A Magyar Barca!
-
- Director del Fútbol
Ja és még valamit, illetve valakit elfelejtettem megemlíteni, akit azért érdemes, hiszen eljött annak ellenére, hogy (sajnos) nem tagja a bajnokság keretének, ő: MUCSI!!! Köszönjük, hogy eljöttél, és személyeddel növelted az est fényét, kár hogy gyakrabban nem láthatunk szerdánként. Túlzás nélkül mondhatom, hogy hosszú távon nagyon hasznos lenne a játékod a középpályán, illetve elől!!!
A Jaxy témához meg annyit, hogy szerintem az István, illetve Zsoltika sem akarta megbántani őt, ha mégis így tettek, akkor elnézést fognak kérni! Jaxynak tényleg csak egy nagy-nagy köszönöm jár, és hiába minden negatív kritika gondolni csak kettőre szabad: 1. NYETÜNK! 2. A meccs végén káprázatos bravúrokat mutatott be, ami visszagondolva akár a 3 pontot is jelenthette számunkra!!!
Minden másról felesleges beszélni...
A Jaxy témához meg annyit, hogy szerintem az István, illetve Zsoltika sem akarta megbántani őt, ha mégis így tettek, akkor elnézést fognak kérni! Jaxynak tényleg csak egy nagy-nagy köszönöm jár, és hiába minden negatív kritika gondolni csak kettőre szabad: 1. NYETÜNK! 2. A meccs végén káprázatos bravúrokat mutatott be, ami visszagondolva akár a 3 pontot is jelenthette számunkra!!!
Minden másról felesleges beszélni...
"Més Cuen un Club"
István!
Vita nincs, legközelebb megmutathatja Zsolti, azt követően pedig Te, hogy hogyan kell a kapuban helytállni!
üdv
gnorbert
Vita nincs, legközelebb megmutathatja Zsolti, azt követően pedig Te, hogy hogyan kell a kapuban helytállni!
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
- deffent
- Jugador d'estrella
Norbi!
Valószínűleg igazad van, de szerintem semmi bántót nem írtunk, úgyhogy túlzás volt ez a lecsesző hozzászólás. Hálásak vagyunk Jaksynak, hogy beállt, ezt ő is tudja. Szerintem a Jaksy jó fej és nem sértődik meg ezeken, mert csak a tényeket írtuk le. A potya az potya, természetes dolog, hogy csak az kap ilyet, aki vállalja, hogy beáll védeni. Ezen nincs is vita.
Győztünk tegnap, úgyhogy nincs miről beszélni!
Egyébként meg tök jól védett a Jaksy, nem csak önmagához képest, hanem egyébként is és legyen ez a végszó!
Valószínűleg igazad van, de szerintem semmi bántót nem írtunk, úgyhogy túlzás volt ez a lecsesző hozzászólás. Hálásak vagyunk Jaksynak, hogy beállt, ezt ő is tudja. Szerintem a Jaksy jó fej és nem sértődik meg ezeken, mert csak a tényeket írtuk le. A potya az potya, természetes dolog, hogy csak az kap ilyet, aki vállalja, hogy beáll védeni. Ezen nincs is vita.
Győztünk tegnap, úgyhogy nincs miről beszélni!
Egyébként meg tök jól védett a Jaksy, nem csak önmagához képest, hanem egyébként is és legyen ez a végszó!
Hello HFCB!
Itt az ideje, hogy helyre tegyem azokat akik a "...ha lett volna kapusunk, másképp lett volna...", meg "...potyagólókat szedett be...", stb. hozzászólásokat írják!!
Zsolti és István!
Ha legközelebb (bármikor) nem lesz kapusunk, a lehetőség a Tiétek! Sorrendben (ahogy írtatok) először a Zsolti, másodszor az István állhat be a kapuba - egész meccsre!!!!
Az sem érdekel hogy a "lesajnálós" megjegyzések mellett ott volt a "...bravúrjai is voltak..." szöveg!
Nem először fordul elő, hogy a Jaxy beáll a kapuba, és csak a hiszti megy, hogy ilyen "bevédései" vannak, meg olyanok..., ebből elég!!! Lehet megmutatni hogy hogyan kell (jobban) csinálni!!
BÁRKI aki a kapuba áll, vagy a Csapatunk tagja NEM KAPHAT NEGATÍVUMOKAT A TÁRSAITÓL értsétek már meg végre!
Egy jó játékos CSAPATJÁTÉKOS, és segíti, nem pedig elbizonytalanítja a társait!
Most pedig a kellemesebb híreink következnek:
Gratulálok a tegnapi teljesítményhez, mindenképpen sikeres meccs volt!
Kiemelném a Zsoltit, aki a góljain kívül győzelemre vezette a Csapatot remek passzaival, ill. Silvanust, aki belőtte a jó passzokat!
