Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elmúlt 10 évből nekem talán a kedvenceim ezek (25 fős csapat):Tocy írta:Kicsit nosztalgiáztam, megnéztem egy-két régebbi összefoglalót...
Amúgy meccsen ugye nem léphet pályára a Castillában?daffy írta:lass nem fog,ő távozik,de mou lehet,hogy leküldené a castillába edzeniTocy írta: Elképzelem, ahogy Pepe-Ramos-Lass nekiugrik...
neked ez a baj,nekem pedig az,hogy év közben is ez vanAz a baj, h ráadásul most több, mint 5 ziccere volt...
lass nem fog,ő távozik,de mou lehet,hogy leküldené a castillába edzeniTocy írta: Elképzelem, ahogy Pepe-Ramos-Lass nekiugrik...
neked ez a baj,nekem pedig az,hogy év közben is ez vanAz a baj, h ráadásul most több, mint 5 ziccere volt...
Az a baj, h ráadásul most több, mint 5 ziccere volt...daffy írta:gagoról tudni lehetett,hogy hatalmas lúzer. higany pedig nem lehet fáradt,mert a szezon felében nem játszott. az ilyen teljesítményei miatt követeli mindenki,hogy ne lehessen kezdő madridban. 5 ziccer kell neki 1 gólhozbence-barca írta:...
Elképzelem, ahogy Pepe-Ramos-Lass nekiugrik...daffy írta:neymart ilyen nagyképű megoldások után,mint amiket bemutat,madridban összeverikTocy írta: Gansoban tizedannyi nagyképűség sincs mint Neymarban, akinek viszont Európában csúfos bukást jósolok...ekkora arccal nem lehet eredményt elérni. Gansoban több a remény, kell egy jó csapat neki, és némi türelem.
ne is monddszerintem még mindig jobb,mint a l'pool-os lucas Smile
neymart ilyen nagyképű megoldások után,mint amiket bemutat,madridban összeverikTocy írta: Gansoban tizedannyi nagyképűség sincs mint Neymarban, akinek viszont Európában csúfos bukást jósolok...ekkora arccal nem lehet eredményt elérni. Gansoban több a remény, kell egy jó csapat neki, és némi türelem.
ne is monddszerintem még mindig jobb,mint a l'pool-os lucas Smile
szerintem még mindig jobb,mint a l'pool-os lucasdaffy írta:ramires nekem nem tetszik a csapatban továbbra sem,de ez van
Gansoban tizedannyi nagyképűség sincs mint Neymarban, akinek viszont Európában csúfos bukást jósolok...ekkora arccal nem lehet eredményt elérni. Gansoban több a remény, kell egy jó csapat neki, és némi türelem.daffy írta:szerintem csak neymar van elszállva. ganso szimplán csak nem érzi a többieket. lucio viszont lassú már. luiz jobban lehozná a meccseket. ramires nekem nem tetszik a csapatban továbbra sem,de ez vangeridoss írta: Jól mondod daffy, a nagyképűség eredménye ez, mert nem hiszem el, hogy ezek a srácok nem tudnak focizni...
szerintem csak neymar van elszállva. ganso szimplán csak nem érzi a többieket. lucio viszont lassú már. luiz jobban lehozná a meccseket. ramires nekem nem tetszik a csapatban továbbra sem,de ez vangeridoss írta: Jól mondod daffy, a nagyképűség eredménye ez, mert nem hiszem el, hogy ezek a srácok nem tudnak focizni...
daffy írta:szerintem pedig kiesnek. ilyen összeszokatlansággal és neymar nagyképűséggel nem fognak továbbmenni.
Végre megérte felkelnisocio66 írta:nagyon jól oldotta meg messi ezt a szerepkört ma,igaz nem is volt annyira szorosan fogva mint eddig,ezért messzemenő következtetéseket nem nagyon lehet levonni.
higuain kár hogy rossz napot fogott ki,messi így megállt két gólpassznál,pedig lehetett volna négy-öt is.
pastore is beállt végre,biztatóan is mozgott,igaz a vége felé az ellenfél már csak a lefújást várta,szóval nem volt nehéz egy kis lendületet tenni a meccsbe.
összességében jók voltak,csak kérdés hogy elég lesz-e ez egy komolyabb csapattal szemben,a kövi körben uruguay vagy chile ellen kiderül.
szerintem pedig kiesnek. ilyen összeszokatlansággal és neymar nagyképűséggel nem fognak továbbmenni.LG írta:Hát igen. Jelenleg a braziloknál nincsenek igazi klasszisok, ami abszolút szokatlan tőlük. Kérdés, h náluk ki lehet megmentő? Vmelyik új Pelének össze kéne kapnia magát.geridoss írta:
Reménykedek egy brazil feltámadásban is, hiszen mióta a focit kedvelem, ők a kedvenceim. Na nem ezek a mostani bohócok... Sajnos náluk nem látom azt az illetőt, akitől a csodát lehetne várni, mint az argentínoknál Messitől, Kuntól...Sztem a brazilok is továbbmennek, de megfognak szenvedni.
Hát igen. Jelenleg a braziloknál nincsenek igazi klasszisok, ami abszolút szokatlan tőlük. Kérdés, h náluk ki lehet megmentő? Vmelyik új Pelének össze kéne kapnia magát.geridoss írta:
Reménykedek egy brazil feltámadásban is, hiszen mióta a focit kedvelem, ők a kedvenceim. Na nem ezek a mostani bohócok... Sajnos náluk nem látom azt az illetőt, akitől a csodát lehetne várni, mint az argentínoknál Messitől, Kuntól...
gagoról tudni lehetett,hogy hatalmas lúzer. higany pedig nem lehet fáradt,mert a szezon felében nem játszott. az ilyen teljesítményei miatt követeli mindenki,hogy ne lehessen kezdő madridban. 5 ziccer kell neki 1 gólhozbence-barca írta:Hát srácok nem tudom ki az aki fennmaradt/ felkelt erre az Argentin-Costa Rica-ra.
Higuainnak 3 akkora helytete van, amiből 1t még én is berúgok egy rendes csatárnak meg a 3ból 2,99 t be kell rúgnia! A végén csak jött szerencsére egy Kun találat, de ha így maradt volna még jobban felszabom magam Higuainon.
A másik észrevétel: Banega-t, hogy szorította ki a kezdőből az a Gago, aki idén semmit nem játszott Madridban?![]()
Egy szép passza vlt külsővel, de azon kívül egy 5m-s passzt nem tudott pontosan adni, főleg olyan helyzetben, amiből akár gólt érő ziccerbe hozhatta volna egyik-másik társát...![]()
Félreértések elkerülése végett, ez nem a Real ellen irányuló hszem, hanem csak nem értem Gago játszatását és mérges vagyok Higanyra
bence-barca írta: NA! 3-0, szép vt Di Maria, eddig is tetszett a játéka, most megkoronázta a teljesítményét