Spanyol: Barca - Real
Angol: Liverpool - Chelsea
Német: Dortmund - Bayern
Olasz: Inter - Milan
Magyar: FTC - Videoton
Mondjuk úgy nem igazán leszek boldog.

Egy olyan olasz csapat, ahonnan a nyáron a három legjobb játékosából 2 távozott...Fecooo írta:LG, tudod, h kedvelem az Arsenalt (vagy csak sejtheted az aláírásomból..), de az Arsenal sajnos folyamatosan gyengül... egy összeszokott csapatnak bőven lehet ellenük keresnivalója, pláne, ha az egy olasz csapat...
amely 5bol 2nek koze nincs a kezdohoz. nalatok ez csak thiago,igy inkabb 7-3.salas9 írta:Én sem szeretem a barátságos meccseket, főleg úgy, hogy 14.-én már Szuperkupát játszunk, de 10.-én még válogatottal lesznek... Amúgy igen mennek tőlünk nyolcan(!) is: Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa és THIAGO. A Realtól csak öten mennek: Casillas, Arbeola, Albiol, Xabi Alonso és Ramos.ab1daL írta:Kezd elegem lenni ezekből a semmire se jó barátságos válogatott mérkőzésekből. A spanyoljaink mennek az olaszok ellen?
Én sem szeretem a barátságos meccseket, főleg úgy, hogy 14.-én már Szuperkupát játszunk, de 10.-én még válogatottal lesznek... Amúgy igen mennek tőlünk nyolcan(!) is: Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa és THIAGO. A Realtól csak öten mennek: Casillas, Arbeola, Albiol, Xabi Alonso és Ramos.ab1daL írta:Kezd elegem lenni ezekből a semmire se jó barátságos válogatott mérkőzésekből. A spanyoljaink mennek az olaszok ellen?
Hát a nem bajnoki ágakra nehéz lenne tippelni, eléggé egyszintű csapatok. Valószinűleg a csoportkörben már egyik sem fog sok vizet zavarni. A nem bajnoki ágaknál viszont sztem egyértelmű favoritok vannak, 2 párharcot leszámítva: Twente-BenficaFecooo írta:BAJNOKI ÁG
Wisla Kraków (lengyel)–APOEL (ciprusi)
Maccabi Haifa (izraeli)–KRC Genk (belga)
Dinamo Zagreb (horvát)–Malmö FF (svéd)
FC Köbenhavn (dán)–Viktoria Plzen (cseh)
BATE Boriszov (fehérorosz)–Sturm Graz (osztrák)
NEM BAJNOKI ÁG
Odense BK (dán)–Villarreal (spanyol)
Twente (holland)–Benfica (portugál)
Arsenal (angol)–Udinese (olasz)
Bayern München (német)–FC Zürich (svájci)
Olympique Lyon (francia)–Rubin Kazany (orosz)
a Villarrealnak nem szabad, h gondot okozzon az Odense, a bajorok szokás szerint megkapták a legkönnyebbet... az Arsenalt lehet, h Alexis elhozatalával segítettük hozzá a csoportkörhöz
a Lyon-Kazany viszont érdekesnek tűnik...