Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm, de ehhez egy csapat kellett!!! Méghozzá TI!!! Zsoltika pedig szokás szerint megint VILLOGOTT, 2 gól, 2-3 gólpassz...barcafan írta:Silvaén tovább megyek
szerintem ha a "nagy" csapatnak megy akkor megy nekünk is
amikor a nagy Barca nyert akkor csak 3:2es meg ilyen szoros vereségeink voltak, tegnap nyertek 5:0ra és mi is nyertünk, igaz, h mi hamarabb
na azért nem akarom elrontani az örömödet, télleg nagyon nagy volt a mesterhármasod
![]()
![]()
GRATULÁLOK
![]()
![]()
és Zsoltinak is, sztem mostanában szerdán neki se nagyon ment... atyaég, ha szerdán így nyomtátok akkor szombaton mi lesz
![]()
![]()
![]()
Bercy írta:egy kezeden??? király!!!barcafan írta:nem 10 vanBercy írta: Végül is mindegy, hogy egy újjamat kell-e műteni vagy mind az ötöt![]()
![]()
![]()
![]()
és a személyidben az van benne, hogy születési hely:
CSERNOBIL???![]()
![]()
egy kezeden??? király!!!barcafan írta:nem 10 vanBercy írta: Végül is mindegy, hogy egy újjamat kell-e műteni vagy mind az ötöt![]()
![]()
![]()
![]()
Ismervén Silva és köztem húzódó viszonyt csak ennyit tennék hozzá:Silvanus írta:Hát a jelek szerint lemondta a mai fellépést Gergő, Pali, Cory, és Zoli, ami eleve érdekessé teheti a mai meccs végkimenetelét, minden esetre én azt mondom: HAJRÁ H.F.C.B.!!! Kell a győzelem!!!
Kapus cuccom sajna nincs, de komolyan mondom, hogy ha (nagyon-nagyon) kell, akkor én szívesen beállok védeni, mert azért annyira nem áll messze tőlem a dolog, csak rá kell készülnöm!!! Tényleg... néha talán villantok is szombatonként, észrevette már valaki?Azért Miki atombombái közül fogtam 1-2-t, pedig azok nem semmi lövések... Persze ha rám szorulna a csapat, akkor felvetődik a kérdés, hogy ki támogatja elől Ronaldinho17-et??? Én futnék ki a kapuból??? Kidobom, előrefutok, mellel megszelídítem, majd egy kényszerítő után bummmmmm... GÓÓÓLL!!!!
Na jó, döntsenek a döntéshozók...
Végül is mindegy, hogy egy újjamat kell-e műteni vagy mind az ötötgnorbert írta:Hello Bercy!
Hát..., ha én kerülök be végül a kapuba..., na az érdekes lesz (számomra legalábbis)!
Vagy vállalod?
üdv
gnorbert
Miért is lesz érdekes???gnorbert írta:Sziasztok!
Íme a jelenlegi (tehát mindig nem végleges) mai keret:
Kapus:
1. Jaxy (vagy ha nem vállalja ill. nem ér oda időben akkor hmmm...én...?)
Védők:
2. Melkor
3. Bercy
4. Marci
5. Deffent
Középpálya:
6. Mehrlin
7. Gábor Nr.2
8. Boogess
9. Jaxy / gnorbert
Támadók:
10. Silvanus