 15:35:23

Gratulálok Alonsonak (azt hittem ezt nem kell leírnom ebben az évben :lol: ) , nagyon szépen ment egész hétvégén :lol:
Hami itt a végén ááááááááá, legalább a 4ik megvan , de nagyon ki kellene értékelni, mit művel a Meki, nem csoda, hogy frusztrált, [auto_cenzúra] a kocsi!
El kell ismernem nem volt szép Lewistól a végén, de már a franc ki van, hogy mindig még a [auto_cenzúra] kocsiból is vissza kell venni a teljesítmébnyől!

szerk: sportfelügyelők, hogy döntenek, Lewis még jó hogy elküldte Nigelt a francba, tuti nem büntetik meg.... :lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.10. 15:21:16

Ez a futam eddig :lol: Schumit tök feleslegesen kivágják.... Button :lol: McLarennél jól elcseszték......Vettel meg :D :D :D Alonso mostmár húzza be.... Hami meg üzemanyag.... remélem bent marad 3iknak....

szerk: na kellett szólnom... már megelőzte.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.10. 15:14:12

Katasztrofális a boxutca....Hihetetlen, hogy minden versenyre összehoz a McLaren valami bakit....Button még rámehetett volna Webberre, erre ilyen amatőrök.....

???????????,Mi az hogy nincs elég üzemanyag, mikor nem is lehet tankolni????????hazai futamon, még erőn felül is megy a kocsi, de sikerül elcseszni a csapatnak???

szerk: erről a versenyről is lesz elég vita, kap a csapat bünti rendben, de Kobayahit is kiengedte a Sauber, nem tudott hova menni szerencsétlen, kénytelen volt lebontani a boxutcát, de ő kapott S/GO-t, megint megmagyarázhatatlan fejetlenség van ma is!
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.07.10. 15:05:01

Nah lenémítottam a tv-t.. ez a barom czollnernek szerintem fogalma sincs ki az a Schumacher.. még h kitiltják.. mikor rúgják már ki ezt az idiótát? Waltner is mit keres itt? Wéber ezerszer többet ért ehhez a sporthoz mind ezek ketten.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.07.10. 14:55:36

Jó hogy nem intették ki a versenyből, ez nevetséges.. Ezentúl legyen az, hogy ha valaki a vízen megcsúszik egyből fekete zászló.. Nyomorék banda..

Innentől Alonso meg húzza be ezt a futamot.. legyen végre egy ferrari győzelem.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.10. 14:52:41

Mi történt a RB-bal?
Egy kör alatt elvesztették az első két helyet, Alonsonak grat, de még Lewis rá fog menni :lol:
Kép
Kép
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2011.07.10. 14:45:59

Igeen. Szép volt Alonso előzése. :D

szerk.: óóó Di Resta, jól kiszúrtak vele, pedig a hétvége meglepetésembere.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.10. 14:40:55

Ma Stop/go nap van :lol:
Mondjuk a Sauber tényleg ritka idióta volt :lol: Schumi meg lehet tényleg azért, mert visszaeső, szépen aprít ő is mostanában, ha már mindig Lewisról írod ozsi, hogy eszetlen :lol:
Kép
Kép
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2011.07.10. 14:37:01

Mihu írta:
ozsimiki írta:Menjenek a francba a versenybírák, ez mi?

Mikor kapott utoljára vki stop and got ilyenért? Ráadásul megcsúszott a vizen azért ment bele Schumi Kobába...szemét bagázs.
Mikor megláttam a feliratot a tv-n, ki is kapcsoltam a p.csába :) És erre ismét csak egy dolgot tudok mondani: Button kanadai ámokfutása :)
Nekem is Button jutott eszembe. Megint következetesek voltak.

Mondjuk Schumi mutatványai is kezdenek bosszantóak lenni, nincs futam, hogy ne kelljen orrkúpot cserélnie.
Mihu
Director del Fútbol

2011.07.10. 14:34:06

ozsimiki írta:Menjenek a francba a versenybírák, ez mi?

Mikor kapott utoljára vki stop and got ilyenért? Ráadásul megcsúszott a vizen azért ment bele Schumi Kobába...szemét bagázs.
Mikor megláttam a feliratot a tv-n, ki is kapcsoltam a p.csába :) És erre ismét csak egy dolgot tudok mondani: Button kanadai ámokfutása :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.10. 14:31:36

Hamilton for president, 15 kör alatt átment mindenkin \:D/ =D>
szerk: Angliában egy németnek nem fognak kedvezni :lol:
Erős volt a büntetés, de azért az öreg német az elmúlt versenyeken szintén nem a higgadtságáról volt híres, minden versenyen összehozott egy karambolt...
Stop/go túlzó mindenestre
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.07.10. 14:37:14-kor.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.10. 14:31:19

Menjenek a francba a versenybírák, ez mi?

Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.07.10. 14:30:53

Ez vicc ugye? Stop and go? ugyan már..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése