Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezeket azért kivenném a felsorolásból, egyrészt mert a Batman eleve trilógiának volt tervezve (mondjuk alapból reboot, de kit érdekel, ha ez ilyen jól sikerült), a Bourne 4 meg már évtizedek óta megvan könyvben, szóval ez se a producereknek jutott most eszébemessideco írta: Batman 3, Bourne 4
Az új 4. részben a régi szereplők lesznek,akik az első 3-ban is szerepeltek.LM10 írta: Amerikai Pitéből már 7 is van
A pénzcsinálás dolog bejött, minden idők bevételi listáján a 6.!! helyet foglalja el...Fecooo írta:a 4. részt csak azért készítették el, mert nem tudtak már újat kitalálni... (ha észrevettétek, akkor 2011 a folytatások éve eddig...)
tehát csak a pénzcsinálás és a fantáziahiány motiválta a Disney-t, h új trilógiát indítson Jack Sparrow-val... megjegyzem: szerintem
vagy remake-ek (pókember, amerika kapitány, stb...) vagy folytatások(nem kell sorolni...) , vagy számítógép-animációs feldolgozások (maci laci, hupikék törpikék és hasonlók...), ez a trend figyelhető meg
és ezekkel szemben egy Cannes-ban Arany Pálmát nyert filmnek nincs esélye, így nem is hozzák be a Tree of Life-ot a mozikba.Fecooo írta:vagy remake-ek (pókember, amerika kapitány, stb...) vagy folytatások(nem kell sorolni...) , vagy számítógép-animációs feldolgozások (maci laci, hupikék törpikék és hasonlók...), ez a trend figyelhető meg
szerk.: na látom nem csak én olvasom a madridistátmadridista.hu-n raisen írta:Nemzet aranya 3, Szellemlovas 2, Amerikai pite 4, Bad boys 3, Batman 3, Bourne 4, Cloverfield 2, Die hard 5, District 9 2, Éjszaka a múzeumban 3, G.I. Joe 2, Ha/Ver 2, Hitman 2, Horrorra akadva 5, James Bond 23, Kaptár 5, Kör 3, Mad max 4, Madagaszkár 3, Man in Black 3, Villámtolvaj 2, Pókember 4, Rambo 5, Riddick 3, Sin city 2, Star trek 2, Step up 4, Terminátor 5, Expendables 2, Titánok harca 2, Underworld 4, X-akták 3, X-men Farkas 2, Zombieland 2
Amerikai Pitéből már 7 is vanmessideco írta:S még jövőre még több...
Nemzet aranya 3, Szellemlovas 2, Amerikai pite 4, Bad boys 3, Batman 3, Bourne 4, Cloverfield 2, Die hard 5, District 9 2, Éjszaka a múzeumban 3, G.I. Joe 2, Ha/Ver 2, Hitman 2, Horrorra akadva 5, James Bond 23, Kaptár 5, Kör 3, Mad max 4, Madagaszkár 3, Man in Black 3, Villámtolvaj 2, Pókember 4, Rambo 5, Riddick 3, Sin city 2, Star trek 2, Step up 4, Terminátor 5, Expendables 2, Titánok harca 2, Underworld 4, X-akták 3, X-men Farkas 2, Zombieland 2
Stb...
Az utolsó mondatot hogy érted?Fecooo írta:visca el barca írta:tegnap mivel elég fos hangulatomban voltam gondoltam nézek vmi agyatlan filmet, így mivel nem láttam még, a karib tenger kalozai 3. részére esett a választás.
néztem ugy 45 percet, azután rájöttem h vhogy semmit nem értek a történetből, aztán nagy nehezen rájöttem, hogy a 2. részt sem láttam
ugyhogy gyorsan megnéztem azt, majd a 3-at
a 2. rész marha jó volt, sztem jobb mint az első, azt nagyon élveztem, viszont sztem a 3. már joval gyengébb az első kettőnél.
ha van már normalis verzioban a 4.-ből, ma azt is meglesem, bár allitolag nagyon gyyenge.
