Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak ezzel mindig az a probléma, hogy mi a könnyű meccs? Friss feljutó a Camp Nou-ban? (2-0ra kikaptunk tőlük) Levante, Zaragoza ellen is megszenvedtünk otthon.recrea írta: Simán tudja könnyebb meccseken Xavit helyettesíteni.
Mondjuk ezzel a vállalással nem segíti elő a dolgot, Pep pont azért rakja Keitát a kezdőbe, hogy ne kockáztassunk, de egy ilyen 95%os passzolgatással simán elveheti a helyétrecrea írta:Keitaban igazad van, csak alibi, mindig a mellette lévőhöz passzol, gyakorlatilag semmit nem vállal, ellenben azért Thiagoval. Ezt direkt figyeltem az Audi kupán.
Pedig úgy tűnik.sjd írta:Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy fanyalgok, de e mellé a szám mellé még kéne egy-két gólpasszt is osztania, hogy Xavi helyébe léphessen, mert ezt a passzolási pontosságot Busquets is hozza.menczel írta: Mu ellen THiago: 131 passz, 95%-os pontosság.
Persze értem, hogy az elmúlt meccseken gyakorlatilag nem volt rajta kívül senki, aki gólt lőjön, úgyhogy vegyétek úgy, hogy ezt a jövőre nézve mondtam.
szerk.: viszont Keita stabilitása itt veszti értelmét kb., 95%-kla hátrafelé passzolni Thiago is tud, max nem ütközi le az ellenfelet, de 80. percben 3-0ás vezetésnél és 65%os labdabirtoklásnál ez legyen a legnagyobb problémánk
Igen, mert Xavi serult volt es Fabregas nincs meg itt...Barcaman1993 írta:... Jelenleg nincs gond az aggodalomra. A srác nem véletlenül játszott végig a Bayern és a Mu ellen.
Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy fanyalgok, de e mellé a szám mellé még kéne egy-két gólpasszt is osztania, hogy Xavi helyébe léphessen, mert ezt a passzolási pontosságot Busquets is hozza.menczel írta: Mu ellen THiago: 131 passz, 95%-os pontosság.
Ez a két számadat egyébként brutálismenczel írta:Mu ellen THiago: 131 passz, 95%-os pontosság. Amikor Xavi [auto_cenzúra] formában van igenis le kell cserélni/nem kell játszatni. Eddig ugye Keitát tudtuk becserélni a helyére, jogos volt h inkább az öreg nyomja akárhogy is, de ez már változott.Barcaman1993 írta:
Xavi végig nyomta a szezont, volt amikor sérülten is játszott. Természetes, hogy nem tud mindig A KARMESTER 100%-on játszani. Thiago nagyon jó, de passzjátékban még nagyon sokat kell fejlődnie. Egyébként mikor pl. Xavi nincs olyan nagy formában, akkor (is) kéne őt játszatni.
Mu ellen THiago: 131 passz, 95%-os pontosság. Amikor Xavi [auto_cenzúra] formában van igenis le kell cserélni/nem kell játszatni. Eddig ugye Keitát tudtuk becserélni a helyére, jogos volt h inkább az öreg nyomja akárhogy is, de ez már változott.Barcaman1993 írta:
Xavi végig nyomta a szezont, volt amikor sérülten is játszott. Természetes, hogy nem tud mindig A KARMESTER 100%-on játszani. Thiago nagyon jó, de passzjátékban még nagyon sokat kell fejlődnie. Egyébként mikor pl. Xavi nincs olyan nagy formában, akkor (is) kéne őt játszatni.
Xavi végig nyomta a szezont, volt amikor sérülten is játszott. Természetes, hogy nem tud mindig A KARMESTER 100%-on játszani. Thiago nagyon jó, de passzjátékban még nagyon sokat kell fejlődnie. Egyébként mikor pl. Xavi nincs olyan nagy formában, akkor (is) kéne őt játszatni.kristop írta:én nem vagyok benne biztos, hogy ne tudná kiszorítani pl xavit néhány meccs erejéig. tavaly is volt olyan hullámvölgye, aminél thiago simán erőlépés lehetett volna, meg amikor sérülten játszott ugye..Barcaman1993 írta:Persze igazad van, de azért Thiago még messze nem olyan jó játékos, hogy Xavit, vagy Init kiszorítsa. Ha türelmes lesz és tud annyit várni, hogy Xavi teljesítménye annyit romoljon, hogy nála már ne legyen jobb, akkor pár év múlva kezdő is lehet.
Legutóbb te írtad nekem, akkor valahogy nem érdekelt a dolog. Csak azt várd el mással szemben amit te is megteszel.Sanama írta:Egy szóval nem említettem azt, hogy árulás,de szólj ha valahol észrevszed
én nem vagyok benne biztos, hogy ne tudná kiszorítani pl xavit néhány meccs erejéig. tavaly is volt olyan hullámvölgye, aminél thiago simán erőlépés lehetett volna, meg amikor sérülten játszott ugye..Barcaman1993 írta:Persze igazad van, de azért Thiago még messze nem olyan jó játékos, hogy Xavit, vagy Init kiszorítsa. Ha türelmes lesz és tud annyit várni, hogy Xavi teljesítménye annyit romoljon, hogy nála már ne legyen jobb, akkor pár év múlva kezdő is lehet.
Rosszul látod. Csak az elmúlt 2 hét alatt Thiago arannyal lett beöntve,hogy ő itt maradt, ő ült a sggén, stb. Hogy ő milyen lojális,meg ilyenek. Erre az apja most lenyilatkozott egy ilyetVaratrix írta:Na ja! Ez már árulás és csalódott vagy. Ezen kilehet akadni. Ráadásul úgy hogy nem Thiago mondta. Fabreagsért meg picsogtok. képmutatás semmi más....Sanama írta:Nos hát nesze neked lojalitás/hűség/eltökéltség , stb.
Azért csak más lett volna az,ha apuka azt mondja,hogy a kisfiam itt szeretné megmutatni,hogy mire képes...
Persze igazad van, de azért Thiago még messze nem olyan jó játékos, hogy Xavit, vagy Init kiszorítsa. Ha türelmes lesz és tud annyit várni, hogy Xavi teljesítménye annyit romoljon, hogy nála már ne legyen jobb, akkor pár év múlva kezdő is lehet.sjd írta:Éppen ezt mondom én is, hogy itt nem a tehetség határozza meg, hogy egy játékos mikor kap lehetőséget a csapatban, ezért nincs értelme azt mondani, hogy emiatt Thiago-t ráérünk még 23 éves koráig a padon jegelniBarcaman1993 írta:Ez a Thiago 20x ügyesebb játékos, mint Bojan. Kis túlzással.
Éppen ezt mondom én is, hogy itt nem a tehetség határozza meg, hogy egy játékos mikor kap lehetőséget a csapatban, ezért nincs értelme azt mondani, hogy emiatt Thiago-t ráérünk még 23 éves koráig a padon jegelniBarcaman1993 írta:Ez a Thiago 20x ügyesebb játékos, mint Bojan. Kis túlzással.
Messi az egy zseni volt akkor is. Bojan meg a nevető harmadik. R10 novembertől nem játszott, Eto pedig fél évig sérült volt. Ennek köszönheti, hogy akkor játszott. Nem pedig a hiperklasszis tudásának. Ez a Thiago 20x ügyesebb játékos, mint Bojan. Kis túlzással.sjd írta:Messi és Bojan meg 17 évesen....Barcaman1993 írta:Pedro és Sergio is, ha jól emlékszem 22 évesen robbantak be.
Messi és Bojan meg 17 évesen....Barcaman1993 írta:Pedro és Sergio is, ha jól emlékszem 22 évesen robbantak be.
Szerintem csak apuci nem bírja kivárni... Különben meg nem igaz, hogy nem lenne "elég" neki(k) az, hogy a világ legerősebb kp-val rendelkező csapatában folyamatos csere?! (jó, persze nem 5 percekre, de szerintem Pep is egyre több időt adna neki...) A kisebb meccseken meg szerintem tuti, hogy kezdő is lenne... Szóval, csak türelmesnek kellene lennie. (legfőképp a papának). De hát, én nem is tudom... megszakad a szívem, ha elmegy...Tocy írta:Viszont nem hinném, hogy azt a pár évet ki akarják várni, amíg Xavi lelép. Ez egyébként érthető is valahol. Most 20 éves, játszania kell, nem pedig várni még 3 évet, amíg talán kezdő lehet. De akkor is szomorú...ha meg esetleg a Realhoz igazolna...hát az meg...
Viszont nem hinném, hogy azt a pár évet ki akarják várni, amíg Xavi lelép. Ez egyébként érthető is valahol. Most 20 éves, játszania kell, nem pedig várni még 3 évet, amíg talán kezdő lehet. De akkor is szomorú...ha meg esetleg a Realhoz igazolna...hát az meg...Bogyó írta:Áááá, mi ez a baromsááág![]()
![]()
![]()
![]()
Hát nagy hülyeség volt ilyeneket nyilatkozgatnia "apucinak". Mert addig stimm, hogy a legjobbat akarja a fiának, de nem igaz, hogy annyi esze sincs, hogy ezzel csak hátráltatja Thiago-t, és nem segíti
![]()
![]()
Kb annyira kellett ez most, mint halottnak a csók...komolyan...Meg egyébként sem értem, minek ez a nagy fos.ás Fabregastól
Egyértelmű (számomra), hogy Pep mindkettőjükre számít. Kivételesen elhiszem, hogy rotálás lenne kp-án. Fel kell készülni (szép lassan) Xavi "kiöregedésére", és így gyakorlatilag Fabre-Ini- Thiago 3-as váltakozhatna a kp-án néhány éven belül. Nem értem, miért kell párhuzamot vonni, hogy ha érkezik Cesc, akkor Thiago
nyista lehetőség...
![]()
Az meg a hónap poénja, hogy Thiago a real szerelésében...![]()
Mikor született ez a kisöreg? Mert csak azt tudom elképzelni, hogy a tegnap esti szülinapi party-n felöntött a garatra, azért beszél félre...
![]()
Thiago! Nem mész te sehova, itt a helyed!