2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát ahogy néztem augusztus óta ma játszott először tétmeccsen,uh lehetséges,h sérült volt.shutterisland írta:csak sérült, vagy a sportingba sem fér be ? mert 3 meccse van eddig a szezonban.
Ami azt illeti, könnyen lehet, hogy igen. Romeu fiatalabb, tehetségesebb és még fél éves sérülésével is talán többet játszott, mint Jeffren. A venezuelai sérülékeny, egyáltalán nem kiemelkedő képességű játékos és már annyira nem fiatal, hogy nagy tehetségnek tekinthetnénk. Mindezek tetejébe egy éves szerződése volt már csak.Tomka83 írta:Igen ám de Romeu többet érne, mint Jeffren?
Igen ám de Romeu többet érne, mint Jeffren?noname írta:Nem, nem és nem.Tomka83 írta:Nem kevés a 3,75 M euró szerintetek? Szerintem igen legalább 5-10 millió euró közötti értéket kellett volna kérni érte, főleg úgy, hogy állítólag a Sporting 8 M eurós ajánlattal kereste meg a Barcelonát. A visszavásárlási opció jó, hogy van benne.
5-10 milliót nem ér, alig játszott itt
A 8-10 millás ajánlatokat csak a sajtó találta ki
Nem, nem és nem.Tomka83 írta:Nem kevés a 3,75 M euró szerintetek? Szerintem igen legalább 5-10 millió euró közötti értéket kellett volna kérni érte, főleg úgy, hogy állítólag a Sporting 8 M eurós ajánlattal kereste meg a Barcelonát. A visszavásárlási opció jó, hogy van benne.
+1lluisllach89 írta: Azért szükség van a visszavásárlási opcióra, jó hogy van.
Az tény hogy nem brillírozott, de piszok gyors, és kis ésszel nagyon jó szélső lehet belőle, mindenképp kell neki a bizonyítás.
Mert azért egyszer sem láttuk huzamosabb ideig sérülések nélkül.
Azért szükség van a visszavásárlási opcióra, jó hogy van.Barcaman14 írta:
Szerintem sem! Jeffren szvsz nem Barca szintű játékos, legalábbis én nem látok benne többet, az alapján amit itt mutatott. Aztán lehet a környezetváltozás, több bizalom, mert alighanem több lehetőséghez fog jutni a Sportingnál, jót tesz majd neki, és még klasszis játékos is lehet belőle. Úgy legyen, de szerintem sincs szükség visszavásárlási opcióra.
Sok sikert neki a továbbiakban!
1 év múlva 8 millióért, 2 év múlva 12M euróért vásárolhatjuk vissza, de szerintem sem fog rá sor kerülni.El fanático írta:Csak annyit tudni, hogy 3.7 milliót fizetett a Sporting, 5 éves szerződést írt alá, amiben 30 milliós kivásárlási záradék van. A többi részlet még nem szivárgott ki.
forrás: totalbarca
Szerintem sem! Jeffren szvsz nem Barca szintű játékos, legalábbis én nem látok benne többet, az alapján amit itt mutatott. Aztán lehet a környezetváltozás, több bizalom, mert alighanem több lehetőséghez fog jutni a Sportingnál, jót tesz majd neki, és még klasszis játékos is lehet belőle. Úgy legyen, de szerintem sincs szükség visszavásárlási opcióra.Tocy írta:Nem kell az...ab1daL írta:Na ez gyorsan lezárult. Én szurkolok neki, szimpatikus gyerek (főleg az őszi Clásicon rúgott gólja miatt is már csak) de nem nagyon tudta megmutatni mit is tud. Visszavásárlási opció van amúgy rá?
Nem kell az...ab1daL írta:Na ez gyorsan lezárult. Én szurkolok neki, szimpatikus gyerek (főleg az őszi Clásicon rúgott gólja miatt is már csak) de nem nagyon tudta megmutatni mit is tud. Visszavásárlási opció van amúgy rá?