Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.17. 13:19:18

Fecooo írta:hsz-em zárásaként említést teszek minden idők egyik leghangulatosabb autós játékáról, értelme nem volt, menni kellett a dombokon-hegyeken és ennyi... mégis órákat el lehetett tölteni vele, mert az autók fizikája lenyűgöző volt :D :D
Terep? :D

Mobiltelefon. 3210-esért voltam oda, aztán végül 3310-esem lett. :) Mekkora királyság volt. A SIM-kártyám még mindig abból van, Westel felirattal. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2011.07.17. 13:20:52-kor.
zsulter
Jugador del Barça

2011.07.17. 13:17:56

Fecooo írta:
szajko írta:
Alig vártam minden szombat és varásnap reggelt,hogy nézhessem a Dragon Ball-t :D:D
a dragon ball hétköznap volt :D

egyébként a kutyás rajzfilm az simán Kutyavilág volt :P
sokszor visszagondolok, h a maiak el sem tudják képzelni, milyen volt, amikor a német rtl, rtl2, sat1 és pro7 volt csak a "meseforrás", nem értettük mit mondanak, de azt néztük éjjel-nappal :D

aztán bejött a cartoon network, az meg angolul ment, utána jött a retek klub és a kedvenc sorozataim a dragon ball-lal az élen :D
volt még a cicabogarak néven futott sorozat (oggy és a svábbogarak :D )

a Johnny Quest azzal a technológiával abban az időben szinte egyedülálló volt...

a telefonokról annyit, h 2001-ben kaptam az első telómat, a jó öreg Siemens C35-öt. (ha sikerült kikönyörögnöm, h vihessem suliba, ott mutogattam egész nap, ennyire volt nagy dolog a saját mobil!)
a legendás nokiákból (ma már a nokia hírneve semmi ahhoz képest, amilyen volt...)nekem nem volt soha, viszont tudom, h a 3210 és 3310 milyen menő mobilok voltak :D

számítógépekről meg annyit, h nekünk a számtech órán még csak comenius logót tanítottak, minden mást egyedül kellett elsajátítanunk...

hsz-em zárásaként említést teszek minden idők egyik leghangulatosabb autós játékáról, értelme nem volt, menni kellett a dombokon-hegyeken és ennyi... mégis órákat el lehetett tölteni vele, mert az autók fizikája lenyűgöző volt :D :D

remélem nem kell sokat várnom, míg a kortársaim rávágják, miről beszélek :D

jah és még 1 utolsó dolog: az első VALÓDI multis (lan) játék címét kérem :D ( űrhajó háborús játék volt )
:lol: Jót nosztalgiásztam az írásodon...hát én is ezeken nőttem fel...az autós játék nem a terep2 volt? Mi azt toltuk mindig számtech órán....meg volt még valami repülőgép szimulátor is, hát annak is annyi értelme volt, mint a terep2-nek....

az űrhajós játékot azt nem tudom...nekem az első az a dűne volt, meg a dűne2, még a 3. gépemen tóltam őket, egy 486-oson...(az első egy commodore 64-es volt, a második egy 286-os).....
Egyébként az első számtech óráimat juttattad eszembe....én még commodore 16-on kezdtem....egy élmény volt..... :lol:
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.17. 13:17:49

TEREP!! :D

Méghozzá magyarok fejlesztették. Hatalmas játék volt.

Rajzfilmek közül még az Ezüstnyíl jutott eszembe rengetegszer megnéztük.
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.07.17. 13:17:19

RTK II, PRO7, és Super RTL!!! Én ott néztem asszem a power rangerst.

Az autós játék nem jut eszembe, pedig azzal sokat játszottunk mi is, bár az már nem hiszem hogy a 90-esekben lett volna. Terep?

