Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak most esett le, Lesy hsz-e utánLesy írta:Lájkoltam a hsz-tVaratrix írta:Alexis Alejandro Sánchez
Javier Alejandro Mascherano
Gabriel Alejandro Milito
Még, hogy Shakira a Barcás? Lady Gaga be sem telik a srácokkal.
ha jól értelmezem, 100 milla a kivásárlási ára, ami nagyon nagy összeg amúgy, de szerintem még nem anti-sejkSuperMessi írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 18530.html
Azért mikor a végén gólt rúg, kicsit pocakosnak tűnikFecooo írta:a Barca toon-os mása meglepően élethűre sikerült
Ha megnéznéd, pár másodperc eltérés van a linkelések között. Ezen most komolyan fenn kell akadni??Capon írta:Na ki lesz a 15. aki belinkeli ugyan azt a vidit??
Itt vannak a legfrissebb képek a sajtótájékoztatóról, fotózkodásról Rosellel, de nem túl jó minőségűekNorton írta:Próbálok "meztartós" képet szerválni, de ha valaki gyorsabb lesz nálam megoszthatná
Jaaa, nem néztem.sneco7 írta:Ezt is megmutatták a végén, gondolom nemsokára fent lesz valahol a video is ...
Egyértelmű.Norton írta:Próbálok "meztartós" képet szerválni, de ha valaki gyorsabb lesz nálam megoszthatná
Parkolóban eldekázgat.messibingyo írta:A Camp Nou ban foge dekázgatni vagy az el marad tudtoke valamit?