Nem utolsó sorban pedig Jaxyt aki beállt a kapuba!
Másik jó hír: Marcinak ill. Melkornak köszönhetően VAN KAPUSUNK A TÉLI BAJNOKSÁGRA!!!
üdv
gnorbert
Itt az ideje, hogy helyre tegyem azokat akik a "...ha lett volna kapusunk, másképp lett volna...", meg "...potyagólókat szedett be...", stb. hozzászólásokat írják!!
Zsolti és István!
Ha legközelebb (bármikor) nem lesz kapusunk, a lehetőség a Tiétek! Sorrendben (ahogy írtatok) először a Zsolti, másodszor az István állhat be a kapuba - egész meccsre!!!!
Az sem érdekel hogy a "lesajnálós" megjegyzések mellett ott volt a "...bravúrjai is voltak..." szöveg!
Nem először fordul elő, hogy a Jaxy beáll a kapuba, és csak a hiszti megy, hogy ilyen "bevédései" vannak, meg olyanok..., ebből elég!!! Lehet megmutatni hogy hogyan kell (jobban) csinálni!!
BÁRKI aki a kapuba áll, vagy a Csapatunk tagja NEM KAPHAT NEGATÍVUMOKAT A TÁRSAITÓL értsétek már meg végre!
Egy jó játékos CSAPATJÁTÉKOS, és segíti, nem pedig elbizonytalanítja a társait!
Most pedig a kellemesebb híreink következnek:
Gratulálok a tegnapi teljesítményhez, mindenképpen sikeres meccs volt!
Kiemelném a Zsoltit, aki a góljain kívül győzelemre vezette a Csapatot remek passzaival, ill. Silvanust, aki belőtte a jó passzokat!
Nem utolsó sorban pedig Jaxyt aki beállt a kapuba!
Másik jó hír: Marcinak ill. Melkornak köszönhetően VAN KAPUSUNK A TÉLI BAJNOKSÁGRA!!!
üdv
gnorbert
- deffent
- Jugador d'estrella
Azért értünk hozzá, hogy kell egy sima meccset izgalmassá tenni.
Az első kapott gól sajnos az enyém volt, mert nem fogtam szorosan az embert és befejelte a megpattanó szabadrúgást.
A 2. és 3. kapott gól a Jaksyé volt, sőt a másodiknál bent sem volt a labda teljes terjedelmével. A negyedikre nem is emlékszem, az ötödiknél meg üresen lőhett kapura az ellenfél.
Amikor 4-5-nél kaptak egy szabadrúgást a büntetőterület vonaláról, már bent láttam a 6. gólt. A Bercyvel beszéltük is, hogy itt az újabb gól. Aztán megúsztunk vagy 3 kapufát, meg egy csomó helyzetet és a fordulópont a 5-5-ös egyenlítő gólunk volt. Ezután beindult a henger!
Silva és Zsolti különösen jók voltak, de mindenki jól játszott. Jaksy ugyan kapott potyákat, de fogott meg olyanokat is, ami bravúr volt tőle, a vége felé pedig egy csomószor mentett lábbal kifutva veszélyes helyzetben, úgyhogy ő is megérdemli a dicséretet.
Az első kapott gól sajnos az enyém volt, mert nem fogtam szorosan az embert és befejelte a megpattanó szabadrúgást.
A 2. és 3. kapott gól a Jaksyé volt, sőt a másodiknál bent sem volt a labda teljes terjedelmével. A negyedikre nem is emlékszem, az ötödiknél meg üresen lőhett kapura az ellenfél.
Amikor 4-5-nél kaptak egy szabadrúgást a büntetőterület vonaláról, már bent láttam a 6. gólt. A Bercyvel beszéltük is, hogy itt az újabb gól. Aztán megúsztunk vagy 3 kapufát, meg egy csomó helyzetet és a fordulópont a 5-5-ös egyenlítő gólunk volt. Ezután beindult a henger!
Silva és Zsolti különösen jók voltak, de mindenki jól játszott. Jaksy ugyan kapott potyákat, de fogott meg olyanokat is, ami bravúr volt tőle, a vége felé pedig egy csomószor mentett lábbal kifutva veszélyes helyzetben, úgyhogy ő is megérdemli a dicséretet.
-
- Director del Fútbol
Köszönöm, de ehhez egy csapat kellett!!! Méghozzá TI!!! Zsoltika pedig szokás szerint megint VILLOGOTT, 2 gól, 2-3 gólpassz...barcafan írta:Silvaén tovább megyek
szerintem ha a "nagy" csapatnak megy akkor megy nekünk is
amikor a nagy Barca nyert akkor csak 3:2es meg ilyen szoros vereségeink voltak, tegnap nyertek 5:0ra és mi is nyertünk, igaz, h mi hamarabb
na azért nem akarom elrontani az örömödet, télleg nagyon nagy volt a mesterhármasod
![]()
![]()
GRATULÁLOK
![]()
![]()
és Zsoltinak is, sztem mostanában szerdán neki se nagyon ment... atyaég, ha szerdán így nyomtátok akkor szombaton mi lesz
![]()
![]()
![]()