És igen a Dragon Ball hétköznap ment, kb. 3 körül suli után, egy ismétlő rész és egy új. Én így emlékszem. Istenem mekkora s*r a magyar szinkron, ha visszanézi most az ember. Dermesztő elleni harc hetekig ment, azon filóztunk suliban, hogy mi lesz mindig, s mikor a végén son goku meghal :wink: ? ááá! azt a kétségbeesést az osztályban! Vége lesz és nem lesz több rész, de az ismerős ismerőse halotta valakitől, hogy nem is úgy lesz, mi meg nem hittünk neki, mer különben is ki az, hogy tudja amit mi nem? Hihetetlen. A gyerekek Barátok Köztje, ment a dráma nálunk is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AndrésGerardHernandez 2011.07.17. 13:19:58-kor.
szajko
Director del Fútbol

2011.07.17. 13:16:54

Fecooo írta:
szajko írta:
Alig vártam minden szombat és varásnap reggelt,hogy nézhessem a Dragon Ball-t :D:D
Nem-nem... volt egy olyan időszak mikor hétvégén adták,mert nagyon lassan szinkronizálták le,így hétvégén adták csak. :wink:

Egyébként,hogy pontos legyek a Dragon Ball "Z"-t adták :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2011.07.17. 13:18:19-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.17. 13:16:25

Bob_Marley írta:fecooo
Terep 2??? :lol:
Lan játék:
Talán Imperium Galactica, vagy starcraft
:lol:
első tipp természetesen helyes (van videó a jutyúbon róla :D ), a 2. nem, ennél sokkal primitívebb játék volt...

egy űrhajót irányítottál csak, tehát simán űrháború volt, asszem "net"-tel kezdődött a neve, de nem ugrik be... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.07.17. 13:18:11-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.17. 13:13:44

fecooo
Terep 2??? :lol:
Lan játék:
Talán Imperium Galactica, vagy starcraft
:lol:
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.17. 13:04:58

szajko írta:

egyébként a kutyás rajzfilm az simán Kutyavilág volt :P
sokszor visszagondolok, h a maiak el sem tudják képzelni, milyen volt, amikor a német rtl, rtl2, sat1 és pro7 volt csak a "meseforrás", nem értettük mit mondanak, de azt néztük éjjel-nappal :D

aztán bejött a cartoon network, az meg angolul ment, utána jött a retek klub és a kedvenc sorozataim a dragon ball-lal az élen :D
volt még a cicabogarak néven futott sorozat (oggy és a svábbogarak :D )

a Johnny Quest azzal a technológiával abban az időben szinte egyedülálló volt...

a telefonokról annyit, h 2001-ben kaptam az első telómat, a jó öreg Siemens C35-öt. (ha sikerült kikönyörögnöm, h vihessem suliba, ott mutogattam egész nap, ennyire volt nagy dolog a saját mobil!)
a legendás nokiákból (ma már a nokia hírneve semmi ahhoz képest, amilyen volt...)nekem nem volt soha, viszont tudom, h a 3210 és 3310 milyen menő mobilok voltak :D

számítógépekről meg annyit, h nekünk a számtech órán még csak comenius logót tanítottak, minden mást egyedül kellett elsajátítanunk...

hsz-em zárásaként említést teszek minden idők egyik leghangulatosabb autós játékáról, értelme nem volt, menni kellett a dombokon-hegyeken és ennyi... mégis órákat el lehetett tölteni vele, mert az autók fizikája lenyűgöző volt :D :D

remélem nem kell sokat várnom, míg a kortársaim rávágják, miről beszélek :D

jah és még 1 utolsó dolog: az első VALÓDI multis (lan) játék címét kérem :D ( űrhajó háborús játék volt )
szajko
Director del Fútbol

2011.07.17. 12:47:08

AndrésGerardHernandez írta:Hétvégi kölyök klub, Pap Ritával, kalóznak öltözve papagájjal? Uhh!
A pálya ördögei!!! Tényleg! Agyatlanság a köbön.
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.07.17. 12:33:44

Hétvégi kölyök klub, Pap Ritával, kalóznak öltözve papagájjal? Uhh!
A pálya ördögei!!! Tényleg! Agyatlanság a köbön.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.17. 12:20:45

Fecooo írta:
amikor annyi idős voltam, mint te, konkrétan nem értettem, miért nagy szám a South Park ;)

ezek nem retardált mesék, csak kell hozzá egy bizonyos szintű érettség :)
az amerikai életet parodizálják, ugyanúgy mint a Simpson család is, nem véletlenül kedvelik világszerte ;)

a south parkban pl pont azok a legjobb részek, ahol vmit (arckönyv), vagy vkit (obamaaa) figuráznak ki :D

el is felejtettem, h pl a hájszkúlmjuziköl és a tvájlájt paródia is mennyire jó volt :D
Én is ugyan úgy megértem, hogy miről szól, csak egyszerűen nem szeretem. Értem én, hogy kiparodizálják, de amikor látom haveroméknál hogy a 7 éves srác ezt nézi is ugyan úgy káromkodik...
Nem véletlenül +18
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.17. 12:03:08

sjay írta:http://www.youtube.com/watch?v=nr_CJL1Y ... re=related
Erre emlékszik még valaki ?:D
Jóhogy! :D Még LEGO-ból is megépítettem.

