Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Undertaker gyakorlatilag már nyugdíjas, a következő Wrestlemanian TALÁN még visszatér egy meccsre. De nincs jó állapotban, ez látszott rajta a HHH ellenni meccs után, és a felesége(Michelle McCool) is azért hagyta ott a szervezetet, h vele lehessen. Hogy pontosan mi baja van, senki nem tudja, azt biztos, h a csípőjével és a vállával már eddig is komoly problémákat voltak, de olyan pletykákat is lehetett hallani, h infarktusa volt a WM után. Persze, ez valószínűleg nem igaz, bár ahogy kinézett ot Taker...hát nem tudom.miihii írta:Mostanában egyre jobban rákattanok megint a pankrációra.Most is épp azt csekkolom a Viasat6-on,ahol elég sokat nyomják.Óriási a műsor,a show és nagyon komoly,amit előadnak a srácok.Főleg a mexikói ugrabugrák,Sin Cara meg Rey M.Cenát nagyon bírom,meg tetszik a bevonulózenéje
R-Truth egy állat,nagy arc
Durva 6fős tag-team meccs jön: Cena,A-Ry,Orton vs. Miz,R-Truth,Christian
![]()
Ha valaki tudja,akkor a Halott emberrel mi van?Undertaker volt gyerekkoromban is a kedvencem,de a WrestleMAnia győzelme óta nem láttam sztem képernyőn.
socio66 írta:nem hiszem hogy felfejlődött volna hozzánk bárki is.
nem lógunk ki olyan magasan a mezőnyből,mint athén idejében,de olyan válogatottat továbbra sem tudsz mondani ahonnan háromnál több játékos beférne a mi keretünkbe.
a szerbek és újabban az olaszok,montenegróiak azért tudnak pariban lenni,mert a bírók engedik nekik a brutalitástú
socio66 írta:hülyeség az egész.
nem értek hozzá,de szerintem rosszul időzítették a formát az úszóknál.visca el barca írta: cseh lackó teljesen kifingott, meg ugy az egesz brigadén nem tudom mi van velünk, de ugy elrohan mellettünk szinte minden élsportban a világ, hogy hihetetlen...
olimpián, jurta jó lesz egy éremre 200 mellen és annyi. cseh laci mentálisan sztem teljesen ki van (risztov..), kis gergó vmleiyk hosszútavon talán összeuszik egy bronzot és ennyi... nem tudom jakabossal is mi van...
leírhatod nyugodtan a véleményedetet, az még nem vitatkozáskrampusz írta:inkább nem akarok veled vitatkozni,játszom ezt a "szép "sportot"",de vmi kezd eltörni ezek után végleg......visca el barca írta:ma csak magunkat okolhatjuk a vereségért, a két csalodott csapat közül mi voltunk a csalodottabbak. igazabol leszartuk az egeszet a mecss 3/4-ében...
visca el barca írta:ma csak magunkat okolhatjuk a vereségért, a két csalodott csapat közül mi voltunk a csalodottabbak. igazabol leszartuk az egeszet a mecss 3/4-ében...