Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MessiFan írta:Oh my GoddessVictor_Valdes írta: Fuckyeah.
Szűkebb ruha nem volt?
Rólam olyannyira nincs fotó. Van egy tavalyi meg egy ballagói. Ha érdekel valakit ne érdekeljen
Oh my GoddessVictor_Valdes írta: Fuckyeah.
Jelentem, köszönöm.Victor_Valdes írta:Jelentem, végigolvastam.Fb-n bejelöltelek.
És már megérte unszolnom ezt a topikot, mert Te bemutatkoztál.
Na igen akartam is írni, hogy benne inkább van egy kis Frank.gergo9 írta: Most hogy így jobban megnézem Novák Laciban is van egy kis Rijkaard![]()
Tehát benned is egy kis Novák Laci
Amúgy biztos optikai csalódás. Engem is gyanúsítottak már meg Szakáll Mikivel holott sztem max pihentségben hasonlíthatunk.![]()
Hogy ne csak off legyen én a bemutatkozást majd 3k után tervezem addig marad a félig-meddig inkognitó.
Most hogy így jobban megnézem Novák Laciban is van egy kis Rijkaardfcbarca0827 írta:De, ez csak azért van így, mert azon a képen gyökérmód áll a hajam. Pont lekonyult.
Amúgy köszi szépen, hogy most elintézted nekem, hogy egy folytába Rijkaard képeket nézegessek.![]()
No, sohasem értem ezeket a tollfóbiás embereket... Mitől félnek a tolltól? o.OBogyó írta:Sziasztok!
Ja, erről jut eszembe: a videó során Ilúvatar képénél kis híján hanyatt vágódtam… Ugyanis van egy pöpec kis madár fóbiám.![]()
Vagyis inkább toll fóbiának nevezném, mert a pelyhes csibéket pl kifejezettem szeretem. Aztán jön a tolluk, engem meg világgá lehetne kergetni.
![]()
De, ez csak azért van így, mert azon a képen gyökérmód áll a hajam. Pont lekonyult.gergo9 írta:De lehet live-ba eszembe se jutna de erről a képről rögtön Frank bátyó jutott az eszembe.
He?gergo9 írta:fcbarca0827
Mondták már neked hogy mennyire hasonlítasz volt holland mesterünkre?
Na akkor még 300-szor megnézem, és talira képben is leszekVictor_Valdes írta: Először is: A videó..
mekkora királyVictor_Valdes írta:Manapság senki sem mutatkozik be? Pedig van jó pár új arc a fórumon..![]()
Hátha elindítok egy kis lavinát:
Először is: A videó..
MIt mondjak még? Időközbe felvettek közgazdaságira, 3,6-os átlaggal zártam az évet, 10. osztályba léphetek.Victor_Valdes írta:Hát most regélhetnék, de mindennek ez lenne a vége, de amiért ennyire hiányzik![]()
Közgazdasági szakra készülök, remélem felvesznek. Életemmel semmi tervem nincs még, mostanában elég sokat szét vagyok csúszva, de ezt lássuk be a szerelemnek
. Eléggé pszihopata álmaim vannak mostanában, stb
(de mondjuk ez annyira nem poén, mert vannak dolgok amiket tök komolyan megálmodok. Mellette viszont álmodom ilyen fasságokat is, hogy a szekrénybe "pipilek" stb
)
Focizok amikor tudok, Barca meccset egyre kevesebbet nézek sajna, de ez is a lelki állapotomnak tudható be.
Szerk.: Nem azért van ilyen hajam, mert divatos hanem mert növesztem egészen hosszúra, és másképpen nem tudom "karbatartani" ezt a hajzatot
Jól gondolod.Leomessi14 írta:Van valami koze, a Zrinyi fele Szigetvarhoz?osho írta: Szigetvár.Gondolom igen.