Egyébként én is imádom ezeket a retro dolgokat. A vasárnapi Disney mesék gondolom sokaknak megvannak, de a szombat délutániak?

G.I. Joe (csak erre a változatra emlékszek, pedig nem ez a legelterjedtebb. Bár a Hasbro ebből készítette a figurákat, még mindig van vagy 20-25 :) )

Nekem még mindig ez a Transformers. Ez is ment az m1-en.

Szintén imádtam a Hol van Wally? című rajzfilmet, ez is szombatonként ment. Sajnos azóta sem találok sehol egyetlen egy magyar részt sem.

Kb. ebben az időben mehetett a CN-n a Swat Kats és a Centurions. Ezeket is nagyon szerettem. Kicsit később jött a számítógépes technikával, és zseniális zenével dolgozó Johnny Quest.

Közben az RTL II-n meg néztem a Power Rangerst és a Gargoylest.

Aztán bejött a Nickelodeon is, amin nem is emlékszem rossz mesére. De a legjobb talán a Kablam! volt. Ezen belül is az Akciócsoport most! volt a kedvenc.

Aztán ott volt az A titkos templom legendái. Meg volt még egy hasonló műsor a Nickelodeonon, hálás lennék, ha valaki megmondaná melyik volt.

Ha jól emlékszek a Minimaxon ment, a magyar címe már nem jut eszembe, egy kutya nyomozott benne.

Aztán ott vannak azok a rajzfilmek, amik az RTL Klubon mentek szombat is vasárnap reggel. A dinoszauroszasnak már nem tudom a címét, de a Tininindzsa teknőcöket nem lehet elfelejteni. :D A Batman is akkoriban ment, szerencsére ebből elég sok rész fellelhető magyarul (és ide még jöhetne egy csomó képregényadaptáció, X-Men, Superman, Spider-Man...)

Ha jól emlékszek, az Action Mant már a TV3 adta, de talán ez is ment az RTL-en. Mindenesetre ez sem nagyon maradt fenn magyarul.

Első nekifutásra kb. ezek ugranak be, ezekről talán nem volt szó.

Ja, és emlékszem egy rajzfilmre, szintén az RTL Klubon ment hétvégente, Zorroról szólt. Viszont sehogy nem sikerült ráakadnom, még egy YT-os introra sem. A rajzok alapján a '90-es évek közepén/végén készült, és Zorronak mindig voltak valami spéci kütyüjei. Ilyen mechanikus, például gőzzel működő cuccok, amikről a Wild Wild West c. film jut eszembe. Emlékszik erre valaki?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.17. 11:58:25

barca 1986 írta:
TECHNIKA NEM TEKNIKA, nem rég, hanem nemrég
Változik a világ, ezt el kell fogadni, nem kardba dőlni. Mindenki szeresse a maga világát, mással szerintem nem kell törődni. (Nem is érdemes)
Milyen jó volt MINDEN régen!!!! Lófasst! ----> Esélyem nem volt Barca meccsre menni, meg interneten 1 perc alatt megtudni mindent. Nem a mai világot védem, hanem minden kornak a maga szépségét.
Jah, 1975-ben születtem. ha nosztalgia: 90es évek forevör. :D De csak abban a 10 évben, most már más időpont van.
Kis csapongás: a 32 éves nőt nem venném el, ha nem tud főzni, csak ....nám.
Összegzés :shock: régen jó volt x %, rossz volt 100 %-x%, most jó: y %, rossz 100 %-y%.
E van.
Mea culpa!"Papolok", s én se tudok helyesen írni :lol:
Nagyon pörgött a topik, ej pedig nosztalgiázni nagyon jó!Valaki írta japán mese, fociznak stb stb, de nem olvastam, hogy valaki írta volna, hát az a PÁLYA ÖRDÖGEI :lol:

Úristen mekkora sorozat volt, saslövés, meg állandóan szerelmes volt a főszereplő :lol:

