Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Láttad a The Wire-t?visca el barca írta:most fejeztem be a sírhant műveket.
hát, gyerekek keresem, de nem találom a szavakat.
eszméletlen.
a legjobb sorozat amit életemben láttam, és nem hiszem hogy valaha lesz is párja.
Én is pár hete kezdtem el a Six feet undert és a Sopranost, eddig nálam is minimum top 5-be került mindkettő, az HBO régebben is csak minőségi sorozatokat csinált.visca el barca írta:most fejeztem be a sírhant műveket.
eszméletlen.
a legjobb sorozat amit életemben láttam, és nem hiszem hogy valaha lesz is párja.
Nemtom' miért pont a Chuckot írtam, azt néztem most így utoljáravisca el barca írta:jobb e mint a dexter meg chuck? WTF is chuck?....
nem leszólásból mondom, de a sírhant művek, nem fiataloknak való, szórakoztató, megnézem és holnapra elfelejtem vmi..
fogalmazzzunk ugy, h egy brutalis tanmese felnőtteknek...
Szerintem pedig pont azt írtam, hogy ez az én személyes véleményem és tudom, hogy soken nem fognak egyetérteni velem. Legalábbis igyekeztem így megfogalmazni a mondandómat, mert tudom hogy sokan szeretik a Dextert, és minden bizonnyal nem alaptalanul, de nekem speciel nem jött be. Lost dettó; én azt sem szeretem.ozsimiki írta: persze ez a Te véleményed, de úgy nyilatkoztattad ki,mintha a nagy átlag szerint is így lenne, és ilyen egyértelmű, holott szerintem ha néznénk valamilyen statot,akkor nagyon közel lennének egymáshoz, esetleg még a Dexter vezetne is.
fel kell venni a hangulatát, és beletörődni,h nem az a típusú sorozat,ahol minden percben akció van, de nagyon jól meg van csinálva.kurdt írta:
a Chuckról nem tudok nyilatkozni, de a Dexternél ezerszer jobb. Most kapni fogok itt a fanoktól, de a Dexterből egy évadot láttam, és az konkrétan gyenge volt...
a Chuckról nem tudok nyilatkozni, de a Dexternél ezerszer jobb. Most kapni fogok itt a fanoktól, de a Dexterből egy évadot láttam, és az konkrétan gyenge volt...soadroli írta:Jobb a Dexternél vagy a Chucknál?visca el barca írta:most fejeztem be a sírhant műveket.
eszméletlen.
Jobb a Dexternél vagy a Chucknál?visca el barca írta:most fejeztem be a sírhant műveket.
eszméletlen.
Ezt vágom köszi , csak Qui Gon mikor meghalt, akkor a holtteste ott maradt,és még utána égették el. Obi Wan meg eltűntFecooo írta:egy magasabb létforma lesz a jedikből a haláluk után...Sanama írta:Star Wars maratont tartok, napi 1 részt nézek. Tegnap néztem a 4.et és valamit nem értek.
Amikor Obi Wan hagyja magát megöletni Darth Vadernek, akkor a holtteste miért tűnik el? Meg miért mondja,hogy ha megöli akkor az ereje akkora lesz,hogy azt el sem tudja képzelni?
a 3. rész végén Yoda magyarázta el Obi Wannak, h Qui Gon is odakerült
legalábbis így emlékszem, régen láttam már...
Köszi szépen a választ, igen érződött a filmen, hogy Anakin gyerek fejjel gondolkozik.csababarca írta:zola8787 írta:Szeretem a Star Wars-t csak 1 dolog zavart 1 kicsit:
A Baljós árnyakban Anakin és a jövőbeli szerelme között elég nagy korkülönbség látható. a Következő részben, meg mintha egykorúak lennének. Azért ekkorát nem fejlődik 1 férfi... Szerintetek?
Hát Anakin 9 éves volt a Baljós árnyakban, 19 a Klónok támadásában. Padmé pedig 14 éves volt az első részben, 24 a másodikban.
Ekkor látszott is az az 5 év közöttük,mert még a második részben is elég kölyök feje volt Anakinnak.
A Sith-ek bosszújában pedig 27-22 az arány,de mivel Natalie Portman kislányos kinézetű, így kiegyenlítették egymást kinézetileg. A való életben egyébként egykorúak.
Viszont ha megfigyeled a filmet,végig éreztetve van,hogy melyikük a korosabb,érettebb,idősebb karakter.
zola8787 írta:Szeretem a Star Wars-t csak 1 dolog zavart 1 kicsit:
A Baljós árnyakban Anakin és a jövőbeli szerelme között elég nagy korkülönbség látható. a Következő részben, meg mintha egykorúak lennének. Azért ekkorát nem fejlődik 1 férfi... Szerintetek?
egy magasabb létforma lesz a jedikből a haláluk után...Sanama írta:Star Wars maratont tartok, napi 1 részt nézek. Tegnap néztem a 4.et és valamit nem értek.
Amikor Obi Wan hagyja magát megöletni Darth Vadernek, akkor a holtteste miért tűnik el? Meg miért mondja,hogy ha megöli akkor az ereje akkora lesz,hogy azt el sem tudja képzelni?
Nagyon picit bonyolultabb: a második rész, az első rész előtt, a harmadik pedig az első rész után játszódik. Tehát a kronológia az 2.lui1698 írta:Ezek mennyire összefüggő filmek? Egymás folytatásai, mint pl. a Gyűrűk uránál vagy mindegyiknél külön sztori van csak a szereplők ugyan azok?kurdt írta:Csak az első rész fantasztikus, a folytatások kicsit unalmasak...
Ezek mennyire összefüggő filmek? Egymás folytatásai, mint pl. a Gyűrűk uránál vagy mindegyiknél külön sztori van csak a szereplők ugyan azok?kurdt írta:Csak az első rész fantasztikus, a folytatások kicsit unalmasak...
Csak az első rész fantasztikus, a folytatások kicsit unalmasak...lui1698 írta:Leszedtem a Szigorúan piszkos ügyek trilógiát.
Sok helyen olvastam, hogy jobb, mint a remake úgyhogy kíváncsian várom.
Valószínű vasárnap kerítek sort a megnézésére.