szimisi írta:Persze, csak a csúnya Madrid a felelős a rossz viszonyért, ha Mourinho nem lenne, akkor kéz a kézben sétálna Ramos Xavi meleg barátaival meg Arbeloa szülinapi tortát sütne Villanak és nem a lábát törné..
Igen, szerintem sincs semmi köze a cabronozásnak, Roby Carlos kamu kiállításának az első félidőben, Busquets és társai rendkívül szimpatikus viselkedésének, Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának, az 5ösöknek a buszok hátulján.
Az elmúlt 3 év elmérgesedett viszonyának sok oka van, mindkét részről(igen, Mou is benne van), de -szigorúan az én véleményem szerint- legnagyobb részben a sorfal és a cabronozás az oka, amit egyik oldal se tudott megemészteni igazán, még ide lehet venni Figo esetét korábbról.
Milyen 3 évről beszélünk?
A 08/09es Clasicokat még úgy ültem le nézni, hogy végre egy futballünnep, most a szuperkupát úgy fogom nézni (ha egyáltalán megnézem), hogy "csak ússzuk meg sérülés nélkül, és esetleg legyen 2 kapuralövés a meccsen"
Én úgy emlékszem a 09/10es szezon során is még az elnökök még elég jól megvoltak egymással, a játékosok a futballal törődtek a verekedés és színészkedés helyett, azóta tényleg csak pár apróság történt:
-Mourinho a szezon eleje óta gyakorlatilag minden sajtótájékoztatón megragadja a lehetőséget, hogy valamivel gyalázza a Barcát (bírók, lefekszenek a csapatok)
-majd Ramos megpróbálja lehentelni Messit, és nekimegy két válogatott társának
-tavasz: Arbeloa, Marcelo taposásai, Pepe karaterúgása
-Mourinho bejelenti, hogy ő egy összeesküvés áldozata és csak az Unicef támogatása miatt (az ő csapata mennyit is adott jótékony célokra amellett, hogy évekig a mezén viselte egy ilyen szervezet nevét?), meg egy-két szövetségen belüli embernek köszönhetően jut tovább, és nem azért, mert a játékosainál Valdes is több passzt csinált, és kevesebb fantázia volt a játékukban, mint a Barátok Közt 6789. részében
Ehhez képest az, hogy valaki részegen cabronozik, vagy Robi Carlos jogtalan kiállítása semmi(te jó ég, mikor volt már az? nagyon mély nyomot hagyhatott benned...)
Nem azt mondom, hogy Xavi és Ramos kéz a kézben sétálnának, de esetleg nem egymást ütlegelnék félidőben levonulva
ez meg már akkor szánalom, hogy külön ki kell emelnem:
szimisi írta:Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának
Mégis mit kellett volna mondania? "Szerintem a kiállítás túlzás volt, mindenki ismeri Pepét, olyan ártatlan, mint a ma született bárány, semmi ártó szándék nem volt a mozdulatában"