Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Eltérően a megszokott bemutatási ceremóniáktól, Alexis nem fog sem a Camp Nou, sem a Miniestadi gyepén dekázgatni a szurkolók előtt, mivel mindkét stadionban még folynak a munkálatok a nyáron elkezdett gyepszőnyegcserének köszönhetően."messibingyo írta:A Camp Nou ban foge dekázgatni vagy az el marad tudtoke valamit?
NanáááBarca__15 írta:csinálnak neki BARCA TOONT?
ValószínűBarca__15 írta:csinálnak neki BARCA TOONT?
Körülbelül fél órája ezt nézemmessibingyo írta:http://www.mundodeportivo.com/20110725/ ... 45390.html itt megy elobe valami rola
mekkora mákom van,hihetetlensoadroli írta:Szerintem sokkal jobb, hogy az "Alexis" felirat kerül a mezre![]()
Sanchezből van egy csomó...meg szerintem "vagányabb" az Alexis
+1soadroli írta:Szerintem sokkal jobb, hogy az "Alexis" felirat kerül a mezre![]()
Sanchezből van egy csomó...meg szerintem "vagányabb" az Alexis
azok után, hogy dragutinovic "drago" , tevez "carlitos" vagy éppen escudé "sqd" mezzel jelent meg, vagy adrianonak 99+1 volt a mezszáma, már egy sima keresztnév a mezen nem cinkpalesz77 írta: Picit off, de ez régebb óta érdekel, és ide is vág... Xavinak is a keresztneve van ráírva a mezére nem? Remélem nem kezdtek el szidni, hogy meg mertem kérdezni...
Picit off, de ez régebb óta érdekel, és ide is vág... Xavinak is a keresztneve van ráírva a mezére nem? Remélem nem kezdtek el szidni, hogy meg mertem kérdezni...kurdt írta:
enegm mostmár sokkal jobban zavar, hogy az lesz a mezre írva h 'Alexis'. Alapból nem szeretem, ha csak keresztnévkerül a mazre (persze van, amikor jó; ám most egy ilyen sem jut eszembe); ráadásul az 'A. Sanchez' elég jó lett volna...
Miért ne oszthatnám ki a többieket? Az embernek már kedve sincs feljönni a fórumra, annyi hülyeséget írnak itt keresztbe... Moderátornak lenni is egy elég extrém sport lehet... Az igazolások topicban valaki felvetette Forlán nevét cserecsatárnak, hát nem tudtam, hogy sírjak e vagy röhögjek, inkább ahhoz nem szóltam hozzá... Na de hogy ilyen semmiségeken megy a szájkarate, hogy ki hanyasban játszik... Nem tudom nálad mit jelent a magas ló, az hogy én most nem a legudvariasabb formát választottam egy amúgy is felesleges és elhúzódó vita lezárására, ez a magas ló? Akkor legyen magas ló és elég kényelmes itt fent... Átsiklani meg nem lehet már egy idő után, nem csak engem zavar az biztos, de nehogy ne írjam már le a véleményemet, amit nem lila köddel a szemem előtt írok... Igenis hülyeség az egész vita, oké ennyire nagy a szabadidője mindenkinek, de tényleg élvezi ezt valaki? Nevetséges...d írta:Rinku, a mezszámokkal kapcsolatos ártatan találgatásoknál sokkal gázabb, hogy ennyire fel tudod húzni magad és teljesen feleslegesen osztod ki a többieket, túllőttél a célon, szállj le a magas lóról! Át kell siklani az ilyen beszélgetések felett és kész.
Egyékbént véleményem szerint inkább ez legyen a téma, mint a Shakira, vagy hogy Alvesnek milyen új frizurája van.