Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is oda megyek, de nekem 5-tel van több pontombowlinggolyo írta:Ha már minden végzős leírta h hova sikerült felvételt nyerni-e akkor én is megteszem.BCE(Corvinus)-GTK pénzügy
Ezt jelöltem első helyen és sikerült is igaz idénre nőtt 3mal a ponthatár de így is még belefértem 3mal volt több pontom
Vannak büfészakok, de ez esetben ez azért hülyeség, mert ez takar azért elég sok komoly szakmák csak ugye szakosodni kell : újságíró stb. Biztos vannak szakirányok ezen belül, amik nem jók semmire, de olyanok is, amik viszont igen. Mindenesetre én is csak azért végzem el, hogy legyen is a szakmámról papír, nem, hiszem, hogy ettől tanulok meg írni... A történelmet sokkal fontosabbnak tartom, mert az 150-szer annyi ismeretet ad.Bob_Marley írta:Én nem mondom, hogy büfészak, mert mindegyik szak olyan, hogy el kell tudni végezni![]()
Viszont az tény hogy mérnök, orvos, tanárra mindig lesz szükség!Én pl meg se tudom fogni, hogy mit takar az hogy Kommunikáció és MédiatudományEgy építészmérnök szaknál ilyen gond nincsen
![]()
Ha nem is itthon, de külföldön kis szerencsével el lehet helyezkedni, úgyhogy sok szerencsét bali!
Illetve mindenkinek gratula, akik felvételt nyertek, s elkezdik a felsőoktatás röges útját![]()
Majd gólyatáborban rá jöttök szó szerint röges az út, ha pl vissza kell menni a szállásra
Bali 15 is erre a szakra ment. De am még semmi nem biztos, csak az, hogy ez a szak érdekel a legjobban.gergo9 írta:Miskolcra jön vki?
Hát ezzel viszont munkád nem lesz ha szereted ha nemOfőm is azt mondta, hogy azt válasszam majd amit szeretek csinálni, mert az nem lenne jó, ha olyan munkám lenne, amit nem szeretek![]()
Hát ezzel viszont munkád nem lesz ha szereted ha nemOfőm is azt mondta, hogy azt válasszam majd amit szeretek csinálni, mert az nem lenne jó, ha olyan munkám lenne, amit nem szeretek
Nemigazán lehet erről a szakról sokat mesélni. A nevében minden benne van.LM10 írta:Gratulálok, és a többi sikeres embörnek is!bali 15 írta:Neked volt a legnagyobb konkurenciád.felvettek kereskedelem és marketingre!!!
Én valszeg megyek kommunikáció és médiatudományra.Bali, mesélnél erről az irányzatról, mert én is erre felé kacsingatok?(akár msn, vagy pü)
Gratulálok, és a többi sikeres embörnek is!bali 15 írta:Neked volt a legnagyobb konkurenciád.felvettek kereskedelem és marketingre!!!
Én valszeg megyek kommunikáció és médiatudományra.
bali 15 írta:Neked volt a legnagyobb konkurenciád.felvettek kereskedelem és marketingre!!!
Én valszeg megyek kommunikáció és médiatudományra.
Neked volt a legnagyobb konkurenciád.felvettek kereskedelem és marketingre!!!
gratXaviMessifan írta:felvettek kereskedelem és marketingre!!!
gratulaFecooo írta:ba.átok meg![]()
![]()
(már bocs, de enyhén ideges vagyok...)
épp de. mondtam, h 90 ponttal szinte biztos, h bejutok... bejutottam, 90 volt a ponthatár ott, amit az utolsó pillanatban előre hoztam... iszonyatosan nagy mázli...
Hát azért szerintem az előnyök és a hátrányok kiegészítik egymást. A közösség és a hangulat Pesten biztos, hogy rosszabb ( bár Szegeden sem lehet mindig jó a Tv-be került HÖK elnök miattBob_Marley írta:Na elvileg ma vannak a ponthatárok kihirdetése, akinek ez aktuális azoknak sikeres felvételt kívánok![]()
barcaman szerintem ELTE, igaz a pesti egyetemek általánosságban pénzéhesebbek, s szívatósabbak a tanárok, pár éve legalábbis ezt a következtetést szűrtük le, mikor osztálytalálkozón beszéltük ki hol végzett!
Viszont a 3 legelismertebb egyetem Pesten van!
Pénzköltség meg minden szempontból a közelebbi felsőoktatás lenne célszerűbb, kollégium, meg ugye Pest drágább, szóval csak szinte ellenérveket írtam, de szerintem akkor is ELTE