Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=gSsOnShqhw4Rinku írta:Valaki tudna nekem segíteni? Szükségem lenne a Dexter 4. évadjának befejező részében az epizód végi zenére, amikor egyfajta számvetést készít, miután elrendezte a dolgát Arthurral, kellene nekem az a nyugodt, fülbemászó, megkönnyebbült zene, de nem tudom a címét! Kérem, aki tud segítsen, nagy szükségem van rá! Előre is nagyon szépen köszönöm!
Nemrég írtam én is a 13-át,akkortól nyomják az 5. évad premierjét.Ezt már egyesével fogják vetíteni,ellenben az ismétlés dupla részeivel szemben. Sztem megnézem szinkronosan is,amíg várhatunk a 6ra (okt. 6. ). El szoktam kapni időnként a tv-ben,akkor rendszerint ott is ragadok,bármikor jöhet egy kis Dexterdavi10 írta:Remélem. De még valaki a fórumon mintha írta volna, hogy 13-án kezdik az új évadot. Annyi a változás, hogy ha jól tudom eddig a Viasat 3-on mentek az új évadok és a Viasat 6 meg ismételt.soadroli írta:Ez tuti? Mert valamelyik nap még csak a 9. részt adták a 4. évadból.davi10 írta:Dexter 5.évad 1. rész a Viasat 6on.
Amúgy asszem a régi részeket nem egyenként ismétlik. Úgy tudom, hogy 22:00-tól éjfélig adnak 2 részt, legalábbis amikor belenéztem, akkor így volt.
A lényeg, hogy én biztos leülök Aug. 13-án a TV elé
Számomra az Indul a bakterház - miután a könyvet eddig már kb.30szor kiolvastam - filmen egyszerűen élvezhetetlen.messideco írta:Nekem sem tetszett egyáltalán filmben, mint ahogyan az 1984 vagy a Száll a kakukk fészkére sem. A Keresztapa szerintem tudta tartani a regény által teremtett magas szintet. Az Indul a bakterház szintén.
Szerintem a Száll a kakukk van olyan jó csak más -ugye az elbeszélő.....-messideco írta:Nekem sem tetszett egyáltalán filmben, mint ahogyan az 1984 vagy a Száll a kakukk fészkére sem. A Keresztapa szerintem tudta tartani a regény által teremtett magas szintet. Az Indul a bakterház szintén.
Sajnos nem találom sehol a könyvet, pedig nagyon el szeretném olvasniultrasur írta:Olvastad a könyvet?sjay írta:Mechanikus Narancs
Hihetetlen jó film, Kubrick nagyszerűen szabta át a könyvet. Nagyon szavatos társadalom kritikát fogalmaz meg, ami sajnos a mai napig aktuális, ahogy a film is.
10/10
Nekem a könyv után csalódás volt, egy évvel a könyv után már zseniálisnak tituláltam.
Ezt vágod?
Warhol's 1965 film Vinyl is an adaptation of Anthony Burgess' popular dystopian novel A Clockwork Orange. (wikipédia)
http://www.imdb.com/title/tt0059880/
Olvastad a könyvet?sjay írta:Mechanikus Narancs
Hihetetlen jó film, Kubrick nagyszerűen szabta át a könyvet. Nagyon szavatos társadalom kritikát fogalmaz meg, ami sajnos a mai napig aktuális, ahogy a film is.
10/10
R.I.P.LM10 írta:Nem tudtam melyik topic, de mivel én a filmből ismertem, ezért ide:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/gy ... ar-2089143
R.I.P-Nyugodjon békében, nekem a rendőrakadémiában tetszett az alakítása, arról meg nem is tudtam, hogy amerikai focizott is.
nézd VÉGIG. a mondanivalója a filmnek pedig: hamu alatt lapul a tűz. Meg az abszurditása tetszett az egész filmnek. De persze mindenkinek más jön be.messideco írta:Hát nekem egyáltalán nem ez a véleményem. Alig nevettem a film alatt, elég unalmasnak találtam. Meg sem néztem a végéig...barca 1986 írta:Hot fuzz.
Remélem. De még valaki a fórumon mintha írta volna, hogy 13-án kezdik az új évadot. Annyi a változás, hogy ha jól tudom eddig a Viasat 3-on mentek az új évadok és a Viasat 6 meg ismételt.soadroli írta:Ez tuti? Mert valamelyik nap még csak a 9. részt adták a 4. évadból.davi10 írta:Dexter 5.évad 1. rész a Viasat 6on.
Pedig rohadt jó film!!! Én szakadtam rajtamessideco írta:Hát nekem egyáltalán nem ez a véleményem. Alig nevettem a film alatt, elég unalmasnak találtam. Meg sem néztem a végéig...barca 1986 írta:Hot fuzz.
Ez tuti? Mert valamelyik nap még csak a 9. részt adták a 4. évadból.davi10 írta:Deyter 5.évad 1. rész a Viasat 6on.