FORCÁ H.F.C.B.

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Srácok kezdem azt hinni, hogy én valami féle szimbiózisban élek Eto'o-val, vagy nem?!...
Mikor nem met neki, és kihagyta a sok-sok 100%-os ziccert, nekem se ment nagyon a játék, de kb. 2-3 hete megrázta magát a srác, és elkezdte gyártani a gólokat, szinte mindent belő, MA PEDIG MESTERHÁRMASNÁL TART A PANA ELLEN, és én is MESTERHÁRMAST LŐTTEM MA, no meg az edzések is jobban csúsznak...
Ha így megy tovább, akkor elégedett leszek, ÉS NAGY-NAGY GRATULA A CSAPATNAK A GYŐZELEMÉRT, megérdemeltük, MINDENKI NAGY VOLT MA, végre felnőttünk a feladathoz!!!
Mikor nem met neki, és kihagyta a sok-sok 100%-os ziccert, nekem se ment nagyon a játék, de kb. 2-3 hete megrázta magát a srác, és elkezdte gyártani a gólokat, szinte mindent belő, MA PEDIG MESTERHÁRMASNÁL TART A PANA ELLEN, és én is MESTERHÁRMAST LŐTTEM MA, no meg az edzések is jobban csúsznak...

Ha így megy tovább, akkor elégedett leszek, ÉS NAGY-NAGY GRATULA A CSAPATNAK A GYŐZELEMÉRT, megérdemeltük, MINDENKI NAGY VOLT MA, végre felnőttünk a feladathoz!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Ahoi
VÉGRE GYŐŐŐŐŐŐŐZELEM
8-6 ide jeeee
A győzelem ellenére nem mehetek/mehetünk el szó nélkül hogy 4-0-ról 4-5-re feljöttek(nyílván ha van kapus ez nem történik meg,és simán nyerünk elvileg ,DE nem fikázni akarok,mert Jaksy nem kapus,örüljünk hogy egyáltalán beállt,és a végén még bravúrjai is voltak)
,szerencsére jól sült el a dolog a végén!!!Izgalmas meccs volt,enyhén szólva
de lényeg hogy NYERTÜNK
FORCA BARCA FORCA EUROBARCA
VÉGRE GYŐŐŐŐŐŐŐZELEM

FORCA BARCA FORCA EUROBARCA

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Bercy írta:egy kezeden??? király!!!barcafan írta:nem 10 vanBercy írta: Végül is mindegy, hogy egy újjamat kell-e műteni vagy mind az ötöt![]()
![]()
![]()
![]()
és a személyidben az van benne, hogy születési hely:
CSERNOBIL???![]()
![]()

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
egy kezeden??? király!!!barcafan írta:nem 10 vanBercy írta: Végül is mindegy, hogy egy újjamat kell-e műteni vagy mind az ötöt![]()
![]()
![]()
![]()
és a személyidben az van benne, hogy születési hely:
CSERNOBIL???

