Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.09. 10:20:51

Egy szomorú hír:
http://www.k-1.hu/index.php/component/c ... csan-tibor
:cry:

Igazából korábban nem hallottam róla, de az sokad mond, h már ennyi idősen Európa és világ bajnok volt. Nyugodjék békében. :(
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.08. 23:37:15

miihii írta:Mostanában egyre jobban rákattanok megint a pankrációra.Most is épp azt csekkolom a Viasat6-on,ahol elég sokat nyomják.Óriási a műsor,a show és nagyon komoly,amit előadnak a srácok.Főleg a mexikói ugrabugrák,Sin Cara meg Rey M. 8) Cenát nagyon bírom,meg tetszik a bevonulózenéje :) R-Truth egy állat,nagy arc :lol: Durva 6fős tag-team meccs jön: Cena,A-Ry,Orton vs. Miz,R-Truth,Christian 8)

Ha valaki tudja,akkor a Halott emberrel mi van?Undertaker volt gyerekkoromban is a kedvencem,de a WrestleMAnia győzelme óta nem láttam sztem képernyőn.
Undertaker gyakorlatilag már nyugdíjas, a következő Wrestlemanian TALÁN még visszatér egy meccsre. De nincs jó állapotban, ez látszott rajta a HHH ellenni meccs után, és a felesége(Michelle McCool) is azért hagyta ott a szervezetet, h vele lehessen. Hogy pontosan mi baja van, senki nem tudja, azt biztos, h a csípőjével és a vállával már eddig is komoly problémákat voltak, de olyan pletykákat is lehetett hallani, h infarktusa volt a WM után. Persze, ez valószínűleg nem igaz, bár ahogy kinézett ot Taker...hát nem tudom. :roll:
Amúgy nekem Undertaker az abszolút kedvencem. A jelenleg aktívak közül pedig Alberto Del Rio, aki megfogott, illetve még Sheamus-szal és Cody Rhodes-szal és Daniel Bryan-nel szimpatizálok. Illetve MITB gála, vmit az azt megelőző, és követő események miatt CM Punk is óriásit nőtt a szemembe.

Cenát és Orton pedig rühellem.

Amúgy neten szoktam nézni az adásokat, mert a This Weak az Eurosporton csak egy 20 perces összefoglaló, és azért 2x2 órás műsorból az nem sok. + a PPV-ek nem adják.

A TV6-ot meg nem tudom fogni, de arra is sokan panaszkodnak. Eleve 2 hónappal le vannak maradva, + sokakat idegesít a szinkronizálás.
miihii
KHAL

2011.08.08. 23:10:53

Mostanában egyre jobban rákattanok megint a pankrációra.Most is épp azt csekkolom a Viasat6-on,ahol elég sokat nyomják.Óriási a műsor,a show és nagyon komoly,amit előadnak a srácok.Főleg a mexikói ugrabugrák,Sin Cara meg Rey M. 8) Cenát nagyon bírom,meg tetszik a bevonulózenéje :) R-Truth egy állat,nagy arc :lol: Durva 6fős tag-team meccs jön: Cena,A-Ry,Orton vs. Miz,R-Truth,Christian 8)

Ha valaki tudja,akkor a Halott emberrel mi van?Undertaker volt gyerekkoromban is a kedvencem,de a WrestleMAnia győzelme óta nem láttam sztem képernyőn.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.04. 23:14:12

hát azért vannak még érdekes dolgok a cikkben. kimutatták pl. h neki a legnagyobb a sebessége az öszes úszó közül a vízben, csak késő éri el azt a tempót...

vagy pl., nem tud olyan omega rajtkövön gyakorolni ami világversenyeken van, mert itthon be vannak spájzolva (saját pénzéből akar venni, de nem adnak neki). vicc hogy nincs pénz az uszoknál egy szaros 500e (:D) ftos rajtkőre...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.04. 22:57:26

Úgy látszik mindent bevet a többség, kíváncsi lennék rá,hogy a többi úszásnemben mennyi asztmás van átlagban egy-egy döntőben...

