Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.08.07. 21:59:19

visca el barca írta:most fejeztem be a sírhant műveket.

hát, gyerekek keresem, de nem találom a szavakat.
eszméletlen.
a legjobb sorozat amit életemben láttam, és nem hiszem hogy valaha lesz is párja.
Láttad a The Wire-t?
Nálam annak nincs párja, és nem is lesz :wink:

Most nézem amúgy a Treme-t, eléggé adja nekem, második évad felénél járok, de nem lehet abbahagyni. Nagyon jó sorozat, olyan hangulata van, hogy besírsz. Eléggé réteg sorozat amúgy, a csökött agyúaknak nem ajánlom, illetve azoknak, akik nem bírják a New Orleans muzsikát, mert az dögivel van benne. Egyébként konkrétan a Katrina hurrikán utáni eseményeket mutatja be NO-ban, leginkább a zenészek szemszögéből. Zseniálisan meg van csinálva szerintem. Teljesen klisé mentes, kb egyszer nem futottam bele olyanba, hogy na ezt nem kellet volna...
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.08.07. 21:58:10

Nem tudom valaki nézi innen a Weeds (Nancy ül a fűben) c. sorozatot?

Nem olyan rég láttam h már van 7. évad nagyon örülök annak h vissza hozták a régebbi szereplőket.például visszajön Heylia vagy Cecilía férja Dean az ügyvéd,de még várom h megjelenjen a színen Conrad. Régebben miattuk is néztem a sorozatot nagyon jól kitalált karakterük volt,ezért is várom a későbbiekben a feltűnésüket.

Jelenleg az évad jobb mint az előző 2 volt az nekem annyira nem jött be de azért végig néztem.Az első 6 rész alapján 8/10et tudnék rá adni,remélem cska javulni fog :D
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.07. 21:47:38

Na megnéztem a Mulholland Drive-ot!
Érdekes egy film volt, bevallom őszintén az első 1 órában fogalmam sem volt, hogy mi történik :lol:
És mikor már azt hittem, hogy miután kiderül Diane akkor jön a megoldás, onnantól viszont csavar csavar hátán, főleg, hogy kiderül a 2 nőről, hogy "dúl a love"!
De a film végére miután összeállt a kép nagyjából, kijelenthető, hogy jó film volt!Zseniális, hogy ide oda ugrik maga az esemény szála!És több vonal van, ami elsőre teljesen összefüggéstelen :lol: De durva, hogy végül is Betty/Diane milyen pszichológián megy keresztül, s jut el a "végső megoldásig"
Nem egy egyszerűen emészthető film volt, de tetszett!

10/8 :wink:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.07. 20:30:07

Elkezdtem egy sorozatot nézni a héten.
Törtetők(Entourage).
Hatalmas, minden rész nagyon jó.
Két karakter viszi a sorozatot nálam: Ari Gold és Johnny 'Drama'
Aki teheti kezdje el nézni,ajánlom, és gyorsan lehet pörgetni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.08.07. 20:24:56

Valaki ajánlotta itt a Cooltúrát, hát megnéztem. Ez hatalmas nagy film :D
maki
Jugador del Barça

2011.08.07. 20:10:38

eszméletlen.
a legjobb sorozat amit életemben láttam, és nem hiszem hogy valaha lesz is párja.
Én is pár hete kezdtem el a Six feet undert és a Sopranost, eddig nálam is minimum top 5-be került mindkettő, az HBO régebben is csak minőségi sorozatokat csinált.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.08.07. 19:41:24

visca el barca írta:jobb e mint a dexter meg chuck? WTF is chuck?....

nem leszólásból mondom, de a sírhant művek, nem fiataloknak való, szórakoztató, megnézem és holnapra elfelejtem vmi..

fogalmazzzunk ugy, h egy brutalis tanmese felnőtteknek...
Nemtom' miért pont a Chuckot írtam, azt néztem most így utoljára :D
De ha ilyen jó akkor lehet meglesem :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.07. 17:12:11

jobb e mint a dexter meg chuck? WTF is chuck?....

nem leszólásból mondom, de a sírhant művek, nem fiataloknak való, szórakoztató, megnézem és holnapra elfelejtem vmi..

fogalmazzzunk ugy, h egy brutalis tanmese felnőtteknek...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kurdt
Megmentő :)

