Thiago Alcántara

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.02. 21:41:44

recrea írta: Simán tudja könnyebb meccseken Xavit helyettesíteni.
Csak ezzel mindig az a probléma, hogy mi a könnyű meccs? Friss feljutó a Camp Nou-ban? (2-0ra kikaptunk tőlük) Levante, Zaragoza ellen is megszenvedtünk otthon.
Ha bejön, akkor senkinek nem lesz egy szava se, de ha egy ilyen könnyű meccsen kikapunk, akkor senki sem mentheti meg Pep-et (főleg, ha esetleg egy-két ponton múlik a bajnokság)
recrea írta:Keitaban igazad van, csak alibi, mindig a mellette lévőhöz passzol, gyakorlatilag semmit nem vállal, ellenben azért Thiagoval. Ezt direkt figyeltem az Audi kupán.
Mondjuk ezzel a vállalással nem segíti elő a dolgot, Pep pont azért rakja Keitát a kezdőbe, hogy ne kockáztassunk, de egy ilyen 95%os passzolgatással simán elveheti a helyét
Gránátvöröskékek
Barça C

2011.08.02. 20:38:49

Srácok én is úgy érzem hogy ez az apa részéről csak egy ráhatás probált lenni a vezetőségre, hogy a fia minél többet jusson játéklehetőségre.
Szerintem Thiago tartózkodik ettől a nyilatkozattól, hisz kineveltük, már a felkészülési meccseken is ha jól számolom 3 meccsen 4 gólt lőtt, és szerintem meg van hatódva hogy olyan klasszisokkal lehet egy pályán mint Messi, Xavi(nem folytatom mert sok idő lenne;)
Persze a Fabregas ügyön múlik a legtöbb, de ha Pepnek van egy kis esze amit mindnyájan tudunk hogy van, nem hagyja hogy egy ilyen játékos ne kerüljön be a rotácios kapába és én ugy vélem hogy Thiago sokat köszönhet a Barcának, és szerintem ezt nem felejti, szerintetek elmenne a legnagyobb riválishoz csak hogy 2 meccsel többet játszhasson?
Nem hiszem, nagyon szurkolok hogy hűséges maradjon, hisz brilliáns játékos válhat belőle és ezt Pep-ék is látják;)
VISCA EL BARCA
Lesy
Capitá del Barça

2011.08.02. 20:36:32

Nemtom ti hogy vagytok vele, de engem picit nyugtalanít amit Mazinho nyilatkozott. Nagy hiba lenne az elengedése...nagyobb, mint Fabregasé..
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.02. 20:34:35

A gólpasszok, gólhelyzetek teremtése hiányzik a sráctól persze, elvégre azon a poszton az lenne a lényeg. De jön az majd :) Iniesta kezdetekben mit csinált? Se sok gól, igazából gólpasszokat se adott, csak kavargatott mezőnyben, aztán mi lett belőle...meg Deco se adott egy idényben 20 gólpasszt. De ez a 95%os passzolás megszünteti Keita létjogosultságát...
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.02. 20:13:29

sjd írta:
menczel írta: Mu ellen THiago: 131 passz, 95%-os pontosság.
Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy fanyalgok, de e mellé a szám mellé még kéne egy-két gólpasszt is osztania, hogy Xavi helyébe léphessen, mert ezt a passzolási pontosságot Busquets is hozza.
Persze értem, hogy az elmúlt meccseken gyakorlatilag nem volt rajta kívül senki, aki gólt lőjön, úgyhogy vegyétek úgy, hogy ezt a jövőre nézve mondtam.

szerk.: viszont Keita stabilitása itt veszti értelmét kb., 95%-kla hátrafelé passzolni Thiago is tud, max nem ütközi le az ellenfelet, de 80. percben 3-0ás vezetésnél és 65%os labdabirtoklásnál ez legyen a legnagyobb problémánk
Pedig úgy tűnik. :P :wink:
Simán tudja könnyebb meccseken Xavit helyettesíteni.
Keitaban igazad van, csak alibi, mindig a mellette lévőhöz passzol, gyakorlatilag semmit nem vállal, ellenben azért Thiagoval. Ezt direkt figyeltem az Audi kupán.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.08.02. 18:54:42

