Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem sepalesz77 írta: Sorozatot mondok ha nem baj. Blue Mountain State... Hidd el, nem fogsz csalódni.
Sorozatot mondok ha nem baj. Blue Mountain State... Hidd el, nem fogsz csalódni.FtcSikiHun írta:Amerikai pitéhez hasonló filmeket tudnátok? Ahol fiatalok akarnak dugniVígjáték
Cool Túra 1-2FtcSikiHun írta:Amerikai pitéhez hasonló filmeket tudnátok? Ahol fiatalok akarnak dugniVígjáték
Gondolom a nevetéssel van problémájuk. Sok embert zavar ha a nevetés elnyomja a film hangját. Ettől függetlenül én szívesen nézek vígjátékokat is moziban.blaugrana!? írta:néhány haverom ugy gondolja hogy a vígjátékot nem érdemes moziban nézni sőt nem is való moziba..... én ezzel nem értek egyet, vélemények?
Nekem 76/100szajko írta:ace ventura: pet detective,nekem így elfogadtaBob_Marley írta:[Volt egy Jim Carrey-s , le mertem volna fogadni, hogy az Ace Ventura, de azt nem fogadta el![]()
viszont a minden6ót nem fogadta el evan almighty néven pedig tuti ígyvan, néztem gugliba
38-at tudtam,de egy párnak nem fogadta el a nevét...
hát,akkor egy kicsit benéztem,de mindenkivel megesik...csababarca írta:A Jim Carry-s "A Minden6ó" c. film eredeti neve Bruce Almighty.
Az Evan Almighty a Steve Carell-es Evan, a minden6ó.
szajko írta:
viszont a minden6ót nem fogadta el evan almighty néven pedig tuti ígyvan, néztem gugliba
ace ventura: pet detective,nekem így elfogadtaBob_Marley írta:[Volt egy Jim Carrey-s , le mertem volna fogadni, hogy az Ace Ventura, de azt nem fogadta el![]()
Crocodile dundee, s Men in BlackMQuC írta:Az a baj, h krokodil dundee és man in blacket nem irta be helyesnek. akkor hogy vna ez?
És mi az a film, amiben Wesley Snipes játszik meg egy fehér srác és kosarasok. Benne vna alistában az is :S
Nem túl erős 35 sikeres tipp, de volt jó pár, ami nem ugrott be pedig tudom, hogy láttam.
Született július 4-énBob_Marley írta:Ú én ebben elég gyenge vok, de 26ot összekapartamViszont van egy film, amelyiknek nem tudom a címét, Tom Cruise vietnami sebesültként visszatér 70es évek Amerika, annak mi a címe?
Az nagyon jó film volt, nosztalgiáznék valamikor!
Talán a Született július 4.-én?Bob_Marley írta:Ú én ebben elég gyenge vok, de 26ot összekapartamViszont van egy film, amelyiknek nem tudom a címét, Tom Cruise vietnami sebesültként visszatér 70es évek Amerika, annak mi a címe?
Az nagyon jó film volt, nosztalgiáznék valamikor!
Ú én ebben elég gyenge vok, de 26ot összekapartam
Klasszikus és kötelező!messideco írta:Airplane!
Hát gyerekek, ez remek. Szakadtam a röhögéstől. Mekkora vígjáték, az hihetetlen. Abszolút ajánlom mindenkinek