Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyet értek veled. Már a DVTK elleni meccs után is úgy voltam, hogy egy időre elég a Fradiból, de azért megnéztem a mostani meccset.FtcSikiHun írta: Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Ez SZÉGYEN amit ezek a pályán művelnek, egy 5 méteres passzt nem tudnak adni, labdakezelés felejtős, ziccerünk nem volt. Ottennek kellett feljönni k.pályára, hogy legyen két lövésünk. Két hétig biztos nem nézek Fradi meccset.
Nem a Debrecen volt jó, mi voltunk hihetetlenül szrok.
Otten, Grúz és Csizmadia nem volt rossz, de a többi hányadék. Bocsánat a szóhasználatért, de ez van.
9 pontból 2, büszkék lehetnek.
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?kamaj írta:Erős Fradi ez, esélyes a dobogó
Komolyan mondom, csodálom a Kaposvárt. Tök névtelen játékosokkal, mindig új kerettel, az élmezőnybe végeznek. És úgy néz ki, hogy megint találtak egy jó csatárt.L.Messi 10 írta:Bajnokverés, bajnokverés!Szép volt fiúk! Aki nem látta, az nézze vissza a Kaposvár-Videotont, megéri. Perics pedig egy félisten!
A pólósoknál is a Görög bíró pfff.....Lionel85 írta:Szünetben 1-1-re áll a Paks, a játékvezető jóindulatának köszönhetően egyenlítettek a skótok. Olyan szituért kapott tizit a Hearts, amiből 50000 van egy meccsen... Nekik most van idegenben rúgott góljuk, de remélem nem adják fel a paksiak és tisztes eredmény érnek el!
Pedig az volt a lényeg, mert onnan kezdte elveszíteni a bíró az irányítást a meccs fölött. Utolsóként mehetett kapura, lerántották és csak egy sárga járt érte...csababarca írta:Jó mindegy, az egész társaság nevetett ezen a két jelenet,plusz a fradi drukker haverom is azt mondta erre a két esetre,hogy "ugyanmár".
Oláh lerántását nem láttam.
Csabi nézd meg a meccset iscsababarca írta:Most néztem meg a DVTK meccs összefoglalóját.
Amit ez a bíró megengedett magának a két abszolút jogtalan,nevetséges kiállítással, az csak a fradi pályán lehetséges.
Ha ilyenekért kiállítanak embereket,akkor minden meccset 4-5 ember fejezné be.
Oláh utolsó emberes lerántása?csababarca írta:Most néztem meg a DVTK meccs összefoglalóját.
Amit ez a bíró megengedett magának a két abszolút jogtalan,nevetséges kiállítással, az csak a fradi pályán lehetséges.
Ha ilyenekért kiállítanak embereket,akkor minden meccset 4-5 ember fejezné be.