Fecooo írta:szajko írta:
Alig vártam minden szombat és varásnap reggelt,hogy nézhessem a Dragon Ball-t

:D
a dragon ball hétköznap volt
egyébként a kutyás rajzfilm az simán
Kutyavilág volt
sokszor visszagondolok, h a maiak el sem tudják képzelni, milyen volt, amikor a német rtl, rtl2, sat1 és pro7 volt csak a "meseforrás", nem értettük mit mondanak, de azt néztük éjjel-nappal
aztán bejött a cartoon network, az meg angolul ment, utána jött a retek klub és a kedvenc sorozataim a dragon ball-lal az élen

volt még a cicabogarak néven futott sorozat (oggy és a svábbogarak

)
a Johnny Quest azzal a technológiával abban az időben szinte egyedülálló volt...
a telefonokról annyit, h 2001-ben kaptam az első telómat, a jó öreg
Siemens C35-öt. (ha sikerült kikönyörögnöm, h vihessem suliba, ott mutogattam egész nap, ennyire volt nagy dolog a saját mobil!)
a legendás nokiákból (ma már a nokia hírneve semmi ahhoz képest, amilyen volt...)nekem nem volt soha, viszont tudom, h a 3210 és 3310 milyen menő mobilok voltak
számítógépekről meg annyit, h nekünk a számtech órán még csak comenius logót tanítottak, minden mást egyedül kellett elsajátítanunk...
hsz-em zárásaként említést teszek minden idők egyik leghangulatosabb autós játékáról, értelme nem volt, menni kellett a dombokon-hegyeken és ennyi... mégis órákat el lehetett tölteni vele, mert az autók fizikája lenyűgöző volt
remélem nem kell sokat várnom, míg a kortársaim rávágják, miről beszélek
jah és még 1 utolsó dolog: az első VALÓDI multis (lan) játék címét kérem

( űrhajó háborús játék volt )