2011.08.07. 17:10:11

ozsimiki írta: persze ez a Te véleményed, de úgy nyilatkoztattad ki,mintha a nagy átlag szerint is így lenne, és ilyen egyértelmű, holott szerintem ha néznénk valamilyen statot,akkor nagyon közel lennének egymáshoz, esetleg még a Dexter vezetne is.
Szerintem pedig pont azt írtam, hogy ez az én személyes véleményem és tudom, hogy soken nem fognak egyetérteni velem. Legalábbis igyekeztem így megfogalmazni a mondandómat, mert tudom hogy sokan szeretik a Dextert, és minden bizonnyal nem alaptalanul, de nekem speciel nem jött be. Lost dettó; én azt sem szeretem.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.07. 17:01:18

kurdt írta:
a Chuckról nem tudok nyilatkozni, de a Dexternél ezerszer jobb. Most kapni fogok itt a fanoktól, de a Dexterből egy évadot láttam, és az konkrétan gyenge volt... :?
fel kell venni a hangulatát, és beletörődni,h nem az a típusú sorozat,ahol minden percben akció van, de nagyon jól meg van csinálva.

persze ez a Te véleményed, de úgy nyilatkoztattad ki,mintha a nagy átlag szerint is így lenne, és ilyen egyértelmű, holott szerintem ha néznénk valamilyen statot,akkor nagyon közel lennének egymáshoz, esetleg még a Dexter vezetne is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kurdt

2011.08.07. 16:55:42

soadroli írta:

eszméletlen.
Jobb a Dexternél vagy a Chucknál? :shock:
a Chuckról nem tudok nyilatkozni, de a Dexternél ezerszer jobb. Most kapni fogok itt a fanoktól, de a Dexterből egy évadot láttam, és az konkrétan gyenge volt... :?
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.08.07. 16:51:16

eszméletlen.
Jobb a Dexternél vagy a Chucknál? :shock:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.07. 16:36:41

most fejeztem be a sírhant műveket.

eszméletlen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.07. 16:16:50

Fecooo írta:
Sanama írta:Star Wars maratont tartok, napi 1 részt nézek. Tegnap néztem a 4.et és valamit nem értek.

Amikor Obi Wan hagyja magát megöletni Darth Vadernek, akkor a holtteste miért tűnik el? Meg miért mondja,hogy ha megöli akkor az ereje akkora lesz,hogy azt el sem tudja képzelni?
egy magasabb létforma lesz a jedikből a haláluk után...
a 3. rész végén Yoda magyarázta el Obi Wannak, h Qui Gon is odakerült

legalábbis így emlékszem, régen láttam már...
Ezt vágom köszi , csak Qui Gon mikor meghalt, akkor a holtteste ott maradt,és még utána égették el. Obi Wan meg eltűnt :D
zola8787
Director del Fútbol

2011.08.07. 15:12:04

csababarca írta:
zola8787 írta:Szeretem a Star Wars-t csak 1 dolog zavart 1 kicsit:
A Baljós árnyakban Anakin és a jövőbeli szerelme között elég nagy korkülönbség látható. a Következő részben, meg mintha egykorúak lennének. Azért ekkorát nem fejlődik 1 férfi... Szerintetek?

Hát Anakin 9 éves volt a Baljós árnyakban, 19 a Klónok támadásában. Padmé pedig 14 éves volt az első részben, 24 a másodikban.
Ekkor látszott is az az 5 év közöttük,mert még a második részben is elég kölyök feje volt Anakinnak.
A Sith-ek bosszújában pedig 27-22 az arány,de mivel Natalie Portman kislányos kinézetű, így kiegyenlítették egymást kinézetileg. A való életben egyébként egykorúak.
Viszont ha megfigyeled a filmet,végig éreztetve van,hogy melyikük a korosabb,érettebb,idősebb karakter.
Köszi szépen a választ, igen érződött a filmen, hogy Anakin gyerek fejjel gondolkozik.

On: Ma néztem meg a Sorsügynökséget, az elején nem számítottam semmi jóra, aztán kezdett izgalmas lenni. Engem levett a lábamról, 8 pontot minimum megér. Érdemes rászánni 1 kis időt, főleg, hogy a főszereplő nő gyönyörű :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.07. 14:50:14

zola8787 írta:Szeretem a Star Wars-t csak 1 dolog zavart 1 kicsit:
A Baljós árnyakban Anakin és a jövőbeli szerelme között elég nagy korkülönbség látható. a Következő részben, meg mintha egykorúak lennének. Azért ekkorát nem fejlődik 1 férfi... Szerintetek?

Hát Anakin 9 éves volt a Baljós árnyakban, 19 a Klónok támadásában. Padmé pedig 14 éves volt az első részben, 24 a másodikban.
Ekkor látszott is az az 5 év közöttük,mert még a második részben is elég kölyök feje volt Anakinnak.
A Sith-ek bosszújában pedig 27-22 az arány,de mivel Natalie Portman kislányos kinézetű, így kiegyenlítették egymást kinézetileg. A való életben egyébként egykorúak.
Viszont ha megfigyeled a filmet,végig éreztetve van,hogy melyikük a korosabb,érettebb,idősebb karakter.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zola8787
Director del Fútbol

2011.08.07. 14:43:16

Szeretem a Star Wars-t csak 1 dolog zavart 1 kicsit:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.07. 14:31:16

Sanama írta:Star Wars maratont tartok, napi 1 részt nézek. Tegnap néztem a 4.et és valamit nem értek.

