Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gago.geridoss írta:Amúgy ki lőtte rá kapásból a gól előtt?
Gago, legalább ez egy jó döntés volt tőle...geridoss írta:
Én nézem. Megérdemelten vezetnek az argentínok, már érett a gól. A játék megint nem szemkápráztató, és amíg - ahogy már írtad - ilyen Gago-k lesznek a középpályán, ne is várjunk mást. Higu tényleg katasztrófa. Ő is fáradt gondolom, de ez nem lehet kifogás. Amúgy ki lőtte rá kapásból a gól előtt?
Én nézem. Megérdemelten vezetnek az argentínok, már érett a gól. A játék megint nem szemkápráztató, és amíg - ahogy már írtad - ilyen Gago-k lesznek a középpályán, ne is várjunk mást. Higu tényleg katasztrófa. Ő is fáradt gondolom, de ez nem lehet kifogás. Amúgy ki lőtte rá kapásból a gól előtt?bence-barca írta:Hát srácok nem tudom ki az aki fennmaradt/ felkelt erre az Argentin-Costa Rica-ra.
Janicsárokat nevelnek a NémetekLionel85 írta:Socio szerintem arra gondolt, hogy azért nem a német edzők érdeme, ha netántán látványosan játszik a csapat, hanem azoké a gyerekeké, akiket fiatalon megszereztek. A génjeikben más kultúrájú futball él, ezt áthozzák a németekhez és ha sikerül eredményesen kamatoztatni, akkor a németeknek szerez dicsőséget. De maguk a német játékosok szerintem még mindig nem tudnak attraktívan futballozni. Egyszerűen nincs a génjeikben.LG írta:Én ebben nem értem az összefüggést. Attól, hogy vannak olyan játékosok, akiknek nem németek az őseik, vagy esetleg honositott játékosok, még nem fog egy csapat szépen játszani. Inkább a német utánpótlást vezető szakemberek keze lehet a dologban, nem?socio66 írta:ahogy néztem,a 'külföldi-németek' nagyjából olyan arányban vannak,mint a felnőttcsapatnál,így nem meglepő.
Ez van. Németországba rengeteg muszlim telepul be, aminek persze sokan nem orulnek. De legalább a német futballon lenditettek, nem mint a mi kisebbségeink, akik csak lopnak, csalnak, hazudnak.albicelesteX írta:
A Német muszlimosítás meg nekem nem fér bele szerintem gáz...![]()
nekem az egész honosítás dolog nem tetszik. ha egy játékos megszületik egy országban,akkor az én nézeteim szerint annak a mezét viselje. ne klubcsapatosodjon el a vb,eb,stb.albicelesteX írta: A Német muszlimosítás meg nekem nem fér bele szerintem gáz...![]()
pontosan,erre gondoltam csak nem volt már kedvem leírni.Lionel85 írta:Socio szerintem arra gondolt, hogy azért nem a német edzők érdeme, ha netántán látványosan játszik a csapat, hanem azoké a gyerekeké, akiket fiatalon megszereztek. A génjeikben más kultúrájú futball él, ezt áthozzák a németekhez és ha sikerül eredményesen kamatoztatni, akkor a németeknek szerez dicsőséget. De maguk a német játékosok szerintem még mindig nem tudnak attraktívan futballozni. Egyszerűen nincs a génjeikben.
A kp sornak egy az egyben így kéne kinéznie, nagyon jól vázoltad fel a dolgokat. Csak nem olyan egyszerű lekopírozni a Barca játékát, meg nincsenek olyan képességű játékosok.Alberto10 írta:...
Socio szerintem arra gondolt, hogy azért nem a német edzők érdeme, ha netántán látványosan játszik a csapat, hanem azoké a gyerekeké, akiket fiatalon megszereztek. A génjeikben más kultúrájú futball él, ezt áthozzák a németekhez és ha sikerül eredményesen kamatoztatni, akkor a németeknek szerez dicsőséget. De maguk a német játékosok szerintem még mindig nem tudnak attraktívan futballozni. Egyszerűen nincs a génjeikben.LG írta:Én ebben nem értem az összefüggést. Attól, hogy vannak olyan játékosok, akiknek nem németek az őseik, vagy esetleg honositott játékosok, még nem fog egy csapat szépen játszani. Inkább a német utánpótlást vezető szakemberek keze lehet a dologban, nem?socio66 írta:ahogy néztem,a 'külföldi-németek' nagyjából olyan arányban vannak,mint a felnőttcsapatnál,így nem meglepő.