Igazából én úgy vagyok vele, arra kell haragudni, aki anno ezt elkezdte, onnantól,h mások leutánozzák, azt már megértem valamilyen szinten, elvégre ha tudom magamról,h azonos körülmények között jobb lennék nála, akkor nem szívesen hagynám,h egy spray miatt még is Ő nyerjen, és így tovább...

ne értsetek félre, becsülendő ez a felfogás amit alább olvashatunk Takácstól, de szerintem ha Ő biztos lenne benne,hogy csak amiatt kap ki esetleg tőlük, akkor használná Ő is, csakhogy szerintem Ő is tudja,h nem ebből áll csak a különbség. Így meg hangzatos az egész.

persze ha a naiv énemet veszem elő, akkor egye fene, Ő az a kis ezred %, aki belenyugszik,h CSAK :?: :idea: egy ilyen kis trükk miatt kap ki...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.04. 22:30:34

ez mekkora brutális... :shock: olvassátok végig megéri...

http://sportgeza.hu/vizilabda/2011/08/0 ... en_en_nem/

akit nem érdekel az egész, csak egy részlet, takács krisztián úszótól:

"Tudtommal az összlakosság két százaléka asztmás, a döntőben viszont, ha jól számoltam, mindenki az volt, csak én nem. A mi távunkon óriási segítség, ha használhatod azt a sprét, mert annyira megkönnyíti a légzést, hogy az ászok levegőt sem vesznek, amíg elérik a falat. Optimális esetben én kétszer veszek, tehát kétszer törik meg a mozgásom, vagyis egy tizedet a legszerényebb számítások szerint is otthagyok a vízben. Egyszer egyébként kipróbáltam, hogyan hat a szer, bámulatos, eszméletlen volt a javulás. Bemelegítés nélkül is hasítottam a vízben, talán még a savasodás is később jött el. Nekem a rosszullétet, hányást előidéző edzéseken kell szó szerint gyötrődnöm, így tudtam a három levegővételt kettőre leszorítani. Ők pedig csak befújják, nem szenvednek, mert semmi mellékhatása nincs, a tüdő oxigénfelvevő képessége ugyanakkor a másfélszeresére megnövekszik. De én a becsületes utat választom, nem az orvosi engedélyt, a hamisítást, satöbbi” – jelentette ki határozottan."
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2011.08.03. 12:35:24

értem mit mondasz,csak azt próbálom magyarázni hogy alapvetően nincs rendben a bíráskodás,a csapatok megítélése.
lehet hogy hosnyánszky norbi kihagyta azt az utolsó helyzetet-és egyébként az nem is vitás hogy mentálisan erősebbek,ezt az egyet irigylem az ellenfeleiktől-de reálisan nézve odáig el sem kellett volna jutnunk.
csak magamat tudom ismételni,nonszensz hogy nagyságrendekkel durvább csapatok ellen minket szórnak ki többször.
de amit mondok,az nem is most domborodott ki igazán,hanem még a sapics-féle szerb csapat idejében,akkor tényleg brutalitással tartották velünk a lépést,az egyetlen fegyverük a megfélemlítés volt,ha kellett eltörték kiss gergő orrát,bármit megtettek és megtehettek büntetlenül.
a többi csapat pedig őket másolta és mára eljutottunk oda hogy vagyunk mi és a spanyolok,akik játsszák a vízilabdát,meg vannak a többiek akik rombolnak,ütnek-vágnak és célvízilabdát játszanak.
de mondhatnám az olaszokat is,évekig elnézték nekik a bírók hogy verekednek. csak anno annyira jók voltunk,hogy mindezeket elbírtuk,ellentétben a jelennel.
de attól még ez akkor sem volt helyes.
el lehet dönteni hogy mi a fontosabb,az évszázados hagyományok megtartása és az ösztönös zsenialitásnak való téradás,vagy ezeknek a felrúgása esetleges jobb eredményekért.
megint csak jó példa a barca,ha most a három csúcsévünk alatt nem nyertünk volna csak feleennyi kupát,vagy annyit sem és mindent a cselzi,meg az inter húzott volna be akkor azt mondanád hogy játsszunk úgy mint ők? nem hiszem.
egyébként a stílusukhoz hasonulni nekünk nagyon nehéz lenne,én személyesen tapasztaltam hogy már 11-12 éves korban úgy kezdik a meccset a szerb kölykök,hogy odaütnek,én meg csak néztem naivan hogy miért csinálja ezt.
mi játsszuk a vízilabdát,mindig is azt csináltuk és ezután is azt fogjuk.
ha ez 'csak' ennyire elég jelenleg,akkor ennek kell örülni és szurkolni,aki meg csak az eredmények tudatban ítélkezik és ilyen cikket ír,az sz.rt sem ért ehhez a sporthoz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.03. 11:26:34

