Kicsit én is kommentálnám a magyar csapatok szereplését:
Először is a Vidi. Sajnálom hogy kiestek, de ilyen kapott gólokkal nehéz továbbjutni nemzetközi porondon, és az idegenbeli 2-0 sok volt.
A 3-2-es félidő azért nem volt rossz. Tetszetősen játszottunk helyenként, de az a 2 bekapott gól...

Összességében bőven egy súlycsoportban voltunk velük, sőt. Ha kicsit összeszedettebb a védelem, lehet hogy máshogy alakul.
Ez a Sturm egyáltalán nem egy erős csapat. Legalábbis amit mutattak, az nem erre utal. Nem tudom, lehet hogy picit kényelmesen jöttek ide, mondván 2-0-val zsebben a továbbjutás, és ezért nem nagyon erőltették a játékot, mindenesetre elég harmatos amit mutattak. Nem lepődnék meg ha nem jutnának el a csoportkörig!
Egyébként a szélső a Vidiben, Nagy Dániel, ügyes, jó benyomást tett rám.
Valaki írta hogy Gosztonyinak nem sok esze van a játékhoz, és ebben van valami. Eléggé halott volt az ő oldala.
Ami még hiba volt, nem értem hogy miért nem cserélt be hamarabb egy támadót Sousa?!
EL csapatok: Először is eléggé idegesítő hogy egyik meccset sem tudtam követni!

Aztán nem értem a Fradi hogy eshetett ki?! Ugyan mélyreható véleménnyel nem rendelkezem egyik meccsről sem, de a 2 meccs alapján szinte mindenkitől azt lehet hallani hogy jobb volt az FTC, és jobb csaapt mint a norvég.
Meg is volt az 1-0-ás vezetés idegenben is, nos erről arra következtetek hogy magukra vethetnek hogy elszúrták a továbbjutást. Ezzel együtt sajnálom, mert meg voltam győződve hogy sokáig eljutnak.
A Paks előtt le a kalappal! Nem kis meglepetést okoztak azt hiszem mindenkinek. A 4 csapat közül ők voltak papíron a legesélytelenebbek, és pont ezért juthattak tovább. Veszítenivalójuk nem volt, kimentek játszottak, ott vannak a következő körben. Egy Hearts elleni továbbjutás már álomszerű lenne, de ki tudja?! Hajrá! (ja és remélem hajlandóak lesznek közvetíteni...

)
A Kecskemétről nem tudok túl sok mindent mondani. Az Aktobe megérdemelten jutott tovább a leírtak alapján.