Barcaman1993 írta:... Jelenleg nincs gond az aggodalomra. A srác nem véletlenül játszott végig a Bayern és a Mu ellen. :D
Igen, mert Xavi serult volt es Fabregas nincs meg itt... :roll: Akarhogy szamolgatok, a Xavi, Iniesta, Fabregas, Thiago negyesbol mindenkepp Thiago jonne ki a legkevesebb jatekperccel. O meg a faterja meg pont olyan tipusok, akik lesz.rjak, hogy hol jatszik, csak jatsszon minel tobbet. Ergo ha alig jatszik, elobb vagy utobb, de biztosan el fog menni. Ha idehozzuk Fabregast, en garantalom, hogy Thiagobol nem nalunk lesz befutott spiler... Szamoljunk mar, ha rendesen lennenek rotalva, az azt jelentene, hogy aranylabda top3-as jatekosoknak ki kellene hagyni minden masodik meccset, annak meg melyikuk fog orulni? :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.02. 18:33:09

menczel írta: Mu ellen THiago: 131 passz, 95%-os pontosság.
Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy fanyalgok, de e mellé a szám mellé még kéne egy-két gólpasszt is osztania, hogy Xavi helyébe léphessen, mert ezt a passzolási pontosságot Busquets is hozza.
Persze értem, hogy az elmúlt meccseken gyakorlatilag nem volt rajta kívül senki, aki gólt lőjön, úgyhogy vegyétek úgy, hogy ezt a jövőre nézve mondtam.

szerk.: viszont Keita stabilitása itt veszti értelmét kb., 95%-kla hátrafelé passzolni Thiago is tud, max nem ütközi le az ellenfelet, de 80. percben 3-0ás vezetésnél és 65%os labdabirtoklásnál ez legyen a legnagyobb problémánk
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.02. 17:41:46

menczel írta:
Barcaman1993 írta:
Xavi végig nyomta a szezont, volt amikor sérülten is játszott. Természetes, hogy nem tud mindig A KARMESTER 100%-on játszani. Thiago nagyon jó, de passzjátékban még nagyon sokat kell fejlődnie. Egyébként mikor pl. Xavi nincs olyan nagy formában, akkor (is) kéne őt játszatni.
Mu ellen THiago: 131 passz, 95%-os pontosság. Amikor Xavi [auto_cenzúra] formában van igenis le kell cserélni/nem kell játszatni. Eddig ugye Keitát tudtuk becserélni a helyére, jogos volt h inkább az öreg nyomja akárhogy is, de ez már változott.
Ez a két számadat egyébként brutális :)
menczel
Entrenador del Barça

2011.08.02. 17:32:44

Barcaman1993 írta:
Xavi végig nyomta a szezont, volt amikor sérülten is játszott. Természetes, hogy nem tud mindig A KARMESTER 100%-on játszani. Thiago nagyon jó, de passzjátékban még nagyon sokat kell fejlődnie. Egyébként mikor pl. Xavi nincs olyan nagy formában, akkor (is) kéne őt játszatni.
Mu ellen THiago: 131 passz, 95%-os pontosság. Amikor Xavi [auto_cenzúra] formában van igenis le kell cserélni/nem kell játszatni. Eddig ugye Keitát tudtuk becserélni a helyére, jogos volt h inkább az öreg nyomja akárhogy is, de ez már változott.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.02. 16:57:21

kristop írta:
Barcaman1993 írta:Persze igazad van, de azért Thiago még messze nem olyan jó játékos, hogy Xavit, vagy Init kiszorítsa. Ha türelmes lesz és tud annyit várni, hogy Xavi teljesítménye annyit romoljon, hogy nála már ne legyen jobb, akkor pár év múlva kezdő is lehet.
én nem vagyok benne biztos, hogy ne tudná kiszorítani pl xavit néhány meccs erejéig. tavaly is volt olyan hullámvölgye, aminél thiago simán erőlépés lehetett volna, meg amikor sérülten játszott ugye..
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.02. 16:35:28