Egyébként az valóban igaz, hogy az információ "túltengés" van, s ez jó is meg nem is!Persze nem olyan naprakészebb az ember, de talán emiatt nyugodtabb volt az élet!
Mert6 tudtad, hogy Pénteken DSF-n van NBA, s akkor úgy csináltad a napodat!Manapság meg letöltöd, van 300 stream minden meccshez, ami szintén azt szolgálja, hogy körülöttünk minden egyszerűbb legyen!
Ez szerintem kettős, mert pont így elvesződik a küzdés valamiért!
Megvolt ennek a feelingje, rá csodálkoztunk a világra gyerekként, manapság meg minden extra modern!És ezért értékek elvesznek, nem tudsz úgy értékelni pl egy játékot, vagy egy kazettát a kedvenc együttesedtől!
Múltkor a Metron egy kb 8 éves úgy nyomogatta az Iphone-t mellettem, hogy már az én szemem fájt, annyira nem bírtam követni :lol:
Nekünk meg ha a suliban volt valakinek telefonja gyakorlatilag Isten volt! :lol: Nokia 3310 szerintem a velem hasonló korú embereknek (Fecooo, ozsi stb....) mind megvolt!Szóva lehetne órákig vissza "sírni" a múltat, az biztos más világ volt, most is élünk, akkor is éltünk :lol:

Telefonkártya biznisz még eszembe jutott :lol: Mentünk a PECSAhoz seftelni hétvégenként, hogy legyen zsebpénz, kazira, SEGA játékra midnenre :lol:
Kép
Kép
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2011.07.17. 10:15:47

ezzel is egyetértek, a south park mára lett igazán érett sorozat, ha az első évadból adnak részeket a CC-on, az most sem tud lekötni...
Jaja, a korai SP évadokat primitív erőltetett humor jellemzi.
Nem is beszélve arról, hogy a rajz milyen [auto_cenzúra] volt még.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.17. 10:05:28

bali 15 írta: A South Park a kezdetkor még nem volt valami nagy társadalomkritika.
Egy [auto_cenzúra] volt. De később egyre jobb lett. A Family Guy nagyon jó. A Simpsonokkal karöltve.
ezzel is egyetértek, a south park mára lett igazán érett sorozat, ha az első évadból adnak részeket a CC-on, az most sem tud lekötni...
bali 15
Director del Fútbol

2011.07.17. 10:03:35

A South Park, Simpson család, amerikai fater és hasonlók nem a kölköknek szólnak, hanem az érettebbeknek akik tudják mi az a társadalomkritika, irónia és helyzetkomikum. Kötve hiszem, hogy a gyerekek bármit is értenének belőle, max csúnyán beszélnek höhöhö, ezért is voltak ezezk eredetileg éjszakai mesék.
Úgy ahogy Fecoo írja. Kicsiként mikor láttam/ ha egyáltalán fent tudtam maradni/ egy south parkot én se igazán vágtam le, meg már későn is volt az agytekervényeimnek, ma viszont, ha megnézek akár egy Simpsons-t mindig röhögök.
A South Park a kezdetkor még nem volt valami nagy társadalomkritika.
Egy [auto_cenzúra] volt. De később egyre jobb lett. A Family Guy nagyon jó. A Simpsonokkal karöltve.
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.07.17. 09:49:52

A South Park, Simpson család, amerikai fater és hasonlók nem a kölköknek szólnak, hanem az érettebbeknek akik tudják mi az a társadalomkritika, irónia és helyzetkomikum. Kötve hiszem, hogy a gyerekek bármit is értenének belőle, max csúnyán beszélnek höhöhö, ezért is voltak ezezk eredetileg éjszakai mesék.
Úgy ahogy Fecoo írja. Kicsiként mikor láttam/ ha egyáltalán fent tudtam maradni/ egy south parkot én se igazán vágtam le, meg már későn is volt az agytekervényeimnek, ma viszont, ha megnézek akár egy Simpsons-t mindig röhögök.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.17. 09:22:52

MessiFan írta:Engem az ilyen retardált mesék mint a South Park és a Family guy, Cleveland show, ritkán nevettet meg ezért nem is nézem annyira.