nekem a trilógia összes része tetszik, viszont a 4. sajnos tényleg gyenge lett
már előre félek a folytatástól... mert sajnos a pénz nagy úr, így a 4. rész egy új trilógia első darabja volt
nekem a trilógia összes része tetszik, viszont a 4. sajnos tényleg gyenge lettvisca el barca írta:tegnap mivel elég fos hangulatomban voltam gondoltam nézek vmi agyatlan filmet, így mivel nem láttam még, a karib tenger kalozai 3. részére esett a választás.
néztem ugy 45 percet, azután rájöttem h vhogy semmit nem értek a történetből, aztán nagy nehezen rájöttem, hogy a 2. részt sem láttam
ugyhogy gyorsan megnéztem azt, majd a 3-at
a 2. rész marha jó volt, sztem jobb mint az első, azt nagyon élveztem, viszont sztem a 3. már joval gyengébb az első kettőnél.
ha van már normalis verzioban a 4.-ből, ma azt is meglesem, bár allitolag nagyon gyyenge.
Filmben néztem.chonggy írta:A Spawn-t nézte valaki? Rajzfilmben v filmben?
Mi a gondod ezzel a két filmmel?kurdt írta:Rocky. Ezt onnan lehet tudni, hogy az egyiknek csak a zenéje jó, a másikna kmég az se.messideco írta:Melyik jobb boxolós film? A dühöngő bika v. Rocky?
Rocky. Ezt onnan lehet tudni, hogy az egyiknek csak a zenéje jó, a másikna kmég az se.messideco írta:Melyik jobb boxolós film? A dühöngő bika v. Rocky?
előrehozom hátha valaki tud segíteniTT írta:segítsetek nekem srácok! nagyjából 6 évvel ezelőtt láttam ezt a filmet még kis lurkóként, megpróbálom visszaadni amire emlékszem: van egy házaspár, boldogan élnek, gyerekük is van, meg egy KUTYÁJUK. aztán az egyik nap a családfő késve és fáradtan indul haza a munkából, és az úton ha jól emlékszem elpilled egy kicsit, becsukja a szemét aztán páff neki a fának, meghalt. a család gyászol, aztán közben kiderül, hogy az apa lelke még mindig ott van közöttük, mert beleszállt a KUTYÁBA, de senki nem veszi észre pedig jeleket is próbált adni a körülötte lévőknek. ennyi maradt meg, remélem tudtok segíteni, hogy melyik film lehet ez. köszcsi
Mit értesz a bokszolós film alatt? Melyikben van több bokszjelent, melyik látványosabb, vagy, h úgy összességében melyik a jobb film? Nekem mindkettő nagyon tetszett, talán kicsivel a Rocky áll közelebb a szívemhez. Valahogy az egész story olyan meseszerű. Kezdve attől, h állítólag Stallone egy éjszaka alatt írta meg a forgatókönyvet, majd folytatva azzal, h senki sem vállalta a filmet úgy, h Stallone legyen a főszereplő, befejezve azzal, h a film hatalmas siker lett és meghozta az Oscart Sly-nak.messideco írta:Melyik jobb boxolós film? A dühöngő bika v. Rocky?
Lehet hogy újdonságot mondok,de a Walking Dead 2004-óta fut képregény formában. Ennek a sikerén felbuzdulva az AMC elhatározta hogy sorozatot készít belőle. Mivel nem voltak biztosak a fogadtatásban,óvatosan csak 6résztmekkora írta:Köszi a választ. De nem túl kevés az ? Most logika alapján minden második hónapban leadtak 45 percet ? Hát nem volt túl szoros a határidő leforgatni ( Irónia)?nagyakos91 írta:
igen, 6 részes az első évad
Amit kifelejtettem: a sorozatot nagy részben a remek főszereplő miatt érdemes nézni. Nagyon jó a karakter és a színész is, tulajdonképpen a Dr. House mellett ő a legkarakteresebb sorozatszereplő, akit eddig láttam, pedig jó páron túl vagyok(Dexter,Bauer,Scofield,Soprano...)soadroli írta:Ááá ez a kép![]()
Köszi Noname, lehet belekezdek
Én még tavaly vagy tavalyelőtt nyáron, amikor elkezdte adni a retekklub akkor megnéztem az első pár részt, de sztem baromság. Pedig én rohadtul bírom a Gyilkos Elméket.soadroli írta:Hazudj ha tudsz c. sorozatról vélemény? Érdemes elkezdeni?