2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Misztikus? Nem!Victor_Valdes írta:Érdekes, hogy egyes emberek milyen stílust engednek meg maguknak...![]()
A 10-es és 9-es mez, a legtöbb csapatban "misztikus szám" ettől függetlenül teljesen mindegy milyen mezben játszik.
Nekem a 9-es és a 10-es mez minden csapatban olyan, hogy azt az arra legalkalmasabb kapja. Eto'o-Dinho elosztás pl, 9-es a gólvágó, 10-es a zseni.Varatrix írta:Még jó hogy nem a Miss Barcelona választáson kell indulnia. Kit érdekel, ha jobban áll neki a 11-es. Ő a 9-est kérte. Azt pedig miért kell kiérdemelni? Ez CSAK egy szám. Arra szolgál, hogy megkülömböztessük őket. Messit nem szerettétek amíg 19-be játszott, vagy mi?
öö. bocs. a nevem kuss.messibingyo írta: Nyugudjal Varatrix psszzt!!!!!
Nyugudjal Varatrix psszzt!!!!!Varatrix írta:Még jó hogy nem a Miss Barcelona választáson kell indulnia. Kit érdekel, ha jobban áll neki a 11-es. Ő a 9-est kérte. Azt pedig miért kell kiérdemelni? Ez CSAK egy szám. Arra szolgál, hogy megkülömböztessük őket. Messit nem szerettétek amíg 19-be játszott, vagy mi?
Remélem ez lesz a legégetőbb problémánk vele...messibingyo írta:Szerintem is jobban illik hozzá a 11-es mezbarca0417 írta: nagyon nem illik rá a 9-es... inkább a 11-es.
Szerintem is jobban illik hozzá a 11-es mezbarca0417 írta:nagyon nem illik rá a 9-es... inkább a 11-es.albicelesteX írta:Szerintem egyértelmű ha Bojan megy Alexis jön akkor övé a 9-es.De ez itt mindegy,mert az a klasszikus 9-es nincs a Barcaban.Remélem jobban fog mutatni rajta mint az elődjén.Én sem nevezném szerencsétlen számnak...Eto'o-ra meg azt írni,hogy szerencsétlen az utolsó volt aki megérdemelte és aki elbírta a terhét is.
nagyon nem illik rá a 9-es... inkább a 11-es.albicelesteX írta:Szerintem egyértelmű ha Bojan megy Alexis jön akkor övé a 9-es.De ez itt mindegy,mert az a klasszikus 9-es nincs a Barcaban.Remélem jobban fog mutatni rajta mint az elődjén.Én sem nevezném szerencsétlen számnak...Eto'o-ra meg azt írni,hogy szerencsétlen az utolsó volt aki megérdemelte és aki elbírta a terhét is.
Na most ha Sánchez azt szeretné, akkor nyilván az is lesz, nem?ibra írta:Remélem nem lesz senki 9-es a következő szezonban. A Barcánál az egy balszerencsés szám:Senyera írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 8268.shtml A 9-es mezt szeretné magának.Nyugi,megkapod csak engedjen már el az az idióta elnököd.![]()
Eto'o --> Ibra --> Bojan
Eto'o nem volt benne olyan szerencsétlen.ibra írta:Remélem nem lesz senki 9-es a következő szezonban. A Barcánál az egy balszerencsés szám:Senyera írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 8268.shtml A 9-es mezt szeretné magának.Nyugi,megkapod csak engedjen már el az az idióta elnököd.![]()
Eto'o --> Ibra --> Bojan
Érdekes, ha végignézzük a 9eseink eredményességének tendenciáját, akkor Sanchez jövőre kb. 0,7 bajnoki gólt fog lőniibra írta: Remélem nem lesz senki 9-es a következő szezonban. A Barcánál az egy balszerencsés szám:
Eto'o --> Ibra --> Bojan
Remélem nem lesz senki 9-es a következő szezonban. A Barcánál az egy balszerencsés szám:Senyera írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 8268.shtml A 9-es mezt szeretné magának.Nyugi,megkapod csak engedjen már el az az idióta elnököd.![]()