Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már év eleje óta 100%,hogy ismételten szabályos...Bob_Marley írta:Akkor le vagyok maradva, egy csöppetNehéz követni a dolgokat, miután hétvégén belül is változnak a szabályok.....
Bob le vagy maradva csöppetBob_Marley írta:Ozsi azért csapatutasítás, mert kedvez a csapatnak!Nyilván nem fognak kockáztatni, hogy esetleg kiessen 2 kocsijuk!De ettől függetlenül egyértelműen utasítás volt, innentől kezdve büntetés jár érte!Még ha fordított is volt az eset, mert nem előzésre biztatták, hanem pont fordítvaozsimiki írta: Nincs ebben semmi különös, nem hülyék,hogy esetleg kilökjék egymást. 1-2 körrel a vége előtt. Tanultak a tavalyi török nagydíjból.
Tavaly ennél jóval cifrább volt a Ferrarinál (Felipe, Alonso gyorsabb nálad:D:D) és ott helycseréről volt szó, itt csak tartásról. Jah és én meg úgy láttam,hogy Webber támadta többször is, miután párat visszavert, utána szóltak,hogy nem kellene laza 33pontot elbukni, egyéni állásról nem is beszélve. Teljesen érthető.
![]()
Ezen nagyon magyarázni nincs mit.
Ozsi azért csapatutasítás, mert kedvez a csapatnak!Nyilván nem fognak kockáztatni, hogy esetleg kiessen 2 kocsijuk!De ettől függetlenül egyértelműen utasítás volt, innentől kezdve büntetés jár érte!Még ha fordított is volt az eset, mert nem előzésre biztatták, hanem pont fordítvaozsimiki írta: Nincs ebben semmi különös, nem hülyék,hogy esetleg kilökjék egymást. 1-2 körrel a vége előtt. Tanultak a tavalyi török nagydíjból.
Tavaly ennél jóval cifrább volt a Ferrarinál (Felipe, Alonso gyorsabb nálad:D:D) és ott helycseréről volt szó, itt csak tartásról. Jah és én meg úgy láttam,hogy Webber támadta többször is, miután párat visszavert, utána szóltak,hogy nem kellene laza 33pontot elbukni, egyéni állásról nem is beszélve. Teljesen érthető.
Ebben igazad van, de szerintem Vettel is hagyta volna, neki édes mind1 hogy 18 vagy 15 pont, csak gondolom látta/hallotta hogy Webber nem jön/mondták neki hogy vegyen vissza, így akkor ment, de szerintem Webber megelőzte volna simán...ozsimiki írta:Nincs ebben semmi különös, nem hülyék,hogy esetleg kilökjék egymást. 1-2 körrel a vége előtt. Tanultak a tavalyi török nagydíjból.Messithebest írta:Amúgy ennyit az rb csapatutasításáról.... "tartsd a távolságot...." Webber simán megelőzhette volna....
szerk: Ozsi: Ezt még a visszajátszás előtt írtam, így már kicsit más a véleményem
Annak ellenére, hogy finoman szólva nem bírom a csávót, ezt most okosan csinálta. Pedig még a lehető leggyorsabban reagáltak is a McLarennél, de ennyi bőven elég volt az RBnek hogy megelőzze Hamiltont.socio66 írta: hát,nem volt egy 'világbajnok' megoldás,de mindegy.
Nincs ebben semmi különös, nem hülyék,hogy esetleg kilökjék egymást. 1-2 körrel a vége előtt. Tanultak a tavalyi török nagydíjból.Messithebest írta:Amúgy ennyit az rb csapatutasításáról.... "tartsd a távolságot...." Webber simán megelőzhette volna....
szerk: Ozsi: Ezt még a visszajátszás előtt írtam, így már kicsit más a véleményem
pont hogy az volt, de mind1. Ész is kell ide.socio66 írta:hát,nem volt egy 'világbajnok' megoldás,de mindegy.ozsimiki írta:..majd nagyon okosan nem kockáztatott Hamilton ellen (britet ismerve, jól gondolkodott a német),és boxban tudta le.
hát,nem volt egy 'világbajnok' megoldás,de mindegy.ozsimiki írta:..majd nagyon okosan nem kockáztatott Hamilton ellen (britet ismerve, jól gondolkodott a német),és boxban tudta le.
Nekem is Button jutott eszembe. Megint következetesek voltak.Mihu írta:Mikor megláttam a feliratot a tv-n, ki is kapcsoltam a p.csábaozsimiki írta:Menjenek a francba a versenybírák, ez mi?
Mikor kapott utoljára vki stop and got ilyenért? Ráadásul megcsúszott a vizen azért ment bele Schumi Kobába...szemét bagázs.És erre ismét csak egy dolgot tudok mondani: Button kanadai ámokfutása
Mikor megláttam a feliratot a tv-n, ki is kapcsoltam a p.csábaozsimiki írta:Menjenek a francba a versenybírák, ez mi?
Mikor kapott utoljára vki stop and got ilyenért? Ráadásul megcsúszott a vizen azért ment bele Schumi Kobába...szemét bagázs.