Úgy gondolom, h azért a németek is igyekeznek a legtehetségesebbeket megtartani. Sztem a német válogatott vonzóbb lehet a fiatalok számára, viszont nehezebb beférni, és emiatt választatják a törököket. Nem új keletű a dolog, pl. Senna, Pepe, vagy Motta esete is ott van, akik mind3an brazilok, de más válogatottaknál játszanak. Meg kicsit hasonló a Barca esete is. Sok a kinevelt tehetség, de fér be mindenki a felnőtt csapatba, vkiknek menniük kell. Aztán néha vissza sírják az illetőt.barca99 írta:Feltéve persze, hogy maradnak is a német válogatottban. Sahin német utánpótlás válogatott volt, most török válogatott. Ekici is Münchenben született, végigjárta az összes utánpótláscsapatot, felnőtt szinten mégis a törököknél mutatkozott be...LG írta:A német felnőtt válogatott már nem a gépies erő focit játsszák, amiért sokan nem szerették őket, és elnézve az utánpótlást a jövőben sem azt fogják.![]()
Yesil 6 góllal és 6 gólpasszal vette ki a részét a mostani sikerből, de mi biztosítja, hogy nem fogadja majd el a török szövetség behívóját?
Feltéve persze, hogy maradnak is a német válogatottban. Sahin német utánpótlás válogatott volt, most török válogatott. Ekici is Münchenben született, végigjárta az összes utánpótláscsapatot, felnőtt szinten mégis a törököknél mutatkozott be...LG írta:A német felnőtt válogatott már nem a gépies erő focit játsszák, amiért sokan nem szerették őket, és elnézve az utánpótlást a jövőben sem azt fogják.![]()
Én ebben nem értem az összefüggést. Attól, hogy vannak olyan játékosok, akiknek nem németek az őseik, vagy esetleg honositott játékosok, még nem fog egy csapat szépen játszani. Inkább a német utánpótlást vezető szakemberek keze lehet a dologban, nem?socio66 írta:ahogy néztem,a 'külföldi-németek' nagyjából olyan arányban vannak,mint a felnőttcsapatnál,így nem meglepő.LG írta:A német felnőtt válogatott már nem a gépies erő focit játsszák, amiért sokan nem szerették őket, és elnézve az utánpótlást a jövőben sem azt fogják.![]()
ahogy néztem,a 'külföldi-németek' nagyjából olyan arányban vannak,mint a felnőttcsapatnál,így nem meglepő.LG írta:A német felnőtt válogatott már nem a gépies erő focit játsszák, amiért sokan nem szerették őket, és elnézve az utánpótlást a jövőben sem azt fogják.![]()
Lehetett volna spanyol válogatott, de Argentínát választotta.albicelesteX írta:Nem tudom,lehet hülyeség,de én úgy tudom Messi 12 éves kora óta játszik Spanyolországban,na most nem tudom pontosan,hogy mennyi idő kell ahhoz,hogy megkapja a spanyol állampolgárságot-gondolom már meg is van neki-,nem,hogy várt volna aztán Spanyol válogatott lett volna szerintem jobban menne neki válogatottban.
Nem is tudom melyik eredmény lenne a legjobb. Az a baj, hogy sokkal értelmesebb emberek kerültek előre, és azért őket legyűrik, csak akkor lehet hogy Batista azt hiszi hogy ez így volt rendjén.Fecooo írta:mintha maradona és batista is direkt Messit akarná bemocskoltatni... (úgyis tudjuk, ha nem nyernek akkor mindenki csak Leo-t fogja elővenni...)
értelmes középpálya nélkül 4 csatárral? elmebetegek ezek a latin-amerikai edzők... (kivéve Aguirre és Pelle...)
már most sajnálom Messit... (ugyanis az lesz a felállás, h Agüero-Higany-Mariska és mögöttük lesz ő az irányító MEGINT!)