2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én úgy tudom, hogy Hleb jelenleg sérültshutterisland írta:ha már itt tartunk, nyugodtan játszhatna a felkészülési meccseken, most teljesen mindegy hogy egy riverola vagy cuenca játszik, vagy ő.LM10 írta:Keirrisonon kívül még ő az aki teng a levegőben. Vele most mivan? A Barcával sem edz, akkor hol van, mit, csinál? Az is jó lenne már, ha kölcsön adnánk, mert a nyártól úgyis szabadon igazolható, és akkor túladtunk rajta. Azért sajnálom én is, kár, hogy ilyen gyengén teljesített itt.
úgyse lesz játékperce az említett két játékosnak a bajnokságban a nagyoknál, viszont hleb elkezdhette volna velünk a felkészülést...aztán vagy marad (amire nincs reális esély) vagy megy, de ki tudja, hogy ment volna neki.
ha már itt tartunk, nyugodtan játszhatna a felkészülési meccseken, most teljesen mindegy hogy egy riverola vagy cuenca játszik, vagy ő.LM10 írta:Keirrisonon kívül még ő az aki teng a levegőben. Vele most mivan? A Barcával sem edz, akkor hol van, mit, csinál? Az is jó lenne már, ha kölcsön adnánk, mert a nyártól úgyis szabadon igazolható, és akkor túladtunk rajta. Azért sajnálom én is, kár, hogy ilyen gyengén teljesített itt.
Úgy tudom sérült, úgy meg persze senkinek sem kell így most valahogy sehol sem játszik. Én már egy közös megegyezéses szerződésbontásnak is örülnék.LM10 írta:Keirrisonon kívül még ő az aki teng a levegőben. Vele most mivan? A Barcával sem edz, akkor hol van, mit, csinál? Az is jó lenne már, ha kölcsön adnánk, mert a nyártól úgyis szabadon igazolható, és akkor túladtunk rajta. Azért sajnálom én is, kár, hogy ilyen gyengén teljesített itt.
Azért ne már hogy Pepet hibáztasd, hogy nem játszott sokat! Nem azzal van gond, hogy nem spanyol, itt a játéktudás és az akarás volt probléma. Se a Stuttgartba, se a Birminghamba nem fért be, azért ez elég elszomorító, és ott nem Guardiola az edző...messideco írta:Nagyon sajnálom Hlebet. Nála rosszabb játékos még volt hosszabb ideig a Barca játékosa, nem is egy...
"A Barcelona a világ legjobb klubja, de csak akkor van esélyed ha spanyol vagy. Josep Guardiola csak a spanyolokkal számol, és nincs esélyem a játékra.˝--Van igazságtartalma, ez biztos. Sajnos Pep egy ígéretes, már a világklasszis felé tartó pályafutást tett tönkre. Remélem, nem fog az angol másodosztályban focizni. Az orosz vagy a német ligában bármelyik csapatban jó helyen lenne. Én szorítok neki...