Amikor Obi Wan hagyja magát megöletni Darth Vadernek, akkor a holtteste miért tűnik el? Meg miért mondja,hogy ha megöli akkor az ereje akkora lesz,hogy azt el sem tudja képzelni?
egy magasabb létforma lesz a jedikből a haláluk után...
a 3. rész végén Yoda magyarázta el Obi Wannak, h Qui Gon is odakerült

legalábbis így emlékszem, régen láttam már...
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.07. 14:05:47

Star Wars maratont tartok, napi 1 részt nézek. Tegnap néztem a 4.et és valamit nem értek.

kanty
Llegenda del Barça

2011.08.06. 11:44:19

Kellékfeleség

Már egy ideje a gépemen pihent ez a film, különösebben sokat nem vártam tőle. Viszont kellemes csalódtam benne. A történet szerintem mindenki számára ismert és eléggé sablonos, de itt nem is a story-n van a hangsúly. Adam Sandlert bírom, egyike azon kevés színészeknek, akik képesek megnevettetni, most sem volt gond vele, hozta a tőle megszokottat. Aniston nem éppen a kedvencem, de ebben a filmben tetszett, így 42 évesen is még egy bombázó.
A két gyerek hatalmas volt és a birka újjáélesztés is ott volt nagyon. A végén még Andy Roddick is feltűnt, igazán komoly szerepet kapott. :lol: :lol:
7/10
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.05. 21:35:23

Halálfutam 2

Nem voltak nagy elvárásaim a filmmel kapcsolatban, elvégre az első részt is szinte Statham vitte a vállán, aki most hiányzott a stábból. Ennek ellenére azt kell mondjam, pozitívan csalódtam. Az első rész nekem kifejezetten tetszett, pörgős kis akciófilm volt, ami ugyan nem váltotta meg a világot, amire szánták, arra viszont tökéletes volt. A folytatás ( urambocsá' előzmény ) szerencsére megtartotta ezeket a vonásokat, ennek ellenére egy hajszálnyival elmarad az első résztől. 6,5/10

Próbatétel

Az alapötlet nem volt túl eredeti, ráadásul nekem valahogy hiányoztak a filmből az érzelmek. Hiába próbálták az egyre könyörtelenebb feladatokkal fokozni a drámát, én valahogy mégsem éreztem át a tehetetlenséget, és a dühöt, amikor az ember mindent elveszít. Egyedül a végén lévő csattanó menti meg a filmet a középszertől, na meg a színészi játékok. 7/10
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
kurdt

2011.08.05. 16:56:41

lui1698 írta:
kurdt írta:Csak az első rész fantasztikus, a folytatások kicsit unalmasak... :?
Ezek mennyire összefüggő filmek? Egymás folytatásai, mint pl. a Gyűrűk uránál vagy mindegyiknél külön sztori van csak a szereplők ugyan azok?
Nagyon picit bonyolultabb: a második rész, az első rész előtt, a harmadik pedig az első rész után játszódik. Tehát a kronológia az 2. :arrow: 1. :arrow: 3.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2011.08.05. 16:46:33

kurdt írta:Csak az első rész fantasztikus, a folytatások kicsit unalmasak... :?
Ezek mennyire összefüggő filmek? Egymás folytatásai, mint pl. a Gyűrűk uránál vagy mindegyiknél külön sztori van csak a szereplők ugyan azok?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kurdt

2011.08.05. 16:30:35

lui1698 írta:Leszedtem a Szigorúan piszkos ügyek trilógiát.
Sok helyen olvastam, hogy jobb, mint a remake úgyhogy kíváncsian várom.
Valószínű vasárnap kerítek sort a megnézésére.
Csak az első rész fantasztikus, a folytatások kicsit unalmasak... :?
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.05. 16:25:47

Tegnap meglestem a Babylon A.D.-t, igaz nem mai film, de már régóta terveztem. Amennyire vártam, annyira nem tetszett. Voltak ugyanakkor jó jelenetek, de látszott rajta, hogy nem egy nagy költségvetésű valami, bár a sztori nem volt annyira rossz, szerintem sokkal jobbat is kilehetett volna hozni belőle. Az meg, hogy csomó részt kivágtak a szinkronos verzióból, elég értelmetlenné teszi a végét, főleg a befejezés lett összecsapva.

10/5.5
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Válasz küldése