socio66 írta:nem hiszem hogy felfejlődött volna hozzánk bárki is.
nem lógunk ki olyan magasan a mezőnyből,mint athén idejében,de olyan válogatottat továbbra sem tudsz mondani ahonnan háromnál több játékos beférne a mi keretünkbe.
a szerbek és újabban az olaszok,montenegróiak azért tudnak pariban lenni,mert a bírók engedik nekik a brutalitástú

PEdig fejlődtek,nem is keveset. Vagy mi gyengültünk,de ezt meg szintén nem fogadod el.
Az lehet hogy egyénileg nem sokan férnének be a magyar keretbe más válogatottakból. Viszont a szerbek,horvátok,montenegróiak fejben,mentálisan ezerszer erősebbek nálunk. És ez a döntő az éles szituációkban.

Egyébként a szerb meccs utolsó 1 percében mindkét csapatnak volt 1-1 támadása, mindkét csapat megkapta az előnyt, a szerbek belőtték, mi meg 7 másodperccel a vége előtt belelőttük az első szemben álló emberbe.

De nem tudom magam veled megértetni,ez az én hibám,de itt befejeztem.
Lehet bírózni,mindig az a legegyszerűbb.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
socio66

2011.08.03. 11:20:18

nem hiszem hogy felfejlődött volna hozzánk bárki is.
nem lógunk ki olyan magasan a mezőnyből,mint athén idejében,de olyan válogatottat továbbra sem tudsz mondani ahonnan háromnál több játékos beférne a mi keretünkbe.
a szerbek és újabban az olaszok,montenegróiak azért tudnak pariban lenni,mert a bírók engedik nekik a brutalitást,a víz feletti ütéseket és röhejes módon feléjük billen a kiállítási arány,úgy hogy összehasonlíthatatlanul durvábban játszanak.
csak már annyira megszoktuk a sz.r bíráskodást,hogy örülünk ha legalább hasonlóan adogatják a fórokat,pedig mondom mégegyszer,az lenne a normális ha minket védenének,nekünk adnának több esélyt.
ez olyan mintha most a klasszikusokon nem pepét,hanem messit meg iniestát szórták volna ki sorozatosan.
én is azt mondtam a torna után,magunkban kell keresni elsősorban a hibát és nem üvöltöttem habzó szájjal a tévé előtt egyik meccsen sem,de az ilyen lehúzó cikkek nagyon fölöslegesek.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.03. 10:55:31

Ez akkor is a nyert címekről szól,mint a foci is.
Hidd el,mi se lennénk olyan boldogok,ha ilyen szép focival nem nyernénk semmit.
Ugyan ez a vízilabdánál is megvan. Tény,hogy mi játsszuk szó szerint a pólót, de ez láthatóan már kevés.
Azt én se mondanám,hogy elment mellettünk a sport,és a balkán csapatok. Inkább úgy fogalmaznék,hogy felfejlődtek hozzánk, mi meg olyan magas szinten vízilabdáztunk,hogy onnan nem nagyon volt feljebb.
Viszont nem kéne csukott szemmel látni, mert már nem az van,hogy a szerbek a mumusok, és tőlük kell tartani. Mostmár izzadni kell Montenegró ellen is, vagy akár az amcsik ellen, a horvátokról nem is beszélve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
socio66

