Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az edek...Messithebest írta:Kedvenc meséim voltak: Franklin(nagyon régen), Tom és Jerry, Dexter, Görcs ikrek, Galactic Football, és Ed, Edd, Eddy. Ma már nem nézek, csak Ed, Edd és Eddy-t azon a 3 fazonon szakadni tudokFőleg Ed a nagy arc.... Csúszik a szappan
(nem tudom ki emlékszik rá) Cukigumi
![]()
Ennek milyen állat grafikája volt!víscaelbarca!forever írta: Három jó barát és Jerry,
a Louie élete ment elég sokáigbence-barca írta:'90.es évek meséiből Louie élete.
Kedvenc mesém volt, még mindig szívesen nézem ezt a mesét (is) idősebb fejjel is
Leírhatatlanul sok voltKérdés: Kinek melyik volt a kedvenc meséje?
Még most is képes vagyok bárkit az őrületbe kergetni az intro dúdolásávalEz esetben a Dallast is meg kell, h említsem, esküszöm beköltöztek hozzánk Ewingék. Very Happy
Ott a pontbali 15 írta:Nálam a Knight Rider mindent vittfcbarca0827 írta:Olvasva ezeket a hozzászólásokat nekem is előjött.gergo9 írta: 22évemmel tiszta retro hangulatom van.A meséket,akkor sem néztem, szóval az annyira nem érint, de a kedvenc sorozatom a TV-be az Acapulco akciócsoport volt.
Acapulco akciócsoport....úristen!!! Ember, ezen röhögök öt perce.fcbarca0827 írta:Olvasva ezeket a hozzászólásokat nekem is előjött.gergo9 írta: 22évemmel tiszta retro hangulatom van.A meséket,akkor sem néztem, szóval az annyira nem érint, de a kedvenc sorozatom a TV-be az Acapulco akciócsoport volt.
Nálam a Knight Rider mindent vittfcbarca0827 írta:Olvasva ezeket a hozzászólásokat nekem is előjött.gergo9 írta: 22évemmel tiszta retro hangulatom van.A meséket,akkor sem néztem, szóval az annyira nem érint, de a kedvenc sorozatom a TV-be az Acapulco akciócsoport volt.
Olvasva ezeket a hozzászólásokat nekem is előjött.gergo9 írta: 22évemmel tiszta retro hangulatom van.
http://90es.blog.hu/tags/%40%3Ak%C3%BCl ... zen%C3%A9kAndrésGerardHernandez írta:Nálunk német adó volt, azon néztem power rangerst, meg múmiák visszatérnek (vagy mi), meg gargoyles-t meg angolon cartoon networköt. Így tanultam meg öntudatlanul is németül és ezért nem kellett tanulnom egy büdös szót se német órára gimába. Csúcs volt és hasznos is. Ja és azért nem árt leszögezni hogy akkor még igazi MTV (MusicTelevision) volt rockzenével, Nirvanával, Guns-al meg Metallicával. A maira nem tudok szalonképes megjegyzést írni.
T-Mobil akkor WESTEL900 -A kapcsolat volt!!!
westelrecrea írta:
- T-mobile (arra már nem is emlékszem, mi volt akkor a szolgáltató neve): "három másodpercezések", 3 mp ingyen volt, felváltva hívogattuk egymást.
Ezeken nőttem fel.bali 15 írta:EZT HALLOTTAM!!'90.es évek meséiből Louie élete.![]()
![]()
![]()
Szerk:kölykök a 402-es tanteremből?
EZT HALLOTTAM!!'90.es évek meséiből Louie élete.