Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
rasszistaalbicelesteX írta:Ez már legyen a Liverpool baja.Remélem nem valami hasonló kutyaütőt igazolunk helyette.Kameni nagyon nem tetszik...
Heh. A pénz nagy úr, hiába lőtt annyi gólt Tévez.daffy írta:azt olvastam,hogy el is fogadták a citysek. a helyére aguero-t szeretnék és az atm is inkább nekik adná el,mintsem a realnak.Fecooo írta:állítólag a Corinthians 50 millió fontot![]()
![]()
ad Tevezért a mancicinek... (forrás: nso)
Besenyő Pista bácsi után szabadon: nóóóóóómális????
A hír valóban meglepő, de ez is mutatja bizony Braziliában is ölik bele rendesen a pénzeket a csapatokba, s a fociba!Ezért is van az véleményem szerint, hogy nem "szotyiért" hajlandóak lemondani a játékosaikról, s rendesen megkérik az árukat, akár egy Gansonak vagy Neymarnak!Barcaman14 írta:És a Corinthiansnak honna van ennyi pénze?!Csak így lazán 50 millát kiadnak Tevezért. Időközben az arabok betörtek Brazíiliába is, vagy én lennék lemaradva és hirtelen ennyi pénz termett a brazil fociban?!
Mindenesetre nem normális ez az összeg érte. A City jól jár.
Nem nagy szám, onnan igazolt eleve Európába.Stalkyard írta:Micsoda?? Egy brazil(!) klub argentint(!) igazol 50 millióért?? Mivaa?
azt olvastam,hogy el is fogadták a citysek. a helyére aguero-t szeretnék és az atm is inkább nekik adná el,mintsem a realnak.Fecooo írta:állítólag a Corinthians 50 millió fontot![]()
![]()
ad Tevezért a mancicinek... (forrás: nso)
Besenyő Pista bácsi után szabadon: nóóóóóómális????
Off: Igen igen fantasztikus kép, és köszi szépenmessideco írta:Varatrix: jó az avád, az egyik általam linkelt képből van ugy-e?
ON: Szerintem cserekapusnak igazolt, viszont örülnek a Roma-drukkerek.
Kamenivel mi bajod?albicelesteX írta:
Remélem nem valami hasonló kutyaütőt igazolunk helyette.Kameni nagyon nem tetszik...
Ez már legyen a Liverpool baja.Varatrix írta:DoniLiverpool
Ezt nem egészen értem, hogy minek....
De Gea-Fabio,Vidic,Ferdinand,Evra-Nani,Carrick,Sneijder,Giggs-Hernandez,Rooney. Picit támadó, de ez így baromi jó lenneMessiFan írta:Brutális ez a MU.. Jövőre megint Barca-Manchester döntő?
Barca győzelemmelMessiFan írta:Brutális ez a MU.. Jövőre megint Barca-Manchester döntő?