Initom, igen csak sajnos nincs bomerangom pedig azon adják azt a repülős postamadár kergetős akármit (elfelejtettem), és a flúgos futamot. CN pedig csak reggel jó.
amikor annyi idős voltam, mint te, konkrétan nem értettem, miért nagy szám a South Park ;)

ezek nem retardált mesék, csak kell hozzá egy bizonyos szintű érettség :)
az amerikai életet parodizálják, ugyanúgy mint a Simpson család is, nem véletlenül kedvelik világszerte ;)

a south parkban pl pont azok a legjobb részek, ahol vmit (arckönyv), vagy vkit (obamaaa) figuráznak ki :D

el is felejtettem, h pl a hájszkúlmjuziköl és a tvájlájt paródia is mennyire jó volt :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.07.17. 10:00:49-kor.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.17. 09:13:16

Engem az ilyen retardált mesék mint a South Park és a Family guy, Cleveland show, ritkán nevettet meg ezért nem is nézem annyira.

Initom, igen csak sajnos nincs bomerangom pedig azon adják azt a repülős postamadár kergetős akármit (elfelejtettem), és a flúgos futamot. CN pedig csak reggel jó.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.17. 07:35:59

Messithebest írta:Kedvenc meséim voltak: Franklin(nagyon régen), Tom és Jerry, Dexter, Görcs ikrek, Galactic Football, Sámán király(nem tudtam megunni, 6odjára néztem végig és nem untam ahogy Yoh legyőzi Ziket :D) és Ed, Edd, Eddy. Ma már nem nézek, csak Ed, Edd és Eddy-t azon a 3 fazonon szakadni tudok :lol: Főleg Ed a nagy arc.... Csúszik a szappan :lol: (nem tudom ki emlékszik rá) Cukigumi :lol: :D
Illetve még kimaradt egy: SOUTH PARK!!!! :D Ezt is nézem még a mai napig, a legkirályabb Kenny és Cartman :D Most nem írnék le részleteket belőle, mert lehetne moderálni :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Deus
Boixos Nois

2011.07.17. 01:18:38

ozsimiki írta: Amőgy kiskoromban nekem bejött a rókacsaj :lol: :lol: :lol:
huh, ferdehajlam :D
KépKép
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.07.17. 01:11:47

parker lewis sohasem veszít. szerintem miatta "kellett" háváji ingeket vennem, vagy bádspenszer miatt.
szívtipró gimi.
suli:
http://www.youtube.com/watch?v=r324kUGZ ... re=related
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.17. 00:52:09

bali 15 írta:
És TV3-ról jut eszembe EZ a nem mindennapi időjárás jelentés. Very Happy Biztos sokan emlékeztek rá. Laughing
Ezt még nem láttam. :lol:
De a TV3-ra emlkészem. Télen-nyáron. A Viasat elődje volt. Ezen kezdődött a rém rendes család.
Megvan a Dumb és Dumber videókazin amit innen vettünk fel. Olyan reklámok vannak rajta.
"Harley Davidson parfüm: a szabadság illata" :lol: :lol:
Bizony bizony.

Időjóst néztem mindig amikor tehettem, majd 19től Simson család, 19.30tól Rém rendes, ejjj de egyszerű volt minden :D természetesen előtte strand, foci.

Amúgy még nekem is tv3ról van meg a Dumb és Dumber ami a vhs-t illeti, eszméletlen reklámok mentek tényleg :lol:

Messifan: jaja, Balu kapitány is odaszúrt. Amőgy kiskoromban nekem bejött a rókacsaj :lol: :lol: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.17. 00:14:54

MessiFan írta:
A végtelenségig lehetne sorolni a régi meséket... Jó lenne egy olyan oldal ahol fent vannak magyar szinkronnal :D
Ezt nem csak neked, hanem többieknek is közkívánatra :wink:
http://mesekaneten.blogspot.com/
Nagyon-nagyon sok mese fent van! :)
Initom
Entrenador del Barça

2011.07.17. 00:14:47

MessiFan írta:Scooby-Doo-ék meg sem lettek említve. Szégyen :D
Scooby-Dooby-Doo, Where Are You?
We got some work to do now.
Scooby-Dooby-Doo, Where Are You?
We need some help from you now.

A végtelenségig lehetne sorolni a régi meséket... Jó lenne egy olyan oldal ahol fent vannak magyar szinkronnal :D
Bomerang,cartoon network,ezen a 2 csatornan orba szajba jatszak ezeket. :wink:
Abi & Tito
Válasz küldése