2011.08.03. 10:48:22

ezen a tornán mi játszottuk a legjobb,legszebb vízilabdát,a szerbek ellen pedig három negyeden keresztül olyat mutattunk,aminek a többi csapat a közelébe sem ér.
a többi a bírókon és a pillanatnyi szerencsén,lélekjelenléten múlt.
ha ezek után valaki azt írja hogy elment mellettünk a világ,az egy barom.
az,hogy az utóbbi években megtalálták a játékunk ellenszerét,a kőkemény, brutalitás határát súroló,semmit nem kockáztató célvízilabdát,az nem azt jelenti hogy jobbak mint mi.
ezt mi barca-drukkerek tudhatjuk. a csapat három éve magasan kiemelkedik a mezőnyből,mégis simán kiejthetett volna anno a cselzi,vagy idén a real,tavaly pedig az inter meg is tette. akkor ők lennének a legjobbak?
persze hogy nem.
ugyanez a helyzet vízilabdában. egy hajszálon múlt hogy nem értünk célba a vébén és a nyakamat rá hogy ugyanez a cikkíró,meg a többi abban az esetben ajnározná és dicsőítené a fiúkat.
ír még a bírókról,hogy csak rólunk tudunk beszélni. megnézném őt,mit mondana amikor az ellenfél kétszer annyi fórt kap a meccsen,vagy 5-2 arányban az ellenfél kap több előnyt a hosszabbításban(!!),vagy éppen néma marad a síp mikor kiállított játékos blokkol.
nyilvánvaló hibák sorozata sújtott minket a vébén,normális esetben asztalra kellene csapnunk végre a szövetségnél,ki kellene harcolnunk azt hogy ilyen többé ne fordulhasson elő,nem pedig még kemény dénest savazni hogy ugyan miért szidja a bírókat..
nevetséges az egész cikk,már a cím is röhej. meddig ajnározható?
komolyan ezt kell kérdezni az egyetlen évek óta világelitbe tartozó csapatunk kapcsán?
az utóbbi években voltak sokkal gyengébb teljesítményeink világversenyeken,beáldoztunk a fiatalok miatt több tornát is,ha azok után születik egy ilyen cikk,akkor is eltörném a kezét,de azt mondom jólvan,biztos nem ért hozzá,indulatból írta.
de most a legjobb kerettel mentünk,nagyon összeálltunk és nagyon jól is játszottunk. az hogy ebből miért nem lett arany,azt kifejtettem.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.03. 10:10:38

socio66 írta:hülyeség az egész.

egyáltalán nem hülyeség,legalábbis ha a game által belinkelt cikkre mondod.
Nekem ugyanez a véleményem, csak én már 2008 óta szajkózom ezt. azóta még pluszba eltelt két vb, egy 5.és egy 4. hellyel, és egy EB szintén 4. hellyel.

Úgyhogy, komoly valóságot ír le a cikk, aki nem fogadja el az elfogult nagyon.
Mindenesetre remélem az olimpiát behúzzuk, oda mindig felszívjuk magunkat.
PCsabi
aka Game90

2011.08.03. 09:29:51

Olvasnivaló:

Kétségtelen, hogy az innovációt már nem a magyarok képviselik a játékban: nem irányítják, hanem elszenvedik az exjugoszlávok fejlődését és megpróbálnak lépést tartani velük. Ami egyelőre négyévente sikerül. Hatalmas érdem ez, hiszen az olimpiák közötti világversenyeken elért szerény magyar eredmények bizonyítják: nem véletlen kisiklás, hanem tendencia, hogy jobbak nálunk. Ha fordítunk a dolgon: az a kisiklás, hogy ennek ellenére Keményék uralják az olimpiai címet…

http://www.mindennapi.hu/cikk/sport/med ... 08-02/5620
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.01. 12:19:42

Messze még az Olimpia, ami tőlük telik megint megtették az úszók!Kiss Gergő remek volt, s persze Gyurta aranyérmét is nagyon fontos megemlíteni!Pólósokat láttuk!

Viszont azért az látható, hogy hanyatlik az élsport sajnos!S mint minden ez is pénz kérdése....És ha megnézzük így is erőn felül teljesítenek sportolóink, ekkora népességű országtól a 10-15 érem már nagyon jó eredmény lenne Londonban is!
Nem rég olvastam egy érdekes tanulmányt, hogy az össz GDP lista elején lévő országok vannak az éremtáblázatok elején is!Ha jól emlékszem Pekingben a TOP 20 "leggazdagabb" országból 16 szerepelt az éremtáblázat top20-ban!Sajnos nálunk meg veszik el a pénzt a sporttól, így évről évre, nehezebb lesz.....
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.07.31. 14:13:31

Vége a vizes VB-nek, ma Kis Gergő 1500-on is bronzérmet szerzett. (Ez, már olimpiai szám is.)

Magyar érmek:
1. Gyurta Dániel (200 mell)
2. -
3. Cseh László (200 vegyes), Kis Gergő (800, 1500 gyors), Gercsák Csaba (25 km)

Szerintem teljesen korrekt.

Hosszú Katinka jöjjön haza, mert az Olimpia évében külföldi úszókkal Amerikába nem nagyon foglalkoznak.

visca_el_barca! Én speciel már egy darab aranynak is örülnék az Olimpián úszásban... Utoljára Sydneyben nyertünk aranyat... Mindenesetre több van ebben a csapatban, jók lesznek Londonban!

szerk.: Ja, hogy te azt írod, hogy egy éremre lesz jó Gyurta. Ahham.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.07.31. 13:02:01

visca el barca írta: cseh lackó teljesen kifingott, meg ugy az egesz brigad :shock: én nem tudom mi van velünk, de ugy elrohan mellettünk szinte minden élsportban a világ, hogy hihetetlen...

olimpián, jurta jó lesz egy éremre 200 mellen és annyi. cseh laci mentálisan sztem teljesen ki van (risztov..), kis gergó vmleiyk hosszútavon talán összeuszik egy bronzot és ennyi... nem tudom jakabossal is mi van... :roll:
nem értek hozzá,de szerintem rosszul időzítették a formát az úszóknál.
Kommentár is mondta,hogy régen azért világversenyek döntőiben mindig egyéni csúcsot tudott majdnem mindenki úszni,most meg alig-alig.
Verrasztó is most 400 vegyesen az egyéni legjobbjával simán bronzos lett volna.

Egyébként ha csak azt nézzük, pl Katinka is a legjobb európai lett 200 vegyesen,hatodikként. Szóval csak a tengeren túli országok mentek el gyanúsan nagyon.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.31. 12:12:32

krampusz írta:inkább nem akarok veled vitatkozni,játszom ezt a "szép "sportot"",de vmi kezd eltörni ezek után végleg......
visca el barca írta:ma csak magunkat okolhatjuk a vereségért, a két csalodott csapat közül mi voltunk a csalodottabbak. igazabol leszartuk az egeszet a mecss 3/4-ében...
leírhatod nyugodtan a véleményedetet, az még nem vitatkozás :wink:

cseh lackó teljesen kifingott, meg ugy az egesz brigad :shock: én nem tudom mi van velünk, de ugy elrohan mellettünk szinte minden élsportban a világ, hogy hihetetlen...

olimpián, jurta jó lesz egy éremre 200 mellen és annyi. cseh laci mentálisan sztem teljesen ki van (risztov..), kis gergó vmleiyk hosszútavon talán összeuszik egy bronzot és ennyi... nem tudom jakabossal is mi van... :roll:
Kép
krampusz
Jugador d'estrella

2011.07.30. 19:17:56

inkább nem akarok veled vitatkozni,játszom ezt a "szép "sportot"",de vmi kezd eltörni ezek után végleg......
visca el barca írta:ma csak magunkat okolhatjuk a vereségért, a két csalodott csapat közül mi voltunk a csalodottabbak. igazabol leszartuk az egeszet a mecss 3/4-ében...
krampusz
Jugador d'estrella

2011.07.30. 19:03:42

azt hiszem,hogy ebben benne van minden igazság...
http://www.nemzetisport.hu/vizes_vb/vid ... ta-2088446
aki játszik az pontosan tudja, hogy milyen érzés, amikor nem akarják észrevenni.....és képedbe nevetnek...
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.30. 17:19:35

az olaszok megverték a szerbeket 8)
Kép
Bogyó
Jugador del Barça

2011.07.30. 12:57:06

Hatalmas grat Gyurta Daninak!!!! ;) Szép volt, Dani!!!! =D> =D>
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.30. 11:47:54

ma csak magunkat okolhatjuk a vereségért, a két csalodott csapat közül mi voltunk a csalodottabbak. igazabol leszartuk az egeszet a mecss 3/4-ében...
Kép
socio66

2011.07.30. 11:27:55

kikaptunk közben a horvátoktól,így negyedikként zártunk.
még egy kis adalék ahhoz a gondolathoz,amire korábban reagáltam is, erre a meccsre azt a bírót küldték ki,aki a szerb-meccsen vezetett nekünk.
mindig van lejjebb úgy tűnik.
Válasz küldése