-
- Entrenador del Barça
Hát ez egy nyerhető meccs!!!Több alapemberünk is hiányozni fog(már megint) így azért nehezebb lesz!!Remélem azért Jaksy tud jönni,mert közülünk leginkább ő tud védeni!!Nem baj,úgy kell felmenni a pályára hogy NYERÜNK VÉGRE 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Ismervén Silva és köztem húzódó viszonyt csak ennyit tennék hozzá:Silvanus írta:Hát a jelek szerint lemondta a mai fellépést Gergő, Pali, Cory, és Zoli, ami eleve érdekessé teheti a mai meccs végkimenetelét, minden esetre én azt mondom: HAJRÁ H.F.C.B.!!! Kell a győzelem!!!
Kapus cuccom sajna nincs, de komolyan mondom, hogy ha (nagyon-nagyon) kell, akkor én szívesen beállok védeni, mert azért annyira nem áll messze tőlem a dolog, csak rá kell készülnöm!!! Tényleg... néha talán villantok is szombatonként, észrevette már valaki?Azért Miki atombombái közül fogtam 1-2-t, pedig azok nem semmi lövések... Persze ha rám szorulna a csapat, akkor felvetődik a kérdés, hogy ki támogatja elől Ronaldinho17-et??? Én futnék ki a kapuból??? Kidobom, előrefutok, mellel megszelídítem, majd egy kényszerítő után bummmmmm... GÓÓÓLL!!!!
Na jó, döntsenek a döntéshozók...
NO COMMENT!!!

-
- Director del Fútbol
Hát a jelek szerint lemondta a mai fellépést Gergő, Pali, Cory, és Zoli, ami eleve érdekessé teheti a mai meccs végkimenetelét, minden esetre én azt mondom: HAJRÁ H.F.C.B.!!! Kell a győzelem!!!
Kapus cuccom sajna nincs, de komolyan mondom, hogy ha (nagyon-nagyon) kell, akkor én szívesen beállok védeni, mert azért annyira nem áll messze tőlem a dolog, csak rá kell készülnöm!!! Tényleg... néha talán villantok is szombatonként, észrevette már valaki?
Azért Miki atombombái közül fogtam 1-2-t, pedig azok nem semmi lövések... Persze ha rám szorulna a csapat, akkor felvetődik a kérdés, hogy ki támogatja elől Ronaldinho17-et??? Én futnék ki a kapuból??? Kidobom, előrefutok, mellel megszelídítem, majd egy kényszerítő után bummmmmm... GÓÓÓLL!!!! 
Kapus cuccom sajna nincs, de komolyan mondom, hogy ha (nagyon-nagyon) kell, akkor én szívesen beállok védeni, mert azért annyira nem áll messze tőlem a dolog, csak rá kell készülnöm!!! Tényleg... néha talán villantok is szombatonként, észrevette már valaki?

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Végül is mindegy, hogy egy újjamat kell-e műteni vagy mind az ötötgnorbert írta:Hello Bercy!
Hát..., ha én kerülök be végül a kapuba..., na az érdekes lesz (számomra legalábbis)!
Vagy vállalod?
üdv
gnorbert

A kapus dolog nekem tetszik, mármint, hogy Te leszel az.
Hogy legyen sikerélményem lehet, hogy én is lővök párat kapunkra

Hello Bercy!
Hát..., ha én kerülök be végül a kapuba..., na az érdekes lesz (számomra legalábbis)!
Vagy vállalod
?
üdv
gnorbert
Vagy vállalod

üdv
gnorbert
-
- Entrenador del Barça
Miért is lesz érdekes???gnorbert írta:Sziasztok!
Íme a jelenlegi (tehát mindig nem végleges) mai keret:
Kapus:
1. Jaxy (vagy ha nem vállalja ill. nem ér oda időben akkor hmmm...én...?)
Védők:
2. Melkor
3. Bercy
4. Marci
5. Deffent
Középpálya:
6. Mehrlin
7. Gábor Nr.2
8. Boogess
9. Jaxy / gnorbert
Támadók:
10. Silvanus
11. Ronaldinho17
Érdekes lesz!
üdv
gnorbert
ui: légyszíves hozzon valaki (védésre alkalmas) kesztyűt!! köszi
Sziasztok!
Kapus:
Védők:
2. Melkor
3. Bercy
4. Marci
5. Deffent
Középpálya:
6. Mehrlin
7. Gábor Nr.2
8. Boogess
9. Jaxy / gnorbert
Támadók:
10. Silvanus
11. Ronaldinho17
Érdekes lesz!
üdv
gnorbert
Kapus:
Védők:
2. Melkor
3. Bercy
4. Marci
5. Deffent
Középpálya:
6. Mehrlin
7. Gábor Nr.2
8. Boogess
9. Jaxy / gnorbert
Támadók:
10. Silvanus
11. Ronaldinho17
Érdekes lesz!
üdv
gnorbert