Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha úgy igazoltuk volna le, hogy mi ajánlottuk volna a legtöbb pénzt érte, akkor úgy elég cinkes lehet a külvilágnak...ab1daL írta:Ha új szerzemény, akkor ez se maradhat el:![]()
Ez olyan mint az a sablon nyilatkozat, hogy "Gyerekkorom álma, hogy itt játszhatok." Nem értem ezeket, de már kezdem megszokni.ab1daL írta:Ha új szerzemény, akkor ez se maradhat el:![]()
Olyan mintha levezetné a fáradt olajatlevproff írta:
játszott meccs, címek , és a a BL csoportkörbe jutás...bence-barca írta:Amúgy azt lehet tudni, hogy a további 11.5 m mire vonatkozik? Mi(ke)t kell teljesítenie ahhoz, h azt az összeget is kifizessük?
És még csak most töltöttem a 16.ot, mekkora leszek még!fanbarca írta: Mekkora egy állat vagy![]()
![]()
Sánchez egy gyors valaki, átbujik a védők lába között, ezért kellenek nekünk az alacsonyak.Messi, Pedro (, Bojan). Fekszik a stílusunkhoz.
Megint egy "törpével" többL.Messi 10 írta:Olyan magas Gerard mint énFirefox írta: Piqué mekkora állat Sánchezhez képest![]()
Sánchez: 168cm
Piqué: 192cm
Mekkora egy állat vagyL.Messi 10 írta:Olyan magas Gerard mint énFirefox írta: Piqué mekkora állat Sánchezhez képest![]()
Sánchez: 168cm
Piqué: 192cm
Olyan magas Gerard mint énFirefox írta: Piqué mekkora állat Sánchezhez képest
Vilanova nagyon elcsodálkozik, amikor Alexis leteszi a gépet.Bogyó írta:http://www.youtube.com/watch?v=mSW0W402XHg És ez is megérkezett.
Kupák nyerése, egyéni címek nyerése szerintem.bence-barca írta:Amúgy azt lehet tudni, hogy a további 11.5 m mire vonatkozik? Mi(ke)t kell teljesítenie ahhoz, h azt az összeget is kifizessük?
Piqué mekkora állat Sánchezhez képestTalma írta:Közben érkeznek hivatalos honlapra is a képek:
maki írta:Az utolsó kép alapján van félnivalócsababarca írta:
Amúgy meg jó lenne ha nem buzisba húzná fel a sportszárat majd meccseken
Firefox írta:Akkor csak volt dekázás?
Odabasz ez a toon videó, jót röhögtem...Bogyó írta:http://www.youtube.com/watch?v=mSW0W402XHg És ez is megérkezett.
Varatrix írta:Alexis Alejandro Sánchez
Javier Alejandro Mascherano
Gabriel Alejandro Milito
Még, hogy Shakira a Barcás? Lady Gaga be sem telik a srácokkal.