Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Chivas elleni meccsen a spanyol kommentár Deulofo-nak mondta, az América elleni meccsen asszem argentin kommentár volt, ott rendesen Deulofeu-nak ejtették a nevét.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
Hasonlóképp gondolom én is...bár azt olvasni több helyen, hogy laza meccs volt, és nyerhettünk volna többel is, hát szerintem meg kb ugyanaz keleltt volna, mint a Chivas ellen, a védelmünk brutál rossz. Szerintem ugyanez a kezdő volt játszani a Real ellen is, akkor pedig hátul gyökeres változások kellenek...akkora helyzeteket gyártunk az ellenfélnek, hogy fáj. Középen nem olyan rossz a helyzet, bár Xavi még nem az igazi, de tőle még várható némi javulás. Iniesta egész jó, de tőle is kell egy kicsit több, Thiagonak meg ezeket a halálpasszokat kéne elhagynia...elöl Villa legalább veszélyes, Pedro totál impotens...Atomot Nekik! írta:Jobb volt, mint a Chivas ellen, de a Reallal szemben ez édeskevés lesz. Pedro még mindig nem ébredt fel, szinte alig csinált valamit. Deulofeu a helyén leiskolázta.
Villa továbbra is rossz százalékkal lő és sokat tököl.
Xavi nem elég éles.
A védelem teljes KO volt számomra: lassú, sokszor elbénázott helyezkedés, zavarták egymást, szaladgáltak mint a fejetlen csirkék. Az America által kihagyott ordító helyzetek harmada-negyede bőven elég lesz a Realnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog ez összeállni a Szuperkupára. Ugyan Pep knows, de most csak tanácstalanul bámulok...
Én meg a kettőt összevonva Dülofeunak mondom, aztán készéS írta:Több spanyol nyelvű közvetítést és interjút láttam amiben úgy ejtették, ahogy le van írva, tehát Deulofeu.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
Több spanyol nyelvű közvetítést és interjút láttam amiben úgy ejtették, ahogy le van írva, tehát Deulofeu.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
...ja én is valahogy így mondom, de szerintem majd idővel egyre többet fogjuk hallani a nevét.shutterisland írta:én "delöfu" vagy "delöfü"-nek szoktam ejteni, nem tudom, mi az igazság.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
én "delöfu" vagy "delöfü"-nek szoktam ejteni, nem tudom, mi az igazság.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
Húúúúú...akkor ezt benéztem:)sjd írta:Ahhoz képest, hogy USA, egy mexikói csapat ellen játszottunkmargarin írta: Ahhoz képest hogy USA, jól játszanak Ők is!
Ahhoz képest, hogy USA, egy mexikói csapat ellen játszottunkmargarin írta: Ahhoz képest hogy USA, jól játszanak Ők is!