Sanama írta:Egy szóval nem említettem azt, hogy árulás,de szólj ha valahol észrevszed :wink:
Legutóbb te írtad nekem, akkor valahogy nem érdekelt a dolog. Csak azt várd el mással szemben amit te is megteszel. :wink:

Ui: Bocsánat minden moditól, de ezt leírom és vége az offnak. Mindenkitől bocsánatot kérek, ha kicsit kendőzetlenül írtam amit akartam. Én hatalmas tehetséget látok Thiagoban, szvsz nem csak én. Szerintem borzasztó sokat tehet a csapatért, és nem érdekel, hogy az apja miket nyilatkozik, és miket nem. Én nem hiszem, hogy Fabregas jó döntés lenne, de ha mégis jön, én azt kivánom, hogy cáfoljon rá arra amit írtam. Kicsit túltárgyaltuk ezt a témát. Ami pedig Thiago aranyba foglalását illeti, szerintem a fórum nagyrésze többet látta őt játszani, mint Alexisit, az ő megelőlegezett aranyba foglalása pedig senkit nem zavart. Thiagot legalább nem egy-két youtube videója miatt magasztalják, akik. Tisztelet a kivételnek, akik ezelőtt is követték Alexis karrierjét.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kristop
Entrenador del Barça

2011.08.02. 16:20:51

Barcaman1993 írta:Persze igazad van, de azért Thiago még messze nem olyan jó játékos, hogy Xavit, vagy Init kiszorítsa. Ha türelmes lesz és tud annyit várni, hogy Xavi teljesítménye annyit romoljon, hogy nála már ne legyen jobb, akkor pár év múlva kezdő is lehet.
én nem vagyok benne biztos, hogy ne tudná kiszorítani pl xavit néhány meccs erejéig. tavaly is volt olyan hullámvölgye, aminél thiago simán erőlépés lehetett volna, meg amikor sérülten játszott ugye..
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.02. 11:24:17

Ezzel a nyilatkozattal Mazinho talán enyhe nyomást akar gyakorolni, hogy ne csak az első számú középpályás csere legyen Thiago, de ez egyáltalán nem szimpatikus. :roll:
Ami tény, hogy óriási hiba lenne elpazarolni a tehetségét, ugyanakkor amikor van a csapatban egy Xavi és egy Iniesta, óriási hiba lenne őket jegelni.
De meg lehet találni az aranyközéputat szvsz, és így elég lehetőséghez juthat Thiago is.
Viszont teljesen más lesz a helyzet, ha esetleg érkezik Cesc! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.02. 11:24:04

Varatrix írta:
Sanama írta:Nos hát nesze neked lojalitás/hűség/eltökéltség , stb. :)
Azért csak más lett volna az,ha apuka azt mondja,hogy a kisfiam itt szeretné megmutatni,hogy mire képes...
Na ja! Ez már árulás és csalódott vagy. Ezen kilehet akadni. Ráadásul úgy hogy nem Thiago mondta. Fabreagsért meg picsogtok. képmutatás semmi más....
Rosszul látod. Csak az elmúlt 2 hét alatt Thiago arannyal lett beöntve,hogy ő itt maradt, ő ült a sggén, stb. Hogy ő milyen lojális,meg ilyenek. Erre az apja most lenyilatkozott egy ilyet :) Mindössze érdekes.

Egy szóval nem említettem azt, hogy árulás,de szólj ha valahol észrevszed :wink:
sura
Jugador d'estrella

2011.08.02. 11:19:00

[quote="LG"][quote="sura"]Elég szelektív az a szurkolói hozzáállás, hogy Thiago - papa nyilatkozata után nem zeng fel az árulózók kórusa, más papa sok évvel ezelőtti döntése miatt meg igen.[/quote]Mire célzol pontosan, nem értem?[/quote]

Természetesen Cesc folyamaztos árulózására.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.02. 11:17:51

sjd írta:
Barcaman1993 írta:Ez a Thiago 20x ügyesebb játékos, mint Bojan. Kis túlzással.
Éppen ezt mondom én is, hogy itt nem a tehetség határozza meg, hogy egy játékos mikor kap lehetőséget a csapatban, ezért nincs értelme azt mondani, hogy emiatt Thiago-t ráérünk még 23 éves koráig a padon jegelni
Persze igazad van, de azért Thiago még messze nem olyan jó játékos, hogy Xavit, vagy Init kiszorítsa. Ha türelmes lesz és tud annyit várni, hogy Xavi teljesítménye annyit romoljon, hogy nála már ne legyen jobb, akkor pár év múlva kezdő is lehet.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.02. 11:11:14

Barcaman1993 írta:Ez a Thiago 20x ügyesebb játékos, mint Bojan. Kis túlzással.
Éppen ezt mondom én is, hogy itt nem a tehetség határozza meg, hogy egy játékos mikor kap lehetőséget a csapatban, ezért nincs értelme azt mondani, hogy emiatt Thiago-t ráérünk még 23 éves koráig a padon jegelni
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.02. 11:03:03

sjd írta:
Barcaman1993 írta:Pedro és Sergio is, ha jól emlékszem 22 évesen robbantak be.
Messi és Bojan meg 17 évesen....
Messi az egy zseni volt akkor is. Bojan meg a nevető harmadik. R10 novembertől nem játszott, Eto pedig fél évig sérült volt. Ennek köszönheti, hogy akkor játszott. Nem pedig a hiperklasszis tudásának. Ez a Thiago 20x ügyesebb játékos, mint Bojan. Kis túlzással.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.02. 11:01:22

A Sport szerint nem elképzelhetetlen, hogy az augusztus 10-én rendezendő Olaszország-Spanyolország barátságos válogatott mérkőzésre Del Bosque behívja Thiagot.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.02. 10:58:26

Barcaman1993 írta:Pedro és Sergio is, ha jól emlékszem 22 évesen robbantak be.
Messi és Bojan meg 17 évesen....

Be kell látnunk, hogy nem azért nem kap lehetőséget, mert még túl fiatal, hanem azért, mert egyszerűen nincs hely a csapatban. A fenti két ember is azért került be ilyen fiatalon, mert gyengébbnél gyengébben játszó emberek váltogatták egymást a posztjukon
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.02. 10:57:01

Mert amúgy a Realban kezdő lenne... :roll:
Bogyó
Jugador del Barça

2011.08.02. 10:38:38

Tocy írta:Viszont nem hinném, hogy azt a pár évet ki akarják várni, amíg Xavi lelép. Ez egyébként érthető is valahol. Most 20 éves, játszania kell, nem pedig várni még 3 évet, amíg talán kezdő lehet. De akkor is szomorú...ha meg esetleg a Realhoz igazolna...hát az meg...
Szerintem csak apuci nem bírja kivárni... Különben meg nem igaz, hogy nem lenne "elég" neki(k) az, hogy a világ legerősebb kp-val rendelkező csapatában folyamatos csere?! (jó, persze nem 5 percekre, de szerintem Pep is egyre több időt adna neki...) A kisebb meccseken meg szerintem tuti, hogy kezdő is lenne... Szóval, csak türelmesnek kellene lennie. (legfőképp a papának). De hát, én nem is tudom... megszakad a szívem, ha elmegy... :cry: :cry:
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.02. 10:33:04

Bogyó írta:Áááá, mi ez a baromsááág :?: :?: :shock: :o :cry: Hát nagy hülyeség volt ilyeneket nyilatkozgatnia "apucinak". Mert addig stimm, hogy a legjobbat akarja a fiának, de nem igaz, hogy annyi esze sincs, hogy ezzel csak hátráltatja Thiago-t, és nem segíti :?: :!:
Kb annyira kellett ez most, mint halottnak a csók...komolyan... :evil: Meg egyébként sem értem, minek ez a nagy fos.ás Fabregastól :?: Egyértelmű (számomra), hogy Pep mindkettőjükre számít. Kivételesen elhiszem, hogy rotálás lenne kp-án. Fel kell készülni (szép lassan) Xavi "kiöregedésére", és így gyakorlatilag Fabre-Ini- Thiago 3-as váltakozhatna a kp-án néhány éven belül. Nem értem, miért kell párhuzamot vonni, hogy ha érkezik Cesc, akkor Thiago :arrow: nyista lehetőség... :roll:
Az meg a hónap poénja, hogy Thiago a real szerelésében... :roll: :evil: Mikor született ez a kisöreg? Mert csak azt tudom elképzelni, hogy a tegnap esti szülinapi party-n felöntött a garatra, azért beszél félre... :roll:
Thiago! Nem mész te sehova, itt a helyed! :wink:
Viszont nem hinném, hogy azt a pár évet ki akarják várni, amíg Xavi lelép. Ez egyébként érthető is valahol. Most 20 éves, játszania kell, nem pedig várni még 3 évet, amíg talán kezdő lehet. De akkor is szomorú...ha meg esetleg a Realhoz igazolna...hát az meg...
Bogyó
Jugador del Barça

2011.08.02. 10:28:56

Áááá, mi ez a baromsááág :?: :?: :shock: :o :cry: Hát nagy hülyeség volt ilyeneket nyilatkozgatnia "apucinak". Mert addig stimm, hogy a legjobbat akarja a fiának, de nem igaz, hogy annyi esze sincs, hogy ezzel csak hátráltatja Thiago-t, és nem segíti :?: :!:
Kb annyira kellett ez most, mint halottnak a csók...komolyan... :evil: Meg egyébként sem értem, minek ez a nagy fos.ás Fabregastól :?: Egyértelmű (számomra), hogy Pep mindkettőjükre számít. Kivételesen elhiszem, hogy rotálás lenne kp-án. Fel kell készülni (szép lassan) Xavi "kiöregedésére", és így gyakorlatilag Fabre-Ini- Thiago 3-as váltakozhatna a kp-án néhány éven belül. Nem értem, miért kell párhuzamot vonni, hogy ha érkezik Cesc, akkor Thiago :arrow: nyista lehetőség... :roll:
Az meg a hónap poénja, hogy Thiago a real szerelésében... :roll: :evil: Mikor született ez a kisöreg? Mert csak azt tudom elképzelni, hogy a tegnap esti szülinapi party-n felöntött a garatra, azért beszél félre... :roll:
Thiago! Nem mész te sehova, itt a helyed! :wink:
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.02. 10:11:16

Ez a nyilatkozat picit megütött...ha Thiago is így gondolja, akkor a gyűlölt Fabregasban is több a klubhűség...nagyon remélem, hogy ez csak Mazinho saját véleménye, esetleg burkolt célzás a Klub felé. Egyébként eddig én is úgy voltam, hogy Cesc az egyik kedvencem, de Thiago miatt lehet hogy inkább nem kéne...most viszont belőlem ez fordított hatást váltott ki. Mert mi van ha Thiago-papa úgy gondolja, hogy jövőre már az 1. csere, esetleg némi rotáció sem jó a fiának Xavi és Iniesta mögött, és elviszi...mi meg itt vagyunk csere irányító nélkül, egy lassan nyugdíjas Xavival...hozzul el Fabregast, de játszassuk Thiagot, szerintem a nagy többség ezzel lenne elégedett. Keitát vissza vkp-nak, Maschot vissza védőnek, így a 2 kreatív kp-s posztra van 4 emberünk, az tökély, így nagyjából mindenki játszhatna, ha Pep is úgy gondolná...mondjuk az utóbbi időben szinte mindenki lenyilatkozta, hogy nem szabad nagy terhet rakni Thiago vállára, és hogy még nagyon fiatal, fokozatosan kell beépülnie...
Lezárt