Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még nem láttam, és mivel nem vagyok telítve horror témában, lehet, hogy meglesem. Egynek jó lesz.visca el barca írta:tegnap meglestem.Stalkyard írta:Horror: Stake Land
merő unalom. ugyanolyan mint az össze többi zombis film, igaz itt vámpírokkal.
vmi ujat kitalálhatnanak, mert ez a jussunk el a-ból b-be, ahol a megváltás meg a nyugalom van, már nagyon gáz.
tegnap meglestem.Stalkyard írta:Horror: Stake Land
Besírósan jó. Az eddigi 4 évad minden részét láttam már és nagyooon király:D Csak ajánlani tudom de szvsz a 3-4 évadot felirattal nézzétek mindenképp:) Sajnos azokhoz elvileg nem lesz szinkron csinálva mert nem volt nagy nézettsége a sorozatnak a TV-ben:(Sanama írta:Big Bang Theoryt nézi valaki?
Elég érdekes volt az első pár rész,de egyre jobb
Valóban sorry, nem sárgáztam, pótoltam!gergo9 írta:Picit spoileres.Bob_Marley írta:.........
Bizony, jobban figyelhetnél az ilyesmikre. Nem egy kezdő, figyelmetlen tag vagy. Bár most az voltál.
LegeslegjobbSanama írta:Big Bang Theoryt nézi valaki?
Elég érdekes volt az első pár rész,de egyre jobb
De úgy tűnik itthon nem fogják vetíteni a mozibanIlúvatar írta:aztakumma nem semmi stáblista o.Obence-barca írta:http://filmbuzi.hu/archives/2011/07/26/ ... -elozetes/
Ez a film most nagyon elkezdett izgatni, nagyon várom!
Zachary Quinto, Kevin Spacey, Paul Bettany, Jeremy Irons, Penn Badgley, Simon Baker, Demi Moore, Stanley Tucci.
must see it!
aztakumma nem semmi stáblista o.Obence-barca írta:http://filmbuzi.hu/archives/2011/07/26/ ... -elozetes/
Ez a film most nagyon elkezdett izgatni, nagyon várom!
Abszolút az utolsóra vágyomvisca el barca írta:ultrasur írta:Kedves Eurobarcás filmes forumozók.
Nagy felelősséggel járó döntésbe kérnék segítséget.
Az alábbiak közül melyik eddig általam nem látott film remek művet nézzem meg ma.
1. Közönséges bűnözők
-Ezt mintha láttam volna csak kaki volt a felirat.-
2.A belső tenger
3.Mielőtt leszáll az éj
4.Holtidő
5.El Maquinista -a gépész-
Ez a legszimpatikusabb.
a before night fallst nem láttam még, a holtidő az joval gyengebb mint a többi, a maradék három viszont tökéletes alkotás. igaz mindegyik teljesen más tipusu film.
ha egy faxa drámát akarsz amin el lehet gondolkodni, akkor belso tenger
ha egy igazi klasszikust akkor usual suspects
ha meg egy iszonyatosan nyomazsto, de oriasi moviet akkor a gépészt
mind3 10/10-es film!
ultrasur írta:Kedves Eurobarcás filmes forumozók.
Nagy felelősséggel járó döntésbe kérnék segítséget.
Az alábbiak közül melyik eddig általam nem látott film remek művet nézzem meg ma.
1. Közönséges bűnözők
-Ezt mintha láttam volna csak kaki volt a felirat.-
2.A belső tenger
3.Mielőtt leszáll az éj
4.Holtidő
Ez a legszimpatikusabb.
OK!Stalkyard írta:Én ezt ajánlom. Pont nemrég néztem meg, elég jó kis film. Bale pedig az egyik kedvenc színészem. Úgyhogy ezt nézd, különben baj lesz!ultrasur írta:
Én ezt ajánlom. Pont nemrég néztem meg, elég jó kis film. Bale pedig az egyik kedvenc színészem. Úgyhogy ezt nézd, különben baj lesz!ultrasur írta:
Mindenképpen a Közönséges bűnözőket! Azért, mert az az abszolút kedvenc filmem, meg, mert a többit nem láttam.ultrasur írta:...
Meg lettem győzve.kanty írta:Utolsót láttam, nem bántam meg, h megnéztem, sőt. Bale miatt is érdemes megnézni, de nem csak Bale remek, hanem úgy összességében az egész film rendbe van.ultrasur írta: