Fecooo írta:BAJNOKI ÁG
Wisla Kraków (lengyel)–APOEL (ciprusi)
Maccabi Haifa (izraeli)–KRC Genk (belga)
Dinamo Zagreb (horvát)–Malmö FF (svéd)
FC Köbenhavn (dán)–Viktoria Plzen (cseh)
BATE Boriszov (fehérorosz)–Sturm Graz (osztrák)
NEM BAJNOKI ÁG
Odense BK (dán)–Villarreal (spanyol)
Twente (holland)–Benfica (portugál)
Arsenal (angol)–Udinese (olasz)
Bayern München (német)–FC Zürich (svájci)
Olympique Lyon (francia)–Rubin Kazany (orosz)
a Villarrealnak nem szabad, h gondot okozzon az Odense, a bajorok szokás szerint megkapták a legkönnyebbet... az Arsenalt lehet, h Alexis elhozatalával segítettük hozzá a csoportkörhöz
a Lyon-Kazany viszont érdekesnek tűnik...
Hát a nem bajnoki ágakra nehéz lenne tippelni, eléggé egyszintű csapatok. Valószinűleg a csoportkörben már egyik sem fog sok vizet zavarni. A nem bajnoki ágaknál viszont sztem egyértelmű favoritok vannak, 2 párharcot leszámítva: Twente-Benfica

a holland és a portugál ezüstérmes meccse. Sztem jó meccsek lehetnek, a Benficát érzem esélyesebbnek.
Lyon-Kazany

A Lyon azért már nem képviseli az a játékerőt, amit a 2004-2007 tájékán, a Kazany pedig egy kellemetlen, masszív csapat. Itt bármi lehet, a franciáknak szurkolok.
Ami az Arsenalt illeti: hát sztem Alexis ide v. oda, egy Udinese semmikép nem jelenthet/jelenthetett volna gondot volna számukra. Azért az Arsenal csak megnehezítette a mi dolgunkat is tavaly, sőt, ők álltak a legközelebb a kiejtésünkhöz. Nem mondhatod komolyan, h egy olasz középcsapatnak adnál ellenük esélyt?