Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy 2-es lemaradt a végéről!Leomessi14 írta:Szerintem ossze fog jonni!![]()
Szerintem ossze fog jonni!Barcaman14 írta:
Az észt és andorrai válogatott ellen ebben a csoportban muszáj lesz 1 pontot szerezni, ha nem nincs miről beszélni. De összességében kijelenthető jó adag szerencsére lesz szükségünk ha ki akarunk jutni Brazíliába.
Szvsz Bödének, Szűcsnek és Vargának is bőven ott a helye. Nem kéne ilyen Németh Krisztiánokkal bohóckodni.gerzsakov írta:Nem Sándor gyuriba kell gondolkodni amíg egy Tőzsér Stieber Vass nem fér oda addig felesleges minden szó! Egervári meg magyarázhat akármit ennek 3 játékosnak ott a helye!
Én nem tartom alibi embernek, na mindegy. De akkor is olyan játékosok nem kerülnek be, akiknek bőven ott van a helyük. Böde kp-ként 15 gólt lőtt. Többet, mint a csatársorunk együttvéve... És még a keretbe se kerül be. Vargát sem értem miért nincs ott.Fecooo írta:komolytalan a hsz... de ténylegSándor György
az alapanyaggal nincs gond, viszont a főszakács és a háttérből őt irányítók miatt sosem a legerősebb csapatot fogják összeállítani...
Gulácsit minden további nélkül be kéne dobni a mélyvízbe... de ilyen sándor gyuri-féle hivatásos alibimesterekre gondolni is vicc...
komolytalan a hsz... de ténylegSándor György
Hülyítették a népet, Mészöly Kálmán bácsival az élen....messideco írta:Legközelebb a 2020-as Eb![]()
Érdekes észrevétel amúgy. 2012-ben bizakodott mindenki, de nem jött össze akkor
Én inkább úgy fogalmaznék, van annyira gyenge a román csapat. Mert sztem mi lényeges nem erősödtünk, max egy kicsit. Ők viszont jelentősen gyengültek az utóbbi évekhez képest. A törökök meg nagyon kiszámíthatatlanok. Képesek oriási blamákra, de ha vérszemet kapnak, akkor nagy dolgokra képesek(2002-s VB, 2008-s EB). A selejtezőkön viszont nagyon tudnak szenvedni. Érdekes, általában nem tudnak kijutni a világeseményekre, de ha ott vannak, akkor már le is tesznek az asztalra vmit.Lionel85 írta: Ma már van olyan jó a magyar csapat, hogy megverje idehaza a románokat. Ha szoros és kemény meccsen is, de egy jó formában levő Gera vagy Dzsudzsák szerintem fogja annyira tolni a csapatot. És nem mellesleg egy ilyen meccsre tuti nem 2-3000 emberre lehet számítani. Aki anyázni akarja a szomszédokat, tuti ott lesznek.Ja, és szerintem Erdélyből is jönnek majd bíztatni a románok ellen.
döFecooo írta:remélem nem rám céloztálLionel85 írta:Csak Feri barátom meg ne lássa ezt a hsz-t mert agyvérzést kap.
remélem nem rám céloztálLionel85 írta:Csak Feri barátom meg ne lássa ezt a hsz-t mert agyvérzést kap.
Csak Feri barátom meg ne lássa ezt a hsz-t mert agyvérzést kap.Game90 írta:Törökök meg a románok sem a legjobbak mostanában, de szerintem még így is max. a 3. helyet csíphetjük meg.
Retteghet a holland védelem:
A svájci élvonal 3. fordulójában az FC Sion megszerezte második győzelmét ebben a szezonban, miután idegenben 3–0-ra legyőzte a Neuchatel Xamaxot. A győzelemben főszerepet vállalt a Sion magyar védője, Vanczák Vilmos, aki két gólt is szerzett.
Szerintem meg nincs értelme realitásról beszélnünk 1 évvel az első meccs előtt. Sok minden változhat még addig akár előnyünkre, akár hátrányunkra, és igaz ez az ellenfeleinkre is.Capon írta:Igen kb. 12-15 pontot fogunk max. szerezni ez tűnik reálisnak.
Igen kb. 12-15 pontot fogunk max. szerezni ez tűnik reálisnak.visca el barca írta:ha nagyon realisan nezzuk, akkor a megszerezhető 30 pontból lesz kb 15.Capon írta:1. Hollandia
2. Törökország
3. Románia
4. Magyarország
5. Észtország
6. Andorra
A törökök és a románok sem lennének verhetetlenek itthon, mert ez a két válogatott sem mostanában éli a fénykorát, de magunkat sem lehet túlmisztifikálni mint ahogy azt minden évben megtesszük.
andorrat oda vissza verjük, jo esetben az észteket is, és ha makunk van, akkor talán a román-török páros ellen lesz egy gyozelmunk.
ha nagyon realisan nezzuk, akkor a megszerezhető 30 pontból lesz kb 15.Capon írta:1. Hollandia
2. Törökország
3. Románia
4. Magyarország
5. Észtország
6. Andorra
A törökök és a románok sem lennének verhetetlenek itthon, mert ez a két válogatott sem mostanában éli a fénykorát, de magunkat sem lehet túlmisztifikálni mint ahogy azt minden évben megtesszük.
Hát igen.Barcaman1993 írta:Mondjak jobbat? Német Krisztián válogatott... Ez mindent elárul. Így nehéz is lesz. Böde viszont szintén nem válogatott...ultrasur írta: Legalább lehet menni a szurkolni a Román meccsre![]()
De amíg Stieber, Vass, Gosztonyi, Gulácsi, Kádár nem válogatott és Király, Fehér, Vanczák, Cvitkovics keret tag semmi nem lesz.
Mondjak jobbat? Német Krisztián válogatott... Ez mindent elárul. Így nehéz is lesz. Böde viszont szintén nem válogatott...ultrasur írta: Legalább lehet menni a szurkolni a Román meccsre![]()
De amíg Stieber, Vass, Gosztonyi, Gulácsi, Kádár nem válogatott és Király, Fehér, Vanczák, Cvitkovics keret tag semmi nem lesz.
+1Lionel85 írta:A harmadik helyért harcban leszünk a románokkal, szerintem most nem olyan erősek, hogy egyértelműen győzzenek le minket. Az észteket és Andorrát oda-vissza kell verni, aztán